Search

Review - ser tratament Apimon cu venin de albine

by - joi, octombrie 09, 2014

De cand am descoperit serurile pentru ten, am cam devenit dependenta de acest gen de produs si cred ca deja v-ati dat seama despre asta privind in urma articolele. Ei bine de data asta este vorba despre un ser mai special. Il detin de aproximativ 3 luni, insa nu am vrut sa ma pripesc cu acest review. De aceea mi-am acordat mai mult timp ca de obicei pentru a studia cu atentie produsul si beneficiile pe care le-a adus tenului meu. Produsul despre care vorbesc este un ser tratament cu venin de albine.
Am fost foarte curioasa in privinta acestui produs si inainte de a-l folosi m-am informat putin despre el. E un produs bun iar beneficiile pe care le-a adus tenului meu le veti afla in acest articol :)

ser tratament Apimon cu venin de albine

Veninul de albine are rolul de a accelera circulatia sangelui, ajutand la regenerarea pielii. Creste productia de colagen si elastina care sunt esentiale un aspect tanar. Veninul de albine ameloriaza cicatricile  si creste permeabilitatea vaselor capilare.  Restabileste echilibrul natural al pielii si confera hidratare intensa.
Veninul de albine purificat este considerat o alternativa naturala la Botox.

Produsul face parte din gama de produse Apimond si are la baza ingrediente certificate Bio.
Avand in vedere faptul ca ingredientele sunt naturale as fi preferat ca ambalajul sa fie opac deoarece ingredientele naturale sunt mult mai sensibile la lumina iar un ambalaj opac ar ajuta la conservarea lui. Insa il pastrez intr-un dulapior si il feresc de razele solare. Ma incanta faptul ca are totusi pompita iar aplicarea se face rapid si igienic. Are o consistenta apoasa si trebuie sa il aplic repede pe fata, astfel risc sa mi se scurga printre degete.

Se aplica pe ten seara si dimineata dupa ce tenul a fost curatat in profunzime. Dupa ce aplicati serul puteti folosi crema hidratanta. E important sa respectati aceasta ordine, deoarece serul contine ingrediente active care se absorb in piele, insa nu vor patrunde prin crema hidratanta.
Are un miros foarte subtil...aproape insesizabil. 

Pana se absoarbe complet in ten lasa o senzatie de lipicios, care dispare dupa aproximativ 10 minute. Nu lasa o pelicula grasa pe ten absolut deloc. L-am aplicat si in zona ochilor si nu am avut probleme.

Primul lucru pe care l-am sesizat a fost hidratarea intensa. Nu ma asteptam ca un produs atat de apos sa hidrateze atat de bine tenul. In privinta ridurilor nu ma pot pronunta pentru ca nu am inca, insa liniile fine au fost estompate. Majoritatea produselor care promit ca au efect asupra ridurilor au efect de lifting doar pe moment. Dupa ce nu mai folosim produsul ridurile si liniile fine reapar. Momentan am terminat produsul de aproximativ 2-3 saptamani si tenul meu inca isi pastreaza aspectul fin, fara linii adanci.
In ultimul timp tenul meu a aratat mai bine si nu am avut mari probleme....ba chiar de 2 luni am renuntat la fondul de ten. Insa in anumite zone se simteau mici bubite. Chiar daca nu se vedeau, se simteau la atingere. Probabil din cauza vaselor sparte, a iritatiilor sau a cicatricilor de la cosuri.
Veninul de albine m-a ajutat si in acest sens si zonele respective sunt mai netede.


M-a surprins destul de mult acest produs, deoarece nu am putut sa nu sesizez cat de repede actioneaza. Tocmai de aceea i-am acordat o atentie speciala si am intarziat putin cu review-ul.
Parca in fiecare dimineata tenul arata mai bine si mici probleme erau rezolvate. 

Intr-adevar este un produs bun si am incredere in el ca reuseste sa previna imbatranirea tenului. Am observat pe propria mea piele cum zi dupa zi tenul meu era mai luminos si parca mai tanar.
Acest produs a reusit sa faca un lucru pe care nu am reusit sa il fac pana acum.....sa renunt la fond de ten. Inainte nu exista zi sa nu folosesc fond de ten. Cand ma tinea 1 luna un tub de 30 ml era sarbatoare :)). Ei bine, acum sunt mandra pentru ca de mai bine de 2 luni nu am folosit deloc fond de ten cu exceptia diverselor evenimente care necesitau un machiaj mai elaborat.

Serul de albine m-a ajutat sa imi privesc altfel tenul, sa ma bucur de frumusetea lui si sa il las sa respire. Ma privesc mandra in oglinda si chiar imi place ce vad. Un ten frumos care imi confera un aspect mai natural si ma face sa ma simt mai bine. Fara griji ca s-a dus fondul de ten, ca patez hainele etc.

Daca ar fi sa fac un top cu 10 produse preferate de cand folosesc produse de ingrijire, serul de albine cu siguranta ar ocupa unul din locurile fruntase.

!!!! Produsul nu este recomandat persoanelor care au alergie la veninul de albine.


Alaturi de o gama variata de produse bio, serul cu venin de albine il puteti achizitiona de pe site-ul plantebio.ro, la pretul de 102 lei.

Ingrediente : 

gel din frunze de Aloe (Aloe Barbadensis), suc de castravete (Cucumis Sativus), glicerina, laptisor de matca, miere, ulei din seminte de struguri (Vitis Vinifera), venin de albine, guma arabica (rasina de Acacia Senegal), rasina de Xanthan.

Ati folosit produse pe baza de venin de albine?

You May Also Like

0 Comments