Search

Toner Ziaja - Manuka Tree

by - joi, februarie 11, 2016

Buna dragilor,

Continui seria de review-uri pentru produsele Ziaja, iar astazi va scris tot despre un produs din gama Manuka. Intr-un articol precedent v-am scris despre crema de fata din aceeasi gama, iar astazi a venit randul toner-ului. Daca ati ratat review-ul la crema, il puteti citi aici
Produsele din gama Manuka Tree sunt destinate tenului mixt/gras.


Tonerul astingent Ziaja Manuka Tree promite sa tina sub control excesul de sebum si in acelasi timp promite purificarea tenului. Are un rol antibacterian, datorita ingredientului de baza : extract din frunze de manuka. 

Primul aspect pe care il ador la acest produs, e faptul ca are un ambalaj dotat cu pulverizator ceea ce imi permite sa il folosesc in 2 moduri : fie pulverizez direct pe ten, fie pe discheta de bumbac si apoi pe ten. Eu folosesc produsul si seara si dimineata, iar dimineata imi place sa il pulverizez pe fata si sa nu mai revin cu dicheta demachianta iar seara folosesc si o discheta de bumbac, pentru a ma asigura ca orice urma de machiaj e inlaturata.
Are un miros fresh si foarte racoritor. Intr-adevar excesul de sebum este tinut sub control, insa bineinteles depinde si de produsele pe care le aplicati mai apoi. Daca folositi o crema de fata neadecvata sau un fond de ten gras care incarca porii, toner-ul nu reuseste sa le faca fata. De aceea e bine ca mereu sa folositi produse adecvate tipului vostru de ten.
Nu lasa senzatia de piele care strange, insa acum ceva timp mi s-a uscat foarte tare tenul si o perioada am facut pauza de la toner-ul astringent, pentru ca aveam impresia ca usuca si mai tare pielea. Deci daca aveti un ten uscat, nu vi se potriveste acest produs. Nici unui ten normal, nu il recomand, insa daca aveti un ten mixt/gras vi-l recomand cu mare drag.




Produsul nu are in compozitie alcohol, doar parfum, insa e spre sfarsitul listei, deci e intr-o cantitate mica, nu dauneaza tenului.
Nu a avut nici un efect asupra punctelor negre sau a porilor dilatati, insa ma bucur ca isi face treaba in ceea ce priveste excesul de sebum. Si pe langa asta, ador senzatia de prospetime pe care o confera tenului.

De asemenea are si un pret mic, de doar 20 lei pentru 200 ml de produs. Foarte avantajos, nu?

Ati incercat acest toner, sau alte produse Ziaja?
Daca doriti sa aflati mai multe detalii despre produsele Ziaja, va invit sa dati un like paginii Face Bucharest :)

You May Also Like

0 Comments