Search

Review parfum Guess Seductive I'm Yours

by - joi, noiembrie 13, 2014

Guess Seductive I'm YoursMereu am fost atrasa de parfumuri si cred ca deja stiti asta daca imi urmariti blogul. O buna perioada de timp am facut o obsesie pentru parfumurile Calvin Klein, insa eram curioasa sa incerc si altceva.
Nu stiu cum se face dar mereu cand dau cate o comanda pe aoro, petrec pe site chiar si cateva ore. Gama de produse e atat de mare incat niciodata nu ma pot decide. Am mereu in minte cateva produse pe care vreau sa le cumpar....fie ca am nevoie de ele, fie ca sunt curioasa sa le incerc. Ei bine, mereu in cosul meu sunt total alte produse decat cele pe care le vroiam initial. E greu sa ma decid mereu si cad prada tentatiilor :)).

Dupa vreo ora si ceva de navigat printre parfumuri, am dat de parfumul Guess Seductive I'm Yours si mi s-a pus pata pe el. In primul rand sticluta atat de frumoasa m-a fermecat iar comentariile pozitive la adresa lui m-au convins. Am asteptat cu sufletul la gura sa il primesc si daca sunteti curioase sa aflati mai multe detalii despre el, va invit sa cititi continuarea acestui articol.

Parfumul Guess Seductive I'm Yours este creat de parfumierul Firmnich, Pierre Negrin si m-a cucerit atat din prisma ambalajului cat si a mirosului.

Pentru mine ambalajul conteaza si in fiecare review scriu cateva cuvinte si despre acest aspect. Sticluta parfumului e foarte frumoasa, feminina si cocheta. Nuantele de roz aprins si negru sugereaza feminitatea iar capacul negru lucios completeaza aspectul placut al sticlei. Parfumul este decorat cu un suberb pandantiv in forma de inimioara care poarta semnatura Seductive.

Guess Seductive I'm Yours


Compozitia parfumului : 
Note varf : Tiare Tahiti, bujor, fructul pasiunii
Note inima : magnolie inflorita, crin alb, orhidee Vanilla
Note baza : patchouli, lemn exotic, mosc, vetier

aoro.ro%20
Dupa cum probabil v-ati dat seama, Guess Seductive I'm Yours este un parfum cu esente orientale care ispiteste prin contrastul delicios dintre notele florale, moscul elegant si esentele lemnoase. E un parfum luxos cu o aroma inconfundabil de frumoasa.
Aroma exotica a parfumului este conferita de floarea Tiare Tahiti, magnolia, crinul si orhideea confera notele florale ale parfumului iar lemnul exotic, moscul si vetierul fac ca mireasma sa fie una luxoasa si eleganta. Patchouli este ingredientul cheie careia i se datoreaza rezistenta si aroma puternica.


L-am comandat exact cand trebuia pentru ca este un parfum ideal pentru aceasta perioada. M-am declarat incantata de prima data cand l-am mirosit si de atunci sunt dependenta de el. E incredibil cat de frumos miroase. Combinatia intre floral si lemnos e ideala pentru perioada rece. 
Pe langa mirosul unui parfum, este foarte importanta si rezistenta. Pentru ca degeaba miroase bine daca nu rezista, nu? Eu mereu am cautat parfumuri rezistente pentru ca atunci cand sunt la lucru ajung acasa chiar si dupa 14-16 ore si sa port parfumul dupa mine pe langa muuulte alte chestii nu ma prea incanta. Plus ca exista sansa sa il sparg si nu mi-as dori asta.



Guess Seductive I'm Yours
Insa am fost surprinsa de rezistenta parfumului Guess Seductive I'm Yours, care persista intreaga zi. Bineinteles dupa 16 ore nu miroase la fel de intens ca la inceput, dar inca se simte, spre deosebire de alte parfumuri care pur si simplu se evapora...unele dintre ele chiar si dupa 2-3 ore.
Aroma parfumului Guess Seductive e destul de puternica la inceput, insa e un miros placut care nu deranjeaza. Am avut parfumuri care miroseau puternic, insa nu le puteam folosi pentru ca imi provocau migrene puternice. Insa in cazul acestui parfum nu se pune problema migrenelor.

Il consider un parfum special si cu siguranta va ramane si el printre preferatele mele. Il consider dedicat femeilor sofisticate, misterioase si cochete. Pur si simplu imi schimba starea de spirit atunci cand il port.

Cand am ajuns acasa de la lucru am fost surprinsa cand am simtit mireasma parfumului pe bluza. E incredibil ca dupa 16 ore inca mai persista.
Atunci cand il pulverizez se simte un miros usor dulceag, floral foarte placut. Mirosul de crin se simte destul de tare...e un miros fin, floral care indulceste notele parfumului. Acest miros floral se amesteca cu mireasma de mosc si se creaza o aroma senzuala inconfundabila. Din punctul meu de vedere e un parfum foarte bine conceput, atat ca design cat si ca miros.

Dupa ce v-am spus cat de superb este, probabil deja va ganditi ca are un pret mare. Insa nu e deloc asa....parfumul are un pret foarte accesibil : 75 ml - 89 lei, 50 ml - 73 lei si 30 ml - 69 lei. Daca doriti sa il incercati inainte de a-l cumpara aveti posibilitatea sa il luati in varianta de esantion care costa doar 4 lei. O astfel de mostra de 1 ml mie personal imi ajunge cam pentru 2-3 aplicari, deci suficient cat sa imi dau seama de eficienta si mirosul parfumului.

Am vazut ca pe aoro sunt mai multe parfumuri Guess si nu am putut sa nu obserb ce ambalaje speciale si frumoase au. Iar preturile sunt foarte accesibile. Cred ca sunt cele mai girly ambalaje la parfumuri pe care le-am vazut pana acum. Eu de obicei nu arunc sticla parfumului daca e frumoasa. O pastrez si dupa ce e gata parfumul....doar sa o mai admir uneori si sa imi mai bag nasul in capac :D.


Guess Seductive I'm Yours, este un parfum pe care il consider potrivit pentru a fi purtat la orice ocazie si oricand. Notele florale ii confera o aroma dulce si il fac ideal pentru a fi purtat pe timpul zilei, in timp ce notele lemnoase il transforma intr-un parfum sofisticat, elegant, perfect pentru seara.


Ma bucur ca l-am ales pentru ca imi place la nebunie si sunt foarte curioasa daca l-ati incercat si voi si va invit sa imi spuneti in comentarii ce parere aveti despre el :). Pentru ca daca nu l-ati folosit cu siguranta sunteti tentante :P.

Ati folosit si alte parfumuri de la Guess? Mi-ar prinde bine niste recomandari :*
Va pup si va doresc o zi parfumata :)

You May Also Like

0 Comments