Search

Primerul si importanta lui

by - joi, iunie 14, 2012

Trebuie sa recunosc ca inainte de a avea blogul habar nu aveam ce e ala un primer si bineinteles ca nu foloseam.
Inainte de a va prezenta swatch as dori sa dezvolt putin subiectul si sa vedem la ce ne foloseste primerul si de ce il consider indispensabil.
Pentru fata nu folosesc nici un primer anume ci doar o crema cu o formula usoara care nu imi incarca tenul si se absoarbe repede in piele. Insa daca aveti tenul uscat puteti folosi o crema mai grasa pentru a va hidrata tenul.

Primerul pentru ochi are rolul de a intensifica culorile fardului si de a le face mai rezistente. Chiar si cele mai scumpe farduri nu rezista prea mult timp fara un primer. Asadar vreau sa subliniez ca inainte de a investi bani in farduri, investiti intr-un primer.
O sa vedeti ca fardurile nu se vor mai strange in pliu, vor fi mai intense si veti avea un machiaj impecabil timp mai indelungat.
Multe fete folosesc fond de ten sau corector ca si primer. Am testat si eu aceasta metoda si nu ma declar multumita. Intr-adevar fardul adera mai bine si se blenduieste mai usor insa la rezistenta nu am remarcat nimic.

Momentan folosesc 2 primere : Elf (pearl) si Nyx Jumbo Pencil (cottage chesse). Cel de la Elf ajuta machiajul sa reziste mai mult timp si sa nu se stranga in pliu. Insa nu ajuta foarte mult la intensitatea fardului si eu imi doresc sa indeplineasca si aceasta cerinta :) Insa de asta se ocupa creionul de la Nyx :)

Si am facut un mic "experiment" ca sa vedeti cum se comporta ambele :


Pentru acest swatch am folosit un mono de la Rimmel London in nuanta 004 Planet Sparkle. E o nuanta care imi place foarte mult si am folosit-o destul de des...insa din pacate nu e suficient de pigmentat.


E un fard usor sidefat...nu stiu daca se observa bine in poza dar are in el mici particule stralucitoare. Il ador :D
Cele 2 primere contin si ele putin sclipici iar fardul e si mai superb :)


Dupa cum puteti observa fara o baza fardul nu are farmecul lui si arata destul de banal. La capitolul intensitate castiga un punct in plus creionul de la Nyx. Insa impreuna fac o treaba excelenta.
Primerul de la Elf ajuta machiajul sa reziste iar creionul de la Nyx face culorile mai intense si creaza o baza perfecta pentru ochi, astfel incat fardurile se aplica mai usor.


Primerul Elf poate fi achizitionat de aici la pretul de 8 lei si e disponibil in 4 nuante.
Creionul de la Nyx poate fi achizitionat de aici la pretul de 19.99 lei si este disponibil in 9 nuante.

Pe aceasta cale doresc sa va anunt ca cei de la Mya Shop si-au reinnoit stocul de produse Nyx iar creionul poate fi gasit si in nuanta Milk care e printre cele mai cautate si o perioada a fost out of stock :)


Voi ce primere folositi si ce imi recomandati sa mai incerc? 



You May Also Like

0 Comments