Search

Review - BB Cream Astor Lift Me Up

by - joi, noiembrie 27, 2014


Buna dragilor,

O sa incep prin a va spune ca sunt tare mandra de mine pentru ca am cam renuntat la fondul de ten. Mai folosesc, insa nu zilnic cum o faceam inainte. In primul rand pentru ca diminetile mele au inceput sa fie din ce in ce mai agitate si timpul nu imi permite si in al doilea rand pentru ca am avut ocazia sa folosesc un produs datorita caruia tenul meu arata mult mai bine. Nu mai am atat de multe imperfectiuni, petele s-au diminuat iar tenul e mult mai luminos. Eram dependenta de fond de ten si nu as fi crezut ca voi renunta la el vreodata. Dar totusi s-a intamplat :). Insa despre asta o sa discutam in alt articol.
Desi fondul de ten il folosesc mai rar, am inceput sa ma orientez catre BB-cream care mi se pare una dintre cele mai bine gandite inventii din make-up. Am mai avut in trecut astfel de produse...dar niciodata nu le-am apreciat mai mult ca acum.
BB cream-ul are si proprietati asupra tenului : protejeaza impotriva radiatiilor solare, uniformizeaza nuanta tenului si il hidrateaza, reduce ridurile fine si confera stralucire discreta tenului. Poate fi folosit si ca primer pentru fondul de ten.

Dupa cum v-ati dat seama deja, produsul vedeta a acestui articol este un BB cream. Este vorba despre  BB cream Astor Lift Me Up pe care il folosesc de aproximativ o luna. Complexul hidratant al produsului imbunatateste elasticitatea pielii, continand ingrediente care incetinesc imbatranirea celulara.
Este un produs revolutionar cu multiple beneficii care asigura tenului 10 proprietati :
- Ilumineaza
- Regenereaza si confera un aspect intinerit
- Hidrateaza si catifeleaza
- Restabileste echilibrul epidermei
- Asigura aspectul neted al pielii
- Ofera o atingere placuta
- Uniformizeaza culoarea tenului
- Acopera liniile de expresie si ridurile fine
- Acopera imperfectiunile si punctele negre
- Asigura protectie solara - SPF 20

    

BB cream-ul Astor Lift Me Up are un miros placut pe care nu l-am intalnit la alte produse. Mirosul e foarte delicat, astfel incat nu deranjeaza. Are o consistenta potrivita, e hidratant si nu incarca tenul. Atunci cand il port nu imi simt deloc tenul incarcat. Ma simt ca si cum nu as fi machiata deloc.
Asta e un lucru bun care imi demonstreaza ca nu blocheaza porii, lasand pielea sa respire.
Nu este foarte rezistent la transfer si il mai impart si cu ecranul telefonului. Nu am prea intalnit produse care nu sa se transfere deloc, deci nu as putea spune ca e neaparat un punct minus.

Este disponibil in 2 nuante : Liht si Medium. Cand l-am cumparat m-am decis greu pe care nuanta sa o aleg. E mai greu la produsele care sunt disponibile in doar 2 nuante. Insa am ales nuanta Medium si mi se potriveste perfect cu tenul. Nuanta Light cred ca e destinata tenului foarte deschis. Nu am tenul masliniu, nu sunt nici bronzata dar nuanta mai inchisa mi s-a potrivit ca o manusa.
Se intinde foarte usor pe ten si nu lasa aspectul de masca. Am incercat sa il aplic si cu pensula, dar prefer sa imi folosesc degetele. Cam asta se intampla in cazul fiecarui fond de ten/BB cream. Am impresia ca pot controla mai bine aplicarea cand folosesc degetele si nu pensula. Sau poate nu am eu o pensula atat de buna. Nu stiu....cert e ca mereu aleg sa aplic una astfel de produs cu degetele.

Are o rezistenta buna si dupa 12 ore de purtat inca arata decent pe ten, fara pete si alte urme. Are o formula hidratanta ceea ce il face potrivit pentru aceasta perioada cand frigul s-a napustit asupra noastra. Produsul se adapteaza oricarui tip de ten si depinde foarte mult si ce folositi inainte de a-l aplica. Daca de exemplu aveti tenul uscat e necesar sa aplicati si o crema hidratanta inainte de BB cream iar daca aveti tenul gras o crema matifianta va poate salva de sebum pentru o perioda mai indelungata :).

De asemenea ma incanta foarte tare si faptul ca are SPF 20, deoarece e important sa ne protejam tenul de razele solare si iarna pentru ca si in acest sezon ne pot afecta chiar daca nu le simtim la fel de puternice ca vara. Fie ca vorbim de crema, BB cream sau fond de ten. SPF20 e maximul pe care il folosesc iarna pentru ca mi se pare suficient. Doar vara apelez la SPF 30 sau 50.
De obicei produsele de machiaj cu SPF mai mare de 10 pe care le-am folosit se intindeau greu si trebuia sa fiu atenta la aplicare ca nu cumva sa arat de parca m-am dat cu crema de papuci pe fata :)). Astor Lift Me Up nu are aceasta problema si se intinde chiar foarte usor. Nu se usuca repede, asa ca poate fi modelat lejer pe ten fara sa va grabiti.

Pentru un BB cream, are o acoperire destul de mare din punctul meu de vedere. Acopera micile imperfectiuni, uniformizeaza nuanta tenului, ii confera stralucire si nu se aduna in ridurile fine de pe ten. In plus imi place ca si confera stralucire tenului, il face sa para fresh.

Am facut si poze ca sa vedeti exact cum arata pe tenul meu :

                               

Pozele sunt facute la lumina naturala pentru a evidentia cat mai bine rezultatul. Dupa aplicare Astor BB Cream Lift Me Up nu are un aspect lucios si nu e neaparat nevoie sa aplicati pudra pentru ca produsul confera tenului un aspect mat. Cu toate astea pentru ca eu am tenul mixt optez si pentru pudra pentru a fixa cat mai bine produsul pe ten si a tine sebumul sub control.

E un produs foarte bun si intentionez sa il mai cumpar. In plus costa doar 24 lei deci achizitia lui e o afacere buna. Din categoria pentru ten am mai folosit si un fond de ten Astor si mi-a placut mult. In rest mai am rujuri, oje, farduri, blush-uri si pudre de la acest brand si de asemenea ma declar incantata de ele. Daca faceti un search pe blog veti gasi si review pentru ca le-am prezentat in alte articole.
Dar inca mai am o lista cu produse cosmetice Astor pe care vreau sa le incerc pentru ca gama e foarte variata si tentanta :D

Ati folosit Astor BB Cream Lift Me Up sau alte produse de la acest brand?
Va astept cu drag parerile :*

You May Also Like

0 Comments