Search

Beauty News - Rimmel London Lasting Matte

by - duminică, octombrie 27, 2019

Cu produsele Rimmel London am făcut cunoștiință cu mulți ani în urmă și am folosit o grămadă de produse de la ei. Cam tot ce am încercat mi-a plăcut și am rămas fidelă brandului și în ziua de azi. Cel mai mult cumpăr de la Rimmel London fonduri de ten, corectoare, rujuri și uneori oje. Printre fondurile mele preferate de ten de la Rimmel London se află cel din gama Lasting Finish, căruia i-am făcut și un review în 2014 și dacă nu l-ați citit, va las linkul aici. De atunci l-am mai cumpărat de câteva ori și părerea mea despre el, e la fel că în 2014, când am scris articolul. Cu mențiunea...că în 2014 se pare că nu am ales bine nuanță produsului....era cam închisă. 


Consider calitative produsele Rimmel London, iar raportul calitate-preț mi se pare foarte bun, deoarece au produse ieftine. Chiar mai ieftine față de altă branduri mass-market, dar calitatea produselor e la înălțimea așteptărilor. În 25 octombrie au lansat nouă gama de produse și în articolul de astăzi vreau să va prezint și vouă nouă gama formată din concealar și fond de ten. Gama se numește Rimmel London Matte Lasting ! După cum spune și denumirea sunt produse cu finish mat. Fiind o gama nou lansată nu se găsește în toate magazinele online. Eu am găsit-o doar într-un magazin la un preț redus, mult mai mic decât prețurile din străinătate. Vedeți mai jos de unde puteți cumpără produsele ! 

Fond de ten Rimmel London Lasting Matte
* Uniformizeaza aspectul tenului si ascunde imperfectiunile * Acoperire perfecta * Textura aerata * Efect matifiant 

*** Fondul de ten este disponibil in 5 nuante si poate fi cumparat de aici la pret redus.*** 


Descrierea oficială : Regulile jocului se schimbă cu noul fond de ten Lasting Matte de la Rimmel London. Rimmel London a creat un fond de ten cu textura aerată și ușoară care asigura o acoperire completă, întreagă zi, pentru un machiaj fără compromisuri. Acest fond de ten unic cu o textura spumoasă, atunci când este aplicat pe piele se transformă într-o pulbere fină, pentru un efect catifelat de lungă durata. Textura ultra ușoară împiedică fondul de ten să se strângă în cute și lasă tenul neted fără să îi confere un aspect încărcat de masca. În plus nu mai trebuie să îți faci griji în privința luciului inestetic pentru că formulă specială pe care fondul de ten o conține oferă și menține un finish mat și natural. 

Formulă acestuia ascunde orice imperfecțiuni într-un mod natural, lăsând tenul neted, fresh și cu o textura delicată. Ușor de aplicat, fondul de ten se uniformizează perfect pe toată suprafață pielii.

Din descriere pare un produs bun și m-am bucurat când am citit că are o textura aerată de spumă, deoarece am folosit multe produse cu această textura și se numără printre preferatele mele. În special pentru că aceste produse se simt foarte lejer pe ten și nu încarcă pielea. Iar în al doilea rând conferă tenului un aspect mat. 

Anticearca Rimmel London Lasting Matte

Momentan se gaseste in 2 nuante si il puteti cumpara cu o reducere de 30% !!
Nuanta Fair Ivory 010 o gasiti aici
Nuanta True Ivory 015 o gasiti aici
Descrierea oficială : Folosește anticearcanul Lasting Matte de la London Rimmel, că să te bucuri de un efect matifiant și un ten uniform pe tot parcursul zilei. Este un corector lichid cu acoperire mare, care ascunde cu succes imperfecțiunile și reduce vizibil cearcănele, liniile fine și ridurile. Mai mult, are o textură fină și se aplică cu ușurință, fără să se adune în pliuri inestetice. Formulă ultra-ușoară controlează excesul de sebum timp de 24 de ore și este rezistent la transpirație și umezeală. 

Din punctul meu de vedere cel mai important aspect al acestui produs e faptul că nu se adună în pliuri și oferă un efect matifiant. Iar o acoperire mare și o textura ușoară, sună chiar compromițător. 

Eu personal mă bucur de nouă gama lansată și evident am trecut-o pe lista de cumpărături ! Ambele produse sunt tentante, însă sunt mai curioasă să încerc fondul de ten decât anticearcan. Asta pentru că nu am probleme mari cu cearcănele și fondul de ten e suficient pentru acoperire. Însă na, sunt și zile mai puțin fericite pentru tenul meu când cearcănele sunt mai evidente și atunci am nevoie și de un anticearcan ! Una peste altă, îmi doresc ambele produse și imediat după ce le încerc o să va scriu și review despre ele ! 

Voi ce părere aveți despre nouă gama lansată ? Sunteți tentate să încercați produsele ?

You May Also Like

33 Comments

  1. Am pus si eu anticearcanul pe lista de cumparaturi, astept sa intru in posesia lui.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce faine par produsele. Le trec și eu pe lista de dorințe.

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu folosesc produsele lor, chiar ma bucur de noua gamă. 😊

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu prea am folosit produse de la Rimmel London, dar cred ca o sa imi comand si eu un anticearcan.

    RăspundețiȘtergere
  5. Da, chiar sunt tentată să le încerc. De obicei, sunt mulțumită de produsele lor.

    RăspundețiȘtergere
  6. N-am incercat gama asta, dar e tentanta.

    RăspundețiȘtergere
  7. Anticearcanul mi-ar plăcea să-l incerc, noutățile sunt intotdeauna tentante.

    RăspundețiȘtergere
  8. Arata foarte bine colectia asta. Imi plac produsele Rimmel, am si eu cateva.

    RăspundețiȘtergere
  9. De la Rimmel am mai mult rujuri, rimel nu pot folosi ca am o sensibilitate aparte la pielea pleoapelor. Dar big like pentru ei!

    RăspundețiȘtergere
  10. Am multe produse de la Rimmel dar uite ca anticearcanul acesta inca nu l-am luat.

    RăspundețiȘtergere
  11. Am folosit si folosesc produse Rimmel insa aceasta gama n-am incercat-o inca.

    RăspundețiȘtergere
  12. Chiar îmi doresc produsele de la Rimmel London, le am de ceva timp pe lista de dorințe. Sper sa reușesc, mai ales că acum am aflat mai multe opinii.

    RăspundețiȘtergere
  13. Si eu am nevoie de un fond de ten bun, o sa il incerc pe acesta.

    RăspundețiȘtergere
  14. Si pe mine ma tenteaza, mai ales fondul de ten.

    RăspundețiȘtergere
  15. Chiar as fi tentata sa incerc aceste produse. Mi se par foarte potrivite pentru tenul meu si problemele minore cu care ma confrunt

    RăspundețiȘtergere
  16. Iubesc fondurile de ten cu textură arată, mi-ar placea să încerc și pe acesta.

    RăspundețiȘtergere
  17. Imi place mult produsele din marca Rimmel London. Multumesc pentru recomandarea noutatilor :)

    RăspundețiȘtergere
  18. Frumoasa gama, are exact ce iti trebuie pentru matifiere.

    RăspundețiȘtergere
  19. Imi plac produsele de la Rimmel London asa ca sunt super curioasa de aceste aparitii. Corectorul este primul pe lista mea de testing, sa vedem daca mi se potriveste. ^_^

    RăspundețiȘtergere