Search

Interviu cu Iguanitza

by - duminică, septembrie 02, 2012


De curand v-am informat ca pe blog vor aparea o serie de interviuri care vor fi luate bloggeritelor pe care le citesc :) 
Primul interviu i l-am luat lui Iguanitza :)
De ce am ales-o pe ea? Pentru ca de cand am descoperit blogul ei, a devenit unul din blogurile mele preferate, imi plac postarile ei, imi place modalitatea ei de a gandi si de a scrie. Astept cu nerabdare fiecare postare a ei :) E o clujeanca frumoasa, care spune lucrurilor pe nume si e o fata de milioane, care a reusit sa ajunga unde e prin intermediul muncii, lucru pentru care o stimez foarte mult.
Sa nu o mai lungim cu vorba si sa trecem la fapte :D

             1.   
Pentru inceput spune-ne cateva lucruri despre tine si despre blogul tau.
Despre mine…hmmm, ce aș putea spune? Am 25 de ani, de 2 ani am un blog , de care am grijă și îmi dedic aproape tot timpul liber blogului . Sunt optimistă, mă bucur de orice moment al vieții și mereu văd partea plină a paharului :)

   2. Ce te-a motivat sa iti deschizi un blog?
Având în vedere că am o pasiune pentru produsele cosmetice , m-am gândit că ar fi o idee bună să îmi deschid un blog. În primul rând, pentru că voiam să ofer informații despre anumite produse încercate și în al doilea rând, pentru că atunci când căutam ceva despre un produs, nu găseam și m-am gândit că sunt multe fete în situația aceea. De exemplu, nu erau multe review-uri despre produsele Manhattan și nici review-uri pentru parfumuri.

 3. Ti-ai facut prieteni prin intermediul blogului tau?
Da, mi-am făcut o prietenă bună din București. Dar îmi consider toate cititoarele prietene. Mi-ar plăcea să mă întâlnesc cu toate :)

 4. Ce parere ai despre online-ul romanesc si ce impact crezi ca are asupra publicului?
Cred că e încă în dezvoltare …. Având în vedere că trăim în era Internetului , într-un scurt timp toată lumea o să caute informații despre anumite produse în primul rând pe Internet…și așa o să ajungă pe blogurile noastre  :)   Serios, dacă ne doare ceva sau dacă avem o răceală nu mai mergem la doctor… căutăm direct pe Internet tot felul de tratamente.


   5.  Care a fost primul blog pe care l-ai urmarit si care este acum preferatul tau?
Primul blog a fost “Not Beautiful Enough” care, din păcate, nu mai există. A fost primul meu contact cu un blog, asta se întâmpla în urmă cu vreo 3 ani… Căutasem niște informații despre un produs și am ajuns acolo. Dădeam refresh de 10 ori pe zi, în speranța că va apărea un nou articol.
În momentul de față nu cred că am un blog preferat, dar îmi place blogul Anei , al MonicăiFederovaCristinaKatynel,Andreea și Amy.

 6. Ai avut perioade sau momente in care ti-ai dorit sa renunti la blog?
Niciodată !

7. Esti multumita de feedback-ul pe care il primesti sau crezi ca munca ta ar trebui sa fie mult mai apreciata?
Câteodată sunt mulțumită , alteori nu… Mi-ar plăcea să comunic mai mult cu prietenele mele de pe blog.. dar cred că unele evită să lase comentarii prea lungi , din cauză că probabil se gândesc că părerea lor nu contează?! Nu știu … Comentariile de genul “super” “frumos” “mișto” nu mă satisfac … vreau mai mult.


 8. Participi si la alte proiecte online sau te dedici doar blogului?
În mare parte mă dedic doar blogului, dar nu spun “nu” când mai primesc câte o propunere de a scrie pe alt site.

 9. Cateva sfaturi pentru fetele care cocheteaza cu blogger-ul ?
Chiar de curând am scris articolul “Blogging” , așa că fetele se pot inspira de acolo :)

10. Din punctul tau de vedere, ce greseala crezi ca fac cel mai adesea bloggeritele?
În primul rând, unele se aruncă prea repede în tot felul de colaborări cu diverse firme… Și poate că acceptă niște condiții mai puțin plăcute.
În al doilea rând, lipsa de originalitate atunci când organizează un giveaway – majoritatea sunt sponsorizate , ok.. dar toate sunt de genul “Like & Share” .  Pe mine mă interesează să aflu chestii despre persoana care se înscrie la un concurs, vreau să văd că se implică …
Apoi … acest “spirit de turmă”  mi se pare destul de ….deranjant? Eu una m-am săturat să deschid câte 10 bloguri și să văd aceeași chestie peste tot. Nu prea văd sensul postărilor de genul “week in photos” … Sunt convinsă că sunt fete care de abia așteaptă să vadă aceste postări, dar pe mine nu mă încântă.

Și mi se mai pare trist să citești bloguri din afară, și nu numai - să preiei ideea unei postări și să vii cu “ideea nouă, a ta” :))

PS : nu mă refer la nimeni în mod special, nu atac pe nimeni așa că sper că nu ne trezim cu persoane care se simt..Eu doar am răspuns la întrebare.


11. Cat timp acorzi blogului si care sunt satisfactiile pe care ti le-a adus pana acum?
Așa cum am spus și mai sus, petrec destul de mult timp pe blog – fie că scriu, că fac unele modificări, că am grijă să am bloguri ‘la zi’  ( cele care sunt mai vechi de 3-4 luni nu mai au ce să rămână în lista mea)  sau că răspund la comentarii.

12. Care crezi ca e cea mai mare greseala in ceea ce priveste machiajul?
Alegerea nuanței greșită a fondului de ten. Unele fete aleg o culoare mai închisă doar pentru a părea bronzate :)) Când lucram la Douglas veneau multe cliente care alegeau o nuanță mai închisă din motivul ăsta… Degeaba mă chinuiam să le explic că nu e bine, că n-aveam cu cine :))

13.In afara de make-up, cochetezi cu un alt hobby?
Da, cu scrisul :) Îmi place să scriu  atât pe calculator, cât și pe hârtie. Când eram în școală aveam “caiet universal” , când ajungeam acasă rescriam lecția predată :)  Și așa și învăț, am memorie vizuală și în loc să citesc ceva de 2-3 ori , scriam o data și țineam minte J
Și îmi place foarte mult să conduc și să fac poze :)

14.Cum ai reactionat cand ai primit primul comentariu negativ pe blog?
Am fost supărată toată ziua. Nu înțelegeam de ce se ia cineva de mine… În aceeași zi am mai primit un comentariu răutăcios, de la aceeași persoană.  Apoi au continuat să mai apară astfel de comentarii , de fiecare data m-am întristat, dar apoi m-am obișnuit și nu mă mai interesa de frustrările acelor persoane…  Totuși, nu mi-a trecut niciodată prin cap să renunț la blog din cauza asta…


Pe aceasta cale ii multumesc din nou Iguanitzei pentru ca mi-a acceptat invitatia interviului si si-a rapid putin timp ca sa raspunda la intrebari :)

You May Also Like

0 Comments