Search

Produse de barbierit pentru barbatii cu tenul sensibil !

by - duminică, mai 17, 2020



Când vine vorba de îngrijirea tenului la bărbați, lucrurile se complică puțin. Pentru că la acest capitol bărbațîi fac parte din două categorii mari și late :

1. În prima categorie sunt bărbațîi cu o rutină de îngrijire bine pusă la punct. Urmăresc câțiva bărbați pe YouTube care activează în nișa de skincare și chiar am învățat și eu multe lucruri de la ei. Bravo băieți ! 

2. În a două categorie sunt bărbații cu replică "eu nu îmi pun așa ceva pe față", categorie în care se integrează și soțul meu. Tot ce e cremă e unsuros și oricum nu au sens. "Ai tenul frumos, de ce îți pui toate porcăriile pe față?"....cam asta e întrebarea pe care o aud mereu când îmi fac rutina. Și totuși nu reușesc să îl conving că datorită produselor tenul meu arată bine. 

Singurul produs de îngrijire pe care îl folosește soțul meu e crema cu protecție solară. Bine, doar la plajă sau când stăm mult pe afară. E foarte contiincios și reaplica mai des decât mine. Și nu, nu o face pentru că îi place textura, sau pentru beneficiile care le aduce pielii crema....ci pentru că arsurile solare dor și a realizat că spf-ul îi e chiar prieten. 

Alte principii de skincare nu am reușit să îi implementez, însă e foarte pretențios când vine de produse de bărbierit. Dacă și partenerii voștri de viață sunt în căutarea unor produse de bărbierit, în acest articol va prezint două produse care au fost analizate, testate și acum perechea mea masculină își da avizul ! 


Este vorba despre despre un after shave și o cremă pre-barbierit. Produsele au fost supuse la test de un individ mofturos și mai jos o să vă redau părerea lui. Părerile sunt ale lui, însă textul e formulat de mine pe baza informațiilor primite. 

1. Sandalwood & Shea Butter Pre-Shave Creăm 
Sincer până acum nici nu știam că există o cremă care se folosește înainte de barbierit. Are o textură ca de spumă și un miros absolut superb. Se aplică înainte de barbierit se masează ușor până intră în piele și intr-adevăr înmoaie barba și pielea, ceea ce reduce considerabil aparițiile iritatiilor. Chiar e un produs foarte fain și nu îți dai seama că ai nevoie de el până nu îl încerci. Se poate folosi și zilnic pentru a facilia procesul de barbierit.

2. Green Tea Sensitive Aftershave Balm
Așa cum îi spune și numele e un balsam aftershave, deci are o consistență de loțiune care din fericire se absoarbe foarte rapid în piele. În caz contrar utilizarea produsului ar fi fost cu siguranță refuzată. Nu se simte parfumul din compoziție, ceea ce e bine, având în vedere că e special formulat pentru tenul sensibil. Produsul calmează pielea, prevenind astfel inrosirea sau iritatiile. În plus hidratează destul de bine și asta mă bucură.


Produsele au trecut testul din fericire iar cel mai încântat e de crema pre-shave, fiind o noutate pentru el. Și pentru mine, recunosc deoarece chiar nu știam că există așa ceva. Dar mă bucur să descopăr produse noi și dacă sunt și eficiente cu atât mai bine ! 

Mi-aș dori să descopăr cât mai multe produse cu texturi interesante care pot fi agreate mai ușor de bărbați, în special de cei pretențioși ! 

You May Also Like

1 Comments