Search

Secretul vanatorului :)

by - duminică, octombrie 05, 2014

August 2008....o zi torida de vara. O zi fara planuri importante, fara treburi de rezolvat....o zi relaxanta. Ziua a fost linistita si am vrut sa imi petrec seara intr-o atmosfera calda savurand o bautura delicioasa. O rochita vaporoasa, sandalele rosii si eram gata de plecare. Jumatate de ora mai tarziu eram deja in restaurantul care se afla la 3 strazi distanta si savuram un delicios vin rosu. Muzica in surdina imi mangaia simturile si imi dadea o stare de bine. Nu eram suparata....dar am simtit nevoia sa fiu doar eu cu gandurile mele.
Eram deja la al doilea pahar de vin, cand pe usa intra un barbat aranjat, inalt....care intorcea toate privirile. Parea ca e pus pe agatat, iar eu o feminista convinsa nu as fi conceput niciodata sa fiu considerata o prada usoara pentru domnii vanatori. Insa totusi parca simteam ceva....vroiam sa mai petrec ceva timp acolo....ceva ma tinea. Vanatorul atractiv isi savura bautura la 2 mese distanta de mine iar uneori privirile noastre se intalneau si intr-un mod ciudat simteam ceva fluturasi in stomac. Feminitatea din mine i-a ignorat insa..... Dar acest vanator avea un farmec aparte care ma facea sa intorc mereu capul spre el.
La un moment dat a venit la mine la masa si mi-a propus sa ne petrecem restul serii impreuna. Ma uitam la el cu ochi umezi de caprioara si am simtit cum ma cuprind emotiile. Si am acceptat.

Il sorbeam din priviri..era un barbat frumos, un barbat destept si ingrijit. Perfectionista din fire incercam sa ii gasesc defecte cu privirea....dar el parea perfect.
Am vorbit ore in sir fara sa ne plictisim....e un vanator modern care stie sa abordeze o femeie, care te face sa tresari...nu ai cum sa ii rezisti.
Seara s-a terminat si am plecat fiecare spre casa. Insa aceea seara magica nu s-a sfarsit....

Iunie 2014....aceleasi senzatii, sentimente mai puternice....acelasi vanator fermecator langa mine. Au trecut 6 ani de cand ne-am cunoscut iar acum ii port numele. Feminitatea a cedat si am cazut prada iubirii. Acum dansam imbratisati si ne bucuram de acest moment impreuna....e primul nostru dans ca sot si sotie....
M-a cucerit asa cum isi doreste orice femeie.....si nu a fost doar pentru o seara. A fost pentru toata viata. Acum ne cunoastem mult mai bine si mi-am permis sa imi bag nasul printre secretele lui. Asa cum noi femeile apelam la mici trucuri pentru a ne scoate frumusetea in evidenta asa fac si barbatii. Dar oare ce licoare ii confera acestui barbat fermecator prospetimea si mireasma care ma da pe spate de atata timp? Oare care e secretul lui la care apeleaza ca sa ma recucereasca in fiecare zi?

Ei bine, ca orice barbat modern care se respecta si se ingrijeste si el are o gama preferata care ii contureaza farmecele masculine. Este vorba despre Gerovital H3 men, o gama care ascunde sub ambalajele albastre si masculine, licoarea farmecului.

O gama special conceputa pentru barbati, pentru a le mentine parul prospat si pentru a le catifela tenul si pentru a ne cuceri pe noi femeile. Asa cum un ruj atrage priviri in cazul nostru, asa balsamul dupa barberit ne face sa tresarim de fiecare data cand ne apropriem de obrazul lui.....un miros fresh, un miros barbatesc...

Nu doar femeile trebuie sa se ingrijeasca. Pentru mine cel putin e important ca barbatul de langa mine sa fie aranjat si ingrijit. Asta inseamna un barbat modern care se respecta.

Desi noi femeile consideram ca avem pielea mai sensibila si avem nevoie de mai multa ingrijire decat barbatii, sa stiti ca nu e asa.
Si ei au nevoie de o ingrijire aparte....In cazul majoritatii barbatilor, pielea are un nivel mai ridicat de colagen, fiind cu 20% mai grasa decat a femeilor ceea ce inseamna ca produce mai mult sebum. Desi in cazul lor ridurile apar mai tarziu, odata aparute sunt mai pronuntate. Insa daca tenul este ingrijit corespunzator nu trebuie sa va faceti probleme.

Gerovital a lansat o gama dedicata barbatilor pentru a le satisface nevoile pielii. Aceasta gama a fost creata tinand cont de particularitatile barbatilor si de preferintele acestora. Produsele sunt multifunctionale, se aplica usor si au o textura usoara care se absoarbe rapid in piele..
Sunt produse care diferentiaza un vanator amator de un vanator modern. Vanatorul modern este increzator si stie ce isi doreste de la vanat. Iar succesul ii este garantat daca apeleaza la anumite farmece si trucuri :).
Gama a fost creata in functie de asteptarile femeilor de la barbati si are la baza ingrediente demne de un adevarat vanator :).



Nu as putea sa stau langa un barbat caruia sa nu ii placa sa se ingrijeasca. Imi place sa il simt fresh si proaspat in fiecare zi. Iar acum il simt si il vad la fel de fermecator ca in prima zi...

Gata...dansul s-a terminat. Oficial primul dans ca sot si sotie. Il sarut....ma uit in ochii lui si vad aceeasi privire care m-a cucerit acum 6 ani. Da el e....am facut cea mai buna alegere. Ma simt fericita si implinita.

Va doresc tuturor sa intalniti un barbat care sa va vaneze asa cum visati.... Sa va surprinda cu farmecele lui si sa va faca sa tresariti de emotii de fiecare data cand va strange la piept :).

Pupici din regat :)

* Articol scris pentru SuperBlog 2014

You May Also Like

0 Comments