Search

Review - Crema bio Earth Line si gel de curatare Bio Plasis by Rosebeauty

by - duminică, iulie 08, 2012

Acum aproximativ 2 luni am fost una dintre fericitele castigatoare a unui concurs pe blogul Simonei. De ceva timp ma orientez catre produse cat mai naturale, iar dupa review-ul facut de Simona, mi-am dorit si eu crema, am participat si am castigat :D
Pe aceasta cale ii multumesc din nou pentru premiu :)

Produsele despre care o sa vorbesc in aceasta postare : 

Crema bio hidratanta de zi si de noapte cu vitamina E si gel de curatare pentru ten :)
Le-am folosit o perioada destul de indelungata, asa incat mi-am conturat o parere despre produse :)


Crema bio Earth Line de zi si de noapte cu vitamina E

crema bio, crema zi, crema noapte, crema cu vitamina E, rosebeauty


Crema a venit insotita de un aplicator de plastic, lucru care ma incanta deoarece aplicarea este mult mai igienica. Asupra ambalajului nu am nimic de comentat, este unul clasic si dragut :)
Aproximativ o luna si ceva am folosit doar seara crema, iar apoi am inceput sa o aplic si dimineata cand mi s-a terminat crema de zi.
Primul lucru care mi-a atras atentia a fost mirosul...are un miros de plante....insa imi aduce aminte de ceva. Seamana cu ceva, dar nu am reusit sa fac legatura cu ce si din cand in cand imi bag nasul in ea poate imi vine in minte :)) 
Textura este una potrivita, nu e nici densa nici apoasa ci undeva la mijloc. Se aplica usor, intra rapid in piele si ma bucur ca nu ingrasa deloc tenul. Nu am observat nici o schimbare asupra sebumului...tenul meu a ramas la fel ca inainte de a o folosi.


E foarte hidrantanta si confera tenului un aspect matasos si luminos. Nu mi-a provocat nici o iritatie, nu mi-au aparut nici cosuri, nici puncte negre. Insa nici nu le-a vindecat pe cele existente.
Uneori o folosesc si ca baza de machiaj si se comporta foarte bine :)
Un minus il constituie faptul ca nu are SPF, dar cum am folosit-o mai mult seara nu m-a deranjat acest aspect.  Iar cand am utilizat-o ca baza de machiaj, am folosit fond de ten cu SPF :)

Ingrediente : 
Ingrediente crema bio BIO Earth Line
Crema are 50 de ml, costa 75 de lei si o puteti achizitiona de aici


Gel de curatare bio plasis
gel de curatare pentru ten, gel de curatare bio
Ambalajul imi place mult, e simplu, util si ma bucur ca e transparent deoarece pot vedea cat produs mai e in recipient.
Si la acest produs m-a cucerit mirosul, care pentru mine are un rol revigorant. Are un miros de plante, usor mentolat care da o senzatie de curat si de prospetime.
Consistenta este usor apoasa, insa e destul de spornic. L-am folosit in fiecare zi dimineata si seara timp de 2 luni si am consumat doar jumatate, deci restul de produs imi va ajunge si pentru urmatoarele 2 luni.
Face o spuma cremoasa, care nu e foarte abundenta, insa e suficient pentru a curata tenul.
L-am folosit o singura data si in zona ochilor, insa m-au usturat destul de tare, asa ca ma rezum sa il folosesc doar pentru ten :)
Curata fata foarte bland, nu o agreseaza si nu lasa o senzatie ca si cum te strange pielea. Senzatia e una de revigorare...ceea ce e perfect pentru anotimpul cald si utilizarea lui e o adevarata placere :)

Ingrediente : 
Gelul de curate are 200 de ml, costa 53 de lei si il puteti achizitiona de aici


In concluzie sunt multumita de ambele produse si ma bucur ca le-am descoperit. Trebuie sa recunosc ca nici nu am auzit de ele inainte ci le-am descoperit prin intermediul Simonei :)

Voi ati folosit produse din aceasta gama? Daca nu, sunteti curioasa se le incercat? :)


You May Also Like

0 Comments