Search

Review Kallos Love Blushes blush

by - luni, noiembrie 04, 2013

Despre produsele marca Kallos am mai scris de-a lungul timpului pe blog si pana acum nu am avut nici o dezamagire in ceea ce ii priveste.
Pentru mine Kallos este o firma cu produse calitative la preturi foarte mici. Gama de produse este variata : de la sampoane, la produse de machiaj, la vopsele, uleiuri pentru par etc. De exemplu o masca de la Kallos costa in jur de 18 lei iar balsamul are un pret aproximativ la fel. Insa sunt preferatele mele de ani intregi, desi am incercat si produse mult mai scumpe.

Cred ca secretul Kallos e faptul ca se bazeaza pe calitate si nu neaparat pe aspectul ambalajului unui produs. Ati observat si voi cred ca majoritatea ambalajelor sunt foarte simple insa calitatea e una superioara.
Nu le-am incercat toate produsele, insa am de gand sa testez cat mai multe. Astazi o sa va scriu despre un blush Kallos, de care sunt foarte incantata. Pana acum nu am mai folosit blush de la ei, insa imi mai doresc cateva nuante, deoarece pretul e mic si sunt foarte calitative.

Kallos Love Blushes blush

Si in cazul acestui produs ambalajul este simplu, insa rezistent la socurile de care poate "beneficia" prin geanta :)))
Nuanta aleasa de mine este 07.

Kallos Love Blushes blush

Are o consistenta ok, putin prafos deci nu trebuie exagerat cu pensula. In plus pigmentul e destul de puternic si trebuie aplicat doar putin produs pe pensula. Pe langa calitatea consistentei ma incanta foarte mult ca are prin el si putin glitter deci va scuteste de folosirea unui iluminator.
Confera obrajilor o nuanta rozalie placuta si lumineaza tenul datorita particulelor stralucitoare.

Kallos Love Blushes blush

La capitolul rezistenta primeste o nota la fel de mare, deoarece rezista pe ten multe ore. Dupa cum probabil v-am spus de mai multe ori, atunci cand sunt la lucru am nevoie de produse rezistente deoarece petrec la servici muulte ore. Insa seara cand ajung acasa blush-ul inca e acolo. Nu la fel de intens ca dupa aplicare, insa sunt multumita. 

Nuanta pe care am ales-o mi se potriveste foarte bine....e un roz natural, foarte frumos. Dar si restul nuantelor imi fac cu ochiul :))

Pretul este foarte modic...costa doar 15 lei si are un gramaj de 4,5 gr.

Dintre multe produse profesionale pentru machiaj, pot spune ca marca Kallos se numara printre preferatele mele, deoarece ne demonstreaza ca si produsele cu preturi modice pot fi calitative si pana acum va spun sincer ca nu am fost nemultumita de nici un produs de la ei. 


Voi folositi produse Kallos? De care produse sunteti incantate si le recomandati

You May Also Like

0 Comments