Search

CeraVe Baume Hydratant / Review

by - joi, aprilie 02, 2020

După multe ore de documentare și zeci de articole citite, am învățat că o cremă hidratantă se alege în funcție de nevoile tenului, nu de ceea ce scrie pe etichetă. Eu de exemplu am un ten mixt, însă mereu m-am ferit de produsele destinate tenului uscat, deoarece credeam că acestea vor contribui la excesul de sebum, sau mai rău îmi vor bloca porii. Însă acestea sunt doar mituri ! Însă eu am ajuns la concluzia asta, deoarece credeam că o crema pentru ten uscat trebuie să fie extrem de grasă...și nu puteam să asociez o crema grasă cu tenul meu mixt. Însă o crema destinată tenului uscat nu trebuie să fie grasă. Nu consistență își spune cuvântul, ci lista de ingrediente ! 

Așadar, am decis să cumpăr crema hidratantă CeraVe iar astăzi după 3 luni de utilizare, e timpul să vă spun și părerea mea. Aproape că am terminat un tub și am mai cumpărat încă unul, așadar am doar cuvinte de la laudă ! 


cerave-baume-hydratant


Indicații oferite de producător : 
Cremă pentru îngrijirea pielii predispusă la psoriazis, piele uscată, prurit.
Dezvoltată împreună cu medicii dermatologi, crema hidratantă CeraVe hidratează eficient, restabilind în același timp bariera de protecție a pielii. Această crema non-grasă, cu 3 ceramide esențiale și acid hialuronic, asigură hidratare pe parcursul întregii zile după o singură utilizare.

Ingrediente : AQUA/WATER, GLYCERIN, CETEARYL ALCOHOL, CAPRYLIC/CAPRIC, TRIGLYCERIDE, CETYL ALCOHOL, CETEARETH-20, PETROLATUM, DIMETHICONE, PHENOXYETHANOL, BEHENTRIMONIUM, METHOSULFATE, POTASSIUM PHOSPHATE,ETHYLHEXYLGLYCERIN, SODIUM LAUROYL LACTYLATE, DISODIUM EDTA, DIPOTASSIUM PHOSPHATE, CERAMIDE NP, CERAMIDE AP, PHYTOSPHINGOSINE, CHOLESTEROL, XANTHAN GUM, CARBOMER, SODIUM HYALURONATE, TOCOPHEROL, CERAMIDE EOP


Formulă fără parfum, alcohol și uleiuri esențiale ! 

După ce mi-am schimbat total rutină de îngrijire a tenului, prima crema de față pe care am folosit-o e aceasta de la CeraVe. Și înainte eram obișnuită cu creme de față care miros frumos...mă simțeam cumva răsfățată când le foloseam. Dar apoi am înțeles cât de iritant e parfumul din cosmetice. Când am desfăcut crema CeraVe mă așteptăm totuși să miroase a ceva. Șoc și groază, nu miroase a nimic ! Dar asta e un lucru bun ! Parfumul nu aduce nici un beneficiu pielii, doar o irită pe moment sau pe parcurs ! 


cerave-baume-hydratant

Textura cremei m-a surprins în mod plăcut ! Nu e deloc o cremă grasă, nu lasă peliculă pe piele și se absoarbe foarte rapid.
La atingere se simte foarte fină și catifelată ! 

cerave-baume-hydratant

Dimineața nu folosesc crema hidratanta, deoarece protecția solară pe care o folosesc momentan îmi conferă suficientă hidratare, astfel încât nu simt nevoia de o altă crema. Așadar crema de la CeraVe am folosit-o seara și am alternat-o cu crema hidratanta The Ordinary ! CeraVe am folosit în zilele în care a fost foarte rece afară și mi-am simțit tenul deshidratat și în serile în care am folosit acizi exfolianti, deoarece am vrut să mă asigur că pielea e hidratată corespunzător ! 

Nu am ce să îi reproșez, deoarece s-a ridicat la nivelul așteptărilor mele, așadar am doar cuvinte de laudă la adresa ei ! Oferind o hidratare corespunzătoare unui ten mixt, pielea nu mai produce atât de mult sebum ! Evident acest aspect nu se datoareaza doar acestei creme ci a întregii rutine ! Însă crema CeraVe e un pion important în rutina mea de îngrijire și mă bucur mult că i-am dat o șansă ! Iar pentru calitatea oferită, prețul e foarte mic ! Varianta de 50 ml pe care o am eu costă 29 lei, dar se găsește și în variante mai mari ! 

E o cremă multifuncțională, poate fi folosită și pe corp și pe față ! O consider potrivită pentru tenul uscat și sensibil, însă dacă aveți tenul mixt sau gras și căutați o crema hidratantă eficientă, merită să îi dați o șansă ! 

Dacă sunteți curioase de produsele CeraVe le găsiți aici ! Brandul CeraVe mi-a câștigat încrederea, așadar cu siguranță voi mai încerca produse de la ei ! 


Ați folosit produse CeraVe ? Care sunt preferatele voastre ?
Va aștept cu drag comentariile ! 

You May Also Like

13 Comments

  1. Am tot auzit de produsele lor, cand mai termin ce am, sigur imi iau.

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am încercat produsele cerave și cel mai mult mi-a plăcut gelul de spălare. Da, și eu am sesizat ca nu miroase a nimic, iar faptul asta chiar ma bucura

    RăspundețiȘtergere
  4. Mie nu mi se potrivesc produsele CeraVe, dar poate am avut ce nu mi se potrivea. Formulele fara uleiuri si parfum insa intotdeauna mi s-au parut eficiente, poate incerc crema asta.

    RăspundețiȘtergere
  5. Din ce am citit aici, crema ar fi foarte bună pentru mine, în condițiile în care tenul e mixt spre gras. Am să o caut, să o încerc! :D m-ai convins!

    RăspundețiȘtergere
  6. Corect. Lista de ingrediente este foarte importanta. Tot asa credeam și eu ca dacă m tenul gras, o crema intens hidratanta nu mi s ar potrivi. Dar trebuie sa citim cu atenție ingredientele. Cu privire la acest produs, nu l am folosit pana acum.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu le-am încercat încă, dar m-ai convins că ar trebui. Îmi plac produsele care nu au miros.

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu am testat produsele, dar nu mi-am cumpărat unul full sized. Sunt foarte bune, dar primesc multe creme de la prietene și nu mă mai obosesc să cumpăr altele =))

    RăspundețiȘtergere
  9. Ma bucur sa aud ca esti multumita de produsele lor, chiar intentionam sa le incerc si eu.

    RăspundețiȘtergere
  10. Am tot vazut produse CeraVe in online dar spre rusinea mea nu am folosit inca nici un produs de la acest brand...
    Daca spui ca este multifunctionala cu atat maine, o pun pe wishlist la sectiunea skincare, care BTW e luuuuungggggg :))

    RăspundețiȘtergere
  11. Ador firma asta. Am și eu o crema de la ei și e suuuper faina!

    RăspundețiȘtergere
  12. Eu folosesc momentan gelul de curatare si crema de corp. Imi place mult brandul acesta.

    RăspundețiȘtergere
  13. Si mie imi plac cremele de la CeraVe. M-a impresionat maxim crema de maini de care am facut abuz in ultima perioada

    RăspundețiȘtergere