Search

Blogger tips - cum sa te promovezi in offline

by - marți, martie 07, 2017

Buna dragilor,

Promovarea unui blog in mediul online nu e o mare stiinta. Fiecare se poate folosi de aptitudinile si cunostiintele pe care le are pentru a se promova cat mai bine in lumea internetului. Insa ajungem la un moment dat cand e nevoie si de promovare in offline daca doriti sa fiti cat mai cunoscut, sa construiti un nume si un brand puternic in jurul blogului sau al site-ului pe care il detineti.
Nu va ganditi acum ca va spun sa opriti toti oamenii pe strada si sa le vorbiti despre blogul vostru :)). S-ar putea sa primiti recomandari pentru un psihiatru, nicidecum cititori pentru blog.

Pentru o promovare eleganta si eficienta in offline, va recomand sa va faceti carti de vizita. Puteti sa luati mereu cateva cu voi. Nu se stie cand veti avea nevoie.
Mi se par de asemenea foarte utile pentru bloggerii care participa la evenimente. Atunci cand prezinti cuiva site-ul tau e bine ca toata prezentarea asta sa fie insotita de o carte de vizita.

Insa cartea de vizita fiind tot o metoda de promovare, trebuie sa va reprezinte si cel mai important sa contina date despre voi. Sa nu fie nici prea incarcata, dar nici lipsita de informatii.
Cel mai adesea o carte de vizita trebuie sa cuprinda :
- numele vostru
- functia
- logo-ul daca aveti
- adresa blogului
- adresa de Facebook/Instagram
- numarul de telefon
- adresa de mail

E foarte important ca o carte de vizita sa prezinte cat mai multe modalitati prin care sa puteti fi contactat.

Pe langa carti de vizita, puteti sa va faceti flyere pe care sa le atasati cartilor de vizita si apoi sa le impartiti oamenilor sau sa le puteti la stergatoare la masini intr-o parcare de supermarket. Stiu ca poate suna a nebunie, dar zau nu e. Eu am vazut ca se practica in diverse domenii...de ce nu s-ar practica si in blogging?

In ceea ce priveste modelul de carte de vizita, aveti la dispozitie o gramada de variante. Mie imi plac si cele colorate si cele albe, mai simple. Asta depinde doar de voi, in functie de ceea ce doriti sa transmiteti.

Voi aveti carti de vizita?
Le considerati utile?

You May Also Like

4 Comments

  1. O carte de vizita este cel mai simplu mod de a te promova si pentru a te face cunoscut.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi-a placut introducerea...m-a amuzat faza aceea cu recomandarea catre un psiholog :)))
    Da, consider si eu ca este foarte important sa ai carti de vizita! Cel mai simplu si cel mai corect mod de a te prezenta in cateva secunde! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am tot schimbat cartile de vizita ca am tot schimbat numele paginii :))

      Ștergere