Search

De ce sa oferi cadou trandafiri criogentati !

by - duminică, iunie 07, 2020

De ce sa oferi cadou trandafiri criogentati ! 


Florile raman cele mai frumoase cadouri, indiferent daca alegi sa le oferi mamei, sotiei, surorii sau alte femei din viata ta. Insa, pe cat sunt de frumoase, pe atat de repede se ofilesc. Tin minte ca in urma cu multi ani experimentam tot felul de trucuri pentru a pastra cat mai mult timp florile proaspete, sau le uscat prin tot felul de metode si le pastram asa. Acum insa, avem sansa sa ne bucuram mai mult timp de o floare primita sau pe care o oferim. Asadar, mai jos voi enumera cateva motive pe care sa le iei in considerare daca doresti sa oferi cuiva drag trandafiri criogenati.

1. Rezista mult timp
Pentru obtinerea trandafirilor criogentati, acestia se ingheata in temperaturi intre -30 si -55 de grade cu ajutorul unul aparat care extrage umiditatea din flori. Temperatura este crescuta treptat timp de 3-4 saptamani, iar rezultatul este o floare vesnica. Nu trebuie udata, nu se ofileste, trebuie doar sa te bucuri de ea. O floare proaspata in general rezista in jur de o saptamana, insa acesti trandafiri isi pastreaza frumusetea initiala fara sa aibe nevoie de o atentie speciala.

2. Au un design superb
Cupola de sticla in care vin trandafirii criogentati e foarte eleganta si pune in evidenta frumusetea trandafirului. Se integreaza in orice decor al casei si e o placere sa ii admiri. E bine insa de stiut, ca nu se pastreaza trandafirii in bataia soarelui si e indicat sa nu ridicati cupola de sticla, pentru a evita umiditatea si praful. Sunt disponibile de asemenea diferite dimensiuni de cupole de sticla, de la cele mai mici la cele mai mari. Cupolele pot fi de asemenea decorate daca doriti un plus de originalitate.


3. Gasesti modele deosebite
Toate culorile trandafirului sunt superbe, dar ce ai spune daca ai putea sa ai un tradanfir colorat ? Toate nuantele sa se regaseasca intr-o singura floare ? Mie imi inspira o doza de originalitate si o frumusete desarvarsita. O explozie de culoare care transmite buna stare de fiecare data cand privesti floarea. Daca vrei sa faci un cadou deosebit si sa surprinzi o persoana draga, un trandafir multicolor mi se pare o idee foarte buna. Perfectiunea acestor trandafiri e ireprosabila si e surprinzator ca ne putem bucura de o floare naturala o perioada atat de indelungata de timp.


Trandafirii clasici sunt cele mai romantice flori, insa cei criogentati au o eleganta in plus. Eleganta care dainuie in timp si e un cadou minunat daca doresti sa iti exprimi sentimentele puternice de dragoste. Un trandafir in cupola pastreaza momentele unice si sunt o metoda inedita de a surprinde persoana iubita.

Cred ca orice persoana ar fi induioasata de frumusetea si eleganta acestor trandafiri. Sunt o surpriza placuta si foarte originala. Iti recomand si o florarie online Bucuresti , unde poti admira toate modele disponibile. 

Daca doresti sa faci un cadou care sa dureze o vesnicie, trandafirii criogentati sunt o alegere perfecta si de mare ajutor pentru a pastra amintirea unui moment special. Vor arata mereu natural si nu se vor ofili.

Tu ai oferi cadou un trandafir criogenat ?

You May Also Like

4 Comments

  1. Cred ca e un cadou pe care-l poti pastra ca amintire multa vreme :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi-as dori si eu un trandafir criogenat. Arata foarte bine si este tare delicat

    RăspundețiȘtergere
  3. Si mie imi plac foarte mult, sunt extraordinari. Oare ati incercat careva dintre voi aranjamente de genul acesta https://fleursdeprestiges.ro/ ? Am o matusa care m-a crescut de mica si as vrea sa ii fac cadou si nu stiu daca sa ii iau cupola sau cutie.

    RăspundețiȘtergere