Search

Vise, distractie si aventura cu Aygo Toyota

by - miercuri, octombrie 08, 2014

Timp de 17 ani mi-am serbat ziua in cele mai distractive moduri, avand toti prietenii langa mine. Insa cand am implinit 18 ani am vrut sa fie ceva special. In sfarsit deveneam majora....visul oricarui adolescent. Bineinteles ma asteptam si la cadouri frumoase si cum de curand imi luasem carnetul auto, in sinea mea speram sa primesc o masina.
Ziua de 4 iunie a sosit cu pasi repezi si promitea sa fie una dintre cele mai frumoase zile. Am sarit fericita din pat si am fugit in bucatarie pregatita sa fiu pupacita si felicitata. Dar surpriza....mi s-a spus un buna dimineata rapid si atat. Toata lumea era agitata iar parintii mei pareau ca se pregatesc sa mergem la un picnic pe malul lacului. Mama grabita, impacheta mancarea, fratiorul meu se juca cu o masinuta veche iar tata citea ziarul. Nu imi venea sa cred....nimeni nu isi aducea aminte de ziua mea....faceam 18 ani. Chiar nu le pasa?

Hmmm....si eu visam sa primesc o masina si cand colo nu am primit nici o imbratisare de ziua mea.
De suparare am refuzat sa merg cu ei la picnic. Desi au insistat nu am vrut nici in ruptul capului. Pana la urma au plecat fara mine....iar dupa cateva ore au revenit. Eram in camera mea scufundata in asternuturi si deodata se aude multa galagie afara. Trag perdeaua si vad cum mi-a fost intinsa o capcana. In fata casei mele se afla noul Aygo de la Toyota, intr-o nuanta de visiniu si decorata cu o fundita mare. Pentru cateva minute am ramas inmarmurita la fereastra si nu stiam cum sa reactionez. Nu imi venea sa cred ca nu au uitat de ziua mea....ba chiar m-au surprins cu cel mai frumos cadou. Ies in fuga afara si nu stiam pe care sa imbratisez primul !!!!. In masina ma asteptau cele 3 prietene ale mele gata pregatite pentru o plimbare cu noua masina. Eram in al noualea cer. M-am urcat la volan si nu imi venea sa o pornesc....aveam impresia ca traiesc intr-un vis. Eram la volanul masinii pe care mi-o dorisem.

De atunci a trecut un an iar eu si masinuta mea am trecut prin experiente incredibile si amuzante. Cel mai frumos a fost atunci cand am plecat o saptamana la mare. Eu, prietenele mele si masinuta pe care o adoram. Am strabatut plajile de la mare, ne-am distrat si am vizitat o gramada de locuri frumoase. Traiam visul adolescentin si ma simteam cea mai fericita fata de pe pamant. Insa distractia nu avea sa se opreasca aici pentru ca la volanul iubitei mele masini am trait printre cele mai frumoase momente din viata mea si vizitat cele mai minunate locuri.

Chiar daca initial nu realizasem cat de mult ma poate ajuta o masina, acum nu as putea trai fara ea. Cate locuri si momente frumoase ratam daca nu o aveam?

Sloganul masinii Aygo Toyota este Go Fun Yourself si intr-adevar defineste cu succes aceasta masina in special datorita multiplelor posibilitati de a o personaliza. Aygo Toyota este dovada clara a faptului ca tehnologia merge mai departe si continua sa ne surprinda. Distractiva la interior si la exterior masina poate fi personalizata dupa bunul plac si dupa imaginatia fiecaruia.

A fost cel mai frumos cadou pe care l-am primit vreodata. Am reusit sa imi implinesc o parte din vise si sa dau frau liber imaginatiei. Am trait o sumedenie de momente frumoase alaturi de masina pe care o ador pe care nu am sa le uit niciodata. Consider ca la varsta de 18 ani, masina este o necesitate, un ajutor care ii incurajeaza pe tineri sa exploreze, sa viziteze si sa se distreze.


Eu nu am sa uit niciodata aceasta zi atat de speciala. A fost ca un vis frumos pe care il traiesc in continuare :). Multumesc Toyota :)

* Articol scris pentru SuperBlog 2014

You May Also Like

0 Comments