Search

Crema anticelulitica Babaria cu aloe vera

by - marți, august 14, 2012

Cred ca celulita e una dintre problemele cu care se confrunta majoritatea femeilor, fie ca e vorba de celulita de gradul 1 sau de celulita avansata. Aceasta confera un aspect foarte neplacut si nu va recomand sa o ascundeti sub fuste si pantaloni lungi ci sa luptati impotriva ei...nimic nu e imposibil. Trebuie doar sa vreti :)
O sa va prezint astazi crema anticelulitica pe care o folosesc de o luna.
Insa inainte de asta vreau sa mai precizez cateva lucruri :

- sa nu va amagiti ca veti scapa de celulita doar cu ajutorul unei creme. Aceasta tonifica pielea la exterior, dar nu actioneaza in straturile pielii pentru a o elimina. Celulita inseamna de fapt grasime...si doar o  crema nu are cum sa va scape de ea.
- e foarte important sa faceti sport
- grija la alimentatie....evitati mancarea de fast-food, nu mancati seara tarziu si evitati sucurile carbogazoase, in special Pepsi si Cola care favorizeaza cel mai mult celulita. Eu ador Pepsi...si trebuie sa recunosc ca mai beau din cand in cand, dar nu la fel de des ca inainte. Acum ceva timp "topeam" 2 L de Pepsi in juma' de ora :)) Acum ma rezum la o doza din cand in cand de pofta :)

Crema anticelulita despre care o sa scriu este Babaria cu aloe vera :)

Crema anticelulitica Babaria
* Nu stiu de ce pe site are un alt design..probabil l-au schimbat intre timp :)

Crema nu are efect termic ci mai degraba confera o senzatie de racorire. A fost o placere sa o folosesc in special in zilele calduroase si imi venea sa ma dau cu ea pe tot corpul :)))
Mirosul este de asemenea foarte fresh a aloe vera. Am facut tot posibilul sa o folosesc de 2 ori pe zi si am reusit cu mici exceptii in care mai uitam sa o folosesc dimineata.

Consistenta cremei este una destul de usoara, insa intra greu in piele. Daca unei lotiuni obisnuite de corp i-as fi acordat un minus din acest punct de vedere, cremelor anticelulitice le acord un mare plus. Pentru ca atunci cand o folositi trebuie sa masati zona ca produsul sa fie absorbit complet in piele. Ca tot veni vorba de masaje anticelulitice, eu nu va recomand sa apelati la ele...De obicei acestea sunt realizate brutal si provoaca vanatai, structura subcutanta fiind distrusa..insa imediat dupa ce aceasta se reface celulita reapare :)

Crema anticelulitica Babaria

Dupa aplicare pielea e extrem de hidratata si arata mult mai tonifiata. Dupa o luna de utilizare, intr-adevar pot sa spun ca schimbarile sunt vizibile. Aspectul pielii s-a imbunatatit considerabil si pielea de pe coapse si fund e mult mai ferma si mai "neteda".
In concluzie imi place foarte mult aceasta crema :) In trecut mai foloseam creme cu efect termic, insa senzatia de usturime era extrem de deranjanta...in schimb crema Babaria confera o senzatie placuta de relaxare si de racorire :) E o placere sa o folosesc.

La final vreau sa mentionez faptul ca pe langa crema anticelulitica am facut si sport :) Am alergat iar acasa am apelat la 2 programe de pe internet : Hip Hop Abs si Insanity. Insanity am facut extrem de putin, deoarece e extrem de solicitant si rezistenta mea nu e una prea buna. Insa o sa incerc din nou pana reusesc :)
Si toate astea m-au ajutat sa elimin o mare parte din celulita :) Inca mai am putin, dar nu e foarte sesizabil si sper ca intr-o luna sa scap definitiv de ea, urmand acelasi program :)

Ingrediente : 
Ingrediente crema anticelulitica Babaria

Produsul poate fi achizitionat de aici  la pretul de 42 lei.

Voi ce creme anticelulitice folositi si la ce metode mai apelati ca sa scapati de aspectul inestetic al celulitei?

You May Also Like

1 Comments

  1. Sunt noua in blogosfera, dar primele mele postari am ales sa fie despre inestetica celulita. Crema aceasta nu am incercat-o pentru ca nu am vazut-o pe nicaieri prin magazine dar chiar as cumpara o cutie sa vad cum e.
    Te astept pe blogul meu, daca iti place poate dai un click la follow/add in blogroll, pup! http://ceproduserecomand.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere