Search

Review Maybelline Dream Satin Liquid make-up

by - duminică, noiembrie 24, 2013

Mereu suntem in cautarea de produse pentru un machiaj perfect. Uneori le gasim, alteori nu iar cautarile continua. Consider ca cel mai folosit produs de machiaj in randul femeilor este fondul de ten. Aceste trebuie sa fie perfect pentru a ne acoperi imperfectiunile tenului si pentru a-l uniformiza. Un fond de ten prost ne va face sa aratam chiar mai rau...si nu ne dorim asta.
De-a lungul timpului am testat mai multe fonduri de ten...unele mai slabe, altele mai bune iar cautarea mea nu s-a oprit.

Un fond de ten nou in colectia mea este Maybelline Dream Satin Liquid make-up. Eram in cautarea unui nou fond de ten si cum am citit pareri pozitive despre el am zis sa il incerc.

Maybelline Dream Satin Liquid

La prima vedere m-a incantat faptul ca are pompita, ceea ce face ca utilizarea lui sa fie mai igienica si mai spornica.

Maybelline Dream Satin Liquid

Este un fond de ten lichid cu o textura cremoasa si densa dar in acelasi timp usoara. Eu am tenul cu tendinta de ingrasare si s-a comportat foarte ok. Poate fi folosit atat cu o baza de machiaj cat si fara. In cazul meu optez sa il folosesc fara crema inainte, deoarece este suficient de cremos pentru a-mi hidrata tenul.

Are o acoperire mare, dupa aplicare nici urma de pete sau alte imperfectiuni, dar nu are deloc aspect de masca. Uniformizeaza nuanta tenului si ii confera acestuia luminozitate.
Are un finish perfect si arata foarte natural pe ten. Dupa aplicare tenul se simte si se vede hidratat si moale.

Am facut si un mic swach si am ales sa folosesc pentru poza mainile, deoarece in perioada rece au tendinta sa devina rosiatice si va puteti da seama mai bine de acoperirea lui si se vede cum nu ramane nici un pic de roseata dupa aplicarea lui :

Maybelline Dream Satin Liquid

Se intinde foarte usor atat cu degetete cat si cu pensula. Rezultatul este cam acelasi insa mereu optez sa aplic fondul de ten cu degetele deoarece am impresia ca am mai mult control asupra aplicarii.

Ca si rezistenta m-a multumit de asemenea pentru ca a fost nevoie sa il port chiar si  mai mult de 12 ore si s-a comportat foarte bine pe ten, nu s-a sters sau evaporat. Am intalnit si fonduri de ten care dupa cateva ore dispareau pur si simplu si aratam ca si o vaca vargata plina de pete :))). Insa nu e cazul produsului de fata. In cele +12 ore nu l-am reaplicat deloc, insa a fost nevoie doar de pudra la cateva ore, deoarece sebumul isi face de cap.

Dupa ce il aplic nici macar nu il simt pe ten. Are o textura usoara si lasa pielea sa respire...am impresia ca am folosit doar crema de fata. Parca se imbina pur si simplu cu tenul si arata foarte natural.

Imi place la nebunie acest fond de ten si mi-a fost de ajuns sa il folosesc de cateva ori pentru a sti ca a devenit unul din preferatele mele si cu siguranta ma voi intoarce la el dupa ce il voi termina. Pompita din dotare este foarte buna, deoarece permite dozarea exacta a produsului de care avem nevoie. Referitor la asta pot spune ca produsul este foarte econom...pentru o acoperire completa e nevoie de putin produs, cam cat 2 boabe de mazare.

Are o cantitate de 30 ml si l-am cumparat de pe aoro.ro la pretul de 26 lei.

Ati folosit pana acum acest fond de ten? Care e parerea voastra despre el?

You May Also Like

0 Comments