Search

Promotii aoro.ro

by - duminică, octombrie 27, 2013

In urma cumparaturilor facute in ultimele perioade pe site-ul aoro.ro, ma declar extrem de multumita. M-am bucurat de fiecare produs in parte si toate s-au ridicat la nivelul asteptarilor mele. Pe site gasiti o gama variata de produse, de la parfumuri, la aparate de coafat, la produse de make-up, produse de ingrijire etc. Insa cele mai tentante sectiuni de pe site sunt reducerile. Asta pentru ca puteti cumpara produse cosmetice si parfumuri cu reduceri de pana la 70% iar lista de produse reduse este reactualizata mereu.


De indata ce intram pe site ne intampina 2 promotii extrem de tentante :
- pana la 30% reducere la toate produsele de coafat marca Goldwell
- pana la 30% reducere la toate produsele de ingrijire a parului de la Wella Professionals



Promotia pe care o gasiti permanent pe site este destinata fiecarei comenzi. Asadar la fiecare comanda pe care o lansati indiferent de valoare beneficiati de urmatoarele servicii :


Daca sunteti in cautarea unui parfum pentru voi, pentru a-l oferi cadou sau pentru a recumpara parfumul favorit, va recomand sa nu omiteti categoria de promotii parfumuri, unde saptamanal este actualizata lista si puteti cumpara parfumul favorit la un pret mult mai mic decat in magazine :)

Iata cateva recomandari :


Preturile sunt reduse considerabil iar unele oferte sunt pentru seturi de cadouri, ceea ce e mult mai avantajos.


Nici promotiile cosmetice nu sunt de trecut cu vederea, deoarece sunt foarte atractive, asta datorandu-se preturilor cu pana la 70% mai mici :)



O alta oferta de nerefuzat e dupa parerea mea, oferta de la peria Tangle Teezer. Cred ca toate ati auzit de ea, nu a aparut de extrem de mult timp si a creat o intreaga avalansa prin blogosfera, toata lumea fiind multumita de ea. Insa pretul nu era unul foarte prietenos cu buzunarele noastre. Pe aoro.ro gasim peria la reducere si poate fi achizitionata cu doar 37 lei : 


Guess Seductive, parfumul adorat de mult doamne si domnisoare poate fi de asemenea achizitionat la pretul promotional de 89 de lei :)




Acestea sunt ofertele care mie mi s-au parut cele mai interesante pe site-ul aoro.ro. In functie de dorintele si preferintele voastre va invit sa descoperiti si restul promotiilor :)

Daca ati comandat pana acum de pe site va invit sa imi spuneti care sunt produsele care v-au incantat :)

You May Also Like

0 Comments