Search

Review ruj Mary Kay + Giveaway !!!

by - luni, decembrie 08, 2014


Buna dragilor. Astazi am revenit cu un nou review si o mica supriza pentru voi despre care veti afla mai multe la finalul postarii :).

Printre randuri v-am mai spus cat de mult imi plac rujurile si poate intr-o postare viitoare o sa va arat si colectia mea :). Insa astazi doresc sa va vorbesc despre un ruj care e nou in colectia mea, un ruj foarte bun care merita toata aprecierea. Este vorba despre un ruj de buze Mary Kay. Nu am mai incercat pana acum produse de la acest brand insa cu siguranta voi mai incerca pentru ca sunt foarte calitative. Cosmeticele Mary Kay se incadreaza in categoria produselor de lux si au un pret mic comparativ cu calitatea. Inainte de a va spune parerea mea despre ruj, o sa va fac o prezentare a produsului pentru a intelege de ce e atat de special. 

Rujurile Mary Kay au o structura cremoasa care asigura un voal care protejeaza buzele impotriva umiditatii si ofera buzelor nuante aprinse si intense.
Ingredientele de baza ale produsului sunt : 
- derivatele vitaminelor C si E sigura buzelor hrana necesara si protejeaza impotriva actiunii nocive a mediului inconjurator
- uleiul din samburi de caise ingrijeste buzele facandu-le moi si delicate
- ceara de candelilla este ingredientul care retine umiditatea cu usoara actiune antibacteriana
- ceara de canauba poseda calitati deosebite de retinere a umiditatii si sporeste rezistenta rujurilor
- uleiul de ricin poseda calitati emoliente, regeneratoare si contine un complex echilibrat de vitamina E si carotinoide care incetinesc procesul de imbatranire a pielii

Rujul este disponibil in 16 nuante superbe si il puteti achizitiona la pretul de 55 de lei.

M-a incantat rujul Mary Kay atat din privinta calitatii cat si din privinta ambalajului. Are un ambalaj negru, elegant si cu mult stil. Capacul rujului are si un buzunarel pe care puteti zari nuanta rujului. Astfel incat atunci cand aveti mai multe rujuri sa nu stati sa le deschideti pe toate ca sa gasiti nuanta pe care doriti sa o folositi.



Eu il am in nuanta Apricot Glaze, o nuanta ciocolatie foarte frumoasa. Culoarea se mentine pe buze timp indelungat si in acelasi timp hidrateaza intens buzele. E un ruj ideal pentru acesta perioada cand trebuie sa ne protejam de frig pentru a evita craparea buzelor. 


Este un ruj perfect care in timp ce coloreaza buzele in nuante superbe, le confera hidratare si le mentine moi precum un balsam de buze. Are o textura catifelata iar aplicarea este usoara si uniforma fara sa lase dare pe buze.

Rujul are un aspect lucios, nu este mat si imi place foarte mult nuanta pe care o am deoarece e naturala si deosebita. In plus mi se pare ca se potriveste de minune cu parul meu roscat si le-am facut poze si impreuna ca sa vedeti. Ce ciudat a sunat asta :)).





Imi place foarte mult nuanta si ma declar incantata de calitatea rujului. De obicei port si un balsam de buze cu mine pe care uit sa il folosesc si sesizez asta abia cand mi se usuca buzele :). Insa de cateva zile am purtat doar acest ruj pentru a-i testa abilitatile si in ciuda temperaturilor scazute nu mi-am simtit buzele uscate. 
Nuanta este una calda, naturala si merge in combinatie cu orice machiaj. 

Daca v-am atras atentia asupra acestui ruj si sunteti curioase sa il incercati atunci zic sa ne intoarcem la surpriza de care va spuneam in primele randuri ale acestui articol. Cei de la Mary Kay au fost foarte draguti si au decis sa ofere un ruj ca al meu si unei cititoare.

Tot ce trebuie sa faceti e sa lasati un comentariu la aceasta postare in care sa raspundeti la urmatoarea intrebare : Care sunt vitaminele prezente in ruj care protejeaza buzele de actiunea nociva a mediului inconjurator?
Va rog sa dati si share acestui articol pe pagina voastra de facebook si sa imi lasati linkul catre share la comentarii alaturi de raspunsul la intrebarea de mai sus :)
Concursul se incheie in data de 18 decembrie si castigatoarea va fi aleasa prin tragere la sorti :)


UPDATE : CASTIGATOARE
Am atribuit numere tuturor comentariilor si apoi am facut extragerea pe site-ul random.org.
Asadar persoana care se va bucura de un ruj Mary Kay ca al meu este.......



Felicitari Lory's Blog !!!! Astept datele tale pentru expedierea premiului :*


You May Also Like

0 Comments