Search

Review - Lotiune pentru restabilirea culorii

by - marți, iunie 05, 2012

Este primul produs dedicat barbatilor despre care scriu pe blog...dar trebuie sa le acordam si lor putina atentie, nu?
O sa va vorbesc despre lotiunea pentru restabilirea culorii de la Triodeluxe . Pe site scrie ca este dedicata barbatilor...insa sincer nu inteleg de ce nu ar putea sa o foloseasca si o femeie :| Nu am firicele carunte...deci nu am incercat-o.
Iubitului meu i-au aparut cateva fire albe pe margini si am fost tare curioasa daca functioneaza :)

Descrierea producatorului o puteti citi aici.


 Cam asa arata ambalajul. Este extrem de util, aplicarea este foarte usoara si rapida. Ar fi super daca s-ar gasi si pentru femei vopsea sub aceasta forma. Cu siguranta ar insemna un stres in minus :p


Si asa arata capatul cu care se aplica produsul pe par. Pe acolo prin mijloc iasa atunci cand strangeti iar aplicatorul permite o aplicare usoara si precisa. De asemenea am apreciat faptul ca este nevoie de foarte putin produs pentru o acoperire completa. Culoarea este neagra...initial al meu s-a speriat cand l-a aplicat prima data si a crezut ca o sa ramana brunet...:))) Dar bineinteles ca nu a fost asa.

Asupra firului de par nu a avut nici un impact...nu i-a facut nici bine, nici rau.
Dupa prima utilizare nu veti observa prea multe...parul incepe sa se nuanteze abia dupa 3-4 aplicari. Dar daca il aplicati o data da, de doua ori nu nu veti observa nici o schimbare. 
Produsul trebuie folosit mereu inainte de a se spala pe cap.


Culoarea parului nu i-a schimbat-o deloc, doar ca prima poza e facuta la lumina naturala si a doua e facuta cu blitz. Dar se poate observa ca firele albe au disparut :)
A lasat-o sa actioneze cam 20 de minute, dupa care a clatit parul si l-a samponat. In cazul lui efectele s-au vazut dupa 3-4 aplicari.

In concluzie acest produs chiar actioneaza...insa cred ca un nuantator ar fi mai potrivit. Acela il aplici in cap o data si ai pace cateva spalari pana se duce :)

Il puteti cumpara de aici la pretul de 78 lei :)



You May Also Like

0 Comments