Search

Cumparaturi din Jumbo

by - joi, iunie 09, 2016


Chiar daca nu am Jumbo in oras sau in apropiere, mereu m-am uitat la videoclipurile de pe YouTube in care fetele ne aratau ce si-au luat din acest magazin. Eram de-a dreptul fascinata de produsele care se gaseau acolo si frustarea crestea ca eu nu am cum sa ajung la ele. Insa iata ca am ajuns :D. De ziua mea am fost la Baile Felix si la intoarcere am vizitat si Oradea. Ei si cand am vazut ditamai magazinul Jumbo au inceput sa-mi straluceasca ochii si am intrat fara sa stau pe ganduri :D. Am petrecut ceva timp acolo si am plecat cu cateva chestii care imi sunt tare dragi.


Mi-am luat doua suporturi pentru creioane pe care eu le folosesc pentru depozitarea pensulelor. Sunt destul de maricele si mi-a placut design-ul lor si mesajul. A costat fiecare 3 lei.


La standul cu pusculite erau o gramada de modele si dimensiuni si mi-a fost tare greu sa ma decid pe care sa o iau dar pana la urma am ramas la aceasta pentru ca se potriveste cu decorul camerei mele. E confectionata din metal si nu se deschide, deci cand vreau sa iau banutii trebuie sa o sparg :D. A costat 3 lei.
Cat stateam la casa mi-a sarit in ochi agenda asta draguta si desi am destule am vrut-o si pe asta. E draguta si micuta si nu am putut sa o las acolo. A costat 6 lei.


Am dat de aceste doua cutii simpatice din metal pe care le-am mai vazut in cumparaturile altor fete si le-am pus si eu rapid in cos. Sunt foarte frumoase si utile de asemenea. In cea mare mi-am pus fondurile de ten iar in cea mica imi tin toate rujurile rosii. Cea din stanga a costat 6 sau 7 lei iar cea mica in jur de 4 lei.


Mi s-a parut tare draguta chestia asta de atarnat pe usa de la toaleta si am luat-o fara sa stau pe ganduri. Am atarnat-o deja pe usa si arata chiar dragut. A costat 13 lei.
Printre raioane mi-a sarit in ochi un stand cu esente de parfum pentru scrumiera si am ales una cu vanilie. Nu am citit citit eticheta decat acasa si scrie pe ea ca e recomandat sa fie folosita in spatii deschise. Dar pun putin si merge si in spatii inchise :D. Am ales aroma cu vanilie si miroase delicios. A costat 2 lei.


Pentru ca vara e aproape in toi mi-am luat o pernuta gomflabila care e foarte utila la piscina. A costat 8 lei.
Au inceput sa imi placa mastile si prima masca pe care o am e aceasta de la Jumbo care mi s-a parut foarte draguta si urmeaza sa o agat pe perete. A costat 7 lei.


Cautam de mult portfard-uri transparente si din toata gama de astfel de produse de la Jumbo le-am ales pe acestea doua. Cel negru e putin mai mare si planuiesc sa il iau la plaja deoarece incap in el lotiunile de plaja, protectia solara si alte lucruri de genul. A costat 6 lei.
Iar cel roz e asa adorabil ca l-am luat pentru a-mi servi ca portfard in geanta. E foarte util fiind transparent pentru ca nu mai trebuie sa caut dupa un produs si vad tot ce am acolo. A costat 4 lei.


Ahhh...am un laspus si nu stiu cum le zice la chestiile din poza de mai sus :))). Dar sunt chestii care se pun pe masa cand mananci. Ati inteles ce vreau sa spun, nu? :D. Mi s-au parut tare dragalase si au costat doar 3 lei/buc. si le-am luat si pe ele.
Am mai cumparat si un set de solnite pentru piper si sare care mi-au placut datorita design-ului si a utilitatii bineinteles :D. Setul a costat 5 sau 6 lei.

Si cam astea sunt cumparaturile facute de mine in Jumbo :). Nu stiu cand voi mai ajunge in magazinul asta si nu stiu daca vreodata vor deschide un magazin si in apropierea orasului meu, dar ma bucur ca am ajuns acolo macar o data :D.
Voi ati vizitat Jumbo? Ce v-ati luat de acolo? Daca aveti si poze le puteti lasa in comentarii :*

You May Also Like

10 Comments

  1. oh, doamne! toate sunt absolut superbe si foarte ieftine!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am ramas surprinsa de preturile mici de acolo...nu cred ca am vazut ceva care sa mi se pare scump sincer :D
      Si da...au lucruri superbe :)

      Ștergere
  2. ce lucruri super si ce preturi minuscule! pacat ca n-am jumbo dar poate am noroc si ajung intr-un oras care are :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu ma oftic ca nu am Jumbo in preajma...dar probabil daca as avea buzunarul meu ar suferi drastic :))

      Ștergere
  3. Eu încerc să evit magazinul ăsta, e prea plin de prostioare care te atrag inevitabil, unele utile, altele nu prea. :)) Noroc că deși avem două în București, nu îmi e în drum niciunul.
    Am luat de la ei multe chestii pentru organizarea produselor de makeup sau a alotor produse... cutiuțe, pahare, coșulețe compartimentate, suporturi diverse, dar și alte nebunii pentru casă.
    Îmi place pernuța aia, o să mă uit și eu după ea cu prima ocazie!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te cred sincer :)) Avand magazinul asta in oras de fiecare cand intri trebuie sa cumperi ceva si uneori ne fura ochii lucruri frumoase, dar care nu sunt neaparat utile :)).

      Ștergere
  4. Eu nu am magazin in oras, insa am tot vazut fete ce au facut cumparaturi asa ca daca am sa am ocazia sigur am sa ies si eu cu o gramada de chestii misto.
    http://beautywithcriss.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper sa ai si tu ocazia sa intri intr-un magazin Jumbo...chiar au chestii faine :)

      Ștergere
  5. Sa le folosesti pe toate cu drag! Nici eu n-am Jumbo in oras, cred ca as gasi in fiecare zi ceva de cumparat de acolo.

    RăspundețiȘtergere