Search

Cumparaturi Kurmann.ro

by - marți, decembrie 03, 2013

Acum ceva timp am facut o mica comanda pe site-ul http://www.kurtmann.ro/ si din pacate am avut multe pe cap si am uitat de aceasta postare. Despre site stiam de mult timp, insa il ratacisem, neintrand mult timp pe el. Apoi din intamplare l-am redescoperit. Facand comparatie intre el si alte site-uri, consider ca Kurtmann este superior datorita preturilor, calitatii hainelor si nu in ultimul rand al brandurilor comercializate.
Veti gasi produse Bershka, Stradivarius, Pull and Bear, Zara si multe altele la preturi foarte mici. Eu am ales o pereche de conversi zara pentru barbati, un pulover pentru barbati si o rochita crosetata pentru mine.
Din pacate rochita imi era mult prea mare, nu mai aveau marimea mea ca sa o schimb si am facut-o cadou si nu am apucat sa ii fac poza inainte. Este gen crosetata, lunga pana la genunchi si foarte calduroasa. Chiar imi pare rau ca am uitat sa ii fac poza inainte...

Pulover ales este marca Piazza Italia. Am ales acest brand deoarece am vizitat si magazinul fizic cand am fost in Italia si am stiut ca au produse de calitate :)

Nu stiu sa definesc clar nuanta....este un maro mustariu cu tente verzui. Cat de profi suna asta :))). Totusi este o nuanta placuta iar materialul este unul foarte bun, puloverul fiind calduros si numai bun pentru sezonul rece.



 La gat are fermoar si 2 capse, poate fi purtat ca si helanca sau pur si simplu cu fermoarul desfacut. Oricare ar fi alegerea, arata foarte bine :).



Al doilea produs este o pereche de conversi Zara




Mi-au placut tare mult pe site iar in realitate arata si mai bine. Sunt dintr-un material foarte bun, sunt caldurosi iar anumite portiuni sunt din piele. Pozele sunt realizate dupa ce au fost purtati aproximativ o luna si inca arata ca si noi.

Acesta a fost cadoul meu pentru al meu iubit si bineinteles ca a fost tare incantat. Pretul nu il mai stiu exact....puloverul a fost in jur de 50 lei iar incaltamintea in jur de 100 lei.

O sa iau in considerare site-ul kurtmann.ro pentru viitoare comenzi, deoarece au niste hainute tare dragute. Am vazut cateva rochite tare dragute la care mi-a ramas gandul. Insa produsele si marimile lor apar si dispar aproape zilnic. Trebuie monitorizate cat mai bine produsele, trebuie urmarite, deoarece se dau ca si painea calda.
Iata 3 rochite la care mi-a ramas gandul : 




Sunt dragute si elegante iar pretul lor nu depaseste 60 lei :)


Voua ce produse va fac cu ochiul de pe site? :)

You May Also Like

0 Comments