Search

Bike Trailer - Inovatia in publicitate

by - luni, septembrie 23, 2013

Va intrebati ce este Bike Trailer? Si eu m-am intrebat, am facut cateva cercetari si mi s-a parut chiar interesant, aparte as putea spune. Despre ce e vorba? Bike Trailer este considerata solutia de marketing ideala care poate livra mesajul vostru peste tot. AdBicy este primul trailer modular de publicitate din lume bazandu-se 100% pe puterea omului. 
Roll UP Banner Stand este un sistem de expozitie portabil usor de transportat si folosit. Roll-up banner stand se monteaza intr-un minut si poate fi folosit pentru expozitii, conferinte si in alte medii unde este nevoie de publicitate profesionala.


Dupa cum puteti observa si din fotografie oricare dintre cele 3 sisteme poate fi atasat cu usurinta pe un cadru portabil special. Aceste dispozitive sunt utilizate cel mai frecvent pentru spodturi publicitare stradale cu ajutorul unei biciclete la care se ataseaza roti de sprijin gen remorca si un ghidon mobil. Utilizarea bicicletei pentru acest gen de publicitate s-a dovedit a avea un mare impact la public deoarece permite trasarea unui public larg, ceea ce inseamna ca anuntul publicitar va fi vizionat de un numar foarte mare de persoane. Aceasta metoda este una eco-friendly deoarece cadrul este realizat din aluminiu si plastic reciclat.

Avantajele acestui tip de publicitate in comparatie cu altele sunt nenumarate. In primul rand au un impact mai puternic in promovarea brand-ului dorit. Aceasta metoda este frecvent adoptata de brandurile mari si este o modalitate usoara de a atrage mai multi clienti.

Studiile arata ca oamenii tind sa acorde mai multa atentie la anunturile promovate intr-un mod eco-frindly decat cele promovate prin mijloace publicitare tradutionale. Publicul tinta reactioneaza mai bine la astfel de anunturi deoarece sunt unice, distractive si practice. Anunturile afisate pe un banner fix se deterioreaza mult mai repede dar cu acest nou sistem deteriorarea nu mai este o problema.

De cele mai multe ori oamenii se simt sufocati de publicitate si au tendinta de a ignora mesajele publicitare transmise prin mijloacele traditionale de promovare. Insa acest tip de publicitate este considerat viitorul in marketing, deoarece are multe beneficii si nici un dezavantaj.

Literalmente puneti mesajul publicitar in fata publicului indiferent daca va plmbati, faceti sport in parc sau va distrati la un concert. Aceste panouri mobile sunt sunt foarte potrivite pentru centrele oraselor, zone pietonale, in fata mall-urilor, la cinematografe, evenimente importante sau orice alt loc care poate fi considerat tinta.

Succesul remorcilor publicitare vine de la modul lor unic de tractiune. Expunerea este regula de aur. Avand acest mare impact este considerata o solutie inovatoare care de asemenea este mult mai rentabil si si are o acoperire mai mare decat oricare alte metode de publicitate.

AdBicy este o solutie de publicitate cu un cost extrem de mic...se poata inchiria cat si cumpara :)

Personal mi se pare o solutie chiar foarte buna si utila. Cu siguranta promovarea unor produse sau a unui brand se realizeaza mult mai usor si bineinteles publicul tinta este mult mai mare. In plus poate fi ales locul in care sa se desfasoare publicitatea....in parcuri, in centrele oraselor etc. In functie de publicul tinta va puteti alege si locatiile.

Ce parere aveti despre acest gen de publicitate?

You May Also Like

0 Comments