Search

Review lotiune tonica Eladerm cu acid salicilic si extract de castravete

by - luni, ianuarie 24, 2022



Produsele Eladerm sunt produse romanesti create in Alba Iulia. Am mai scris despre ele pe blog, insa cel mai mult le-am mentionat pe Instagram. Imi plac de la ei cremele cu spf pentru ca au o textura foarte lejera si nu sunt deloc grase iar samponul meu preferat cu acid salicilic e tot de la Eladerm. Anul asta au lansat multe produse noi si am fost foarte incantata sa le descopar. In acest articol vreau sa va scriu despre experienta mea cu lotiunea tonica cu acid salicilic, extract de castravete si factori de hidratare. O folosesc de aproximativ doua luni jumatate aproape zilnic, asa ca adun in acest articol concluziile mele.

Pentru ca am tenul mixt-acneic, acidul salicilic este nelipsit din rutina mea de ingrijire. Acidul salicilic (BHA) este solubil in ulei, asadar ajuta la tratarea cosurilor si a punctelor negre. Filamentele seboreice de pe nas sunt mai putin evidente de cand folosesc acest ingredient. De asemenea porii au un aspect mult mai placut deoarece tenul nu mai este congestionat.




Lotiunea tonica cu acid salicilic de la Eladerm are o cantitate foarte generoasa de 250 ml si am folosit-o si pe corp pentru exfoliere. In special pe picioare si datorita ei firele de par nu mai cresc sub piele dupa epilare.

Lotiunea tonica combina un ingredient exfoliant (acidul salicilic) cu ingrediente hidratante (uree, nmf, sodium PCA, glycine) si extract de castravete care are proprietati anti-inflamatoare si emoliente. Nu contine alcool, parfum, uleiuri esentiale. Formula produsului e simpla, are putine ingrediente dar extrem de benefice.

Concentratia de acid salicilic e de 0,5%, astfel incat produsul se poate utiliza mai frecvent. In ceea ce ma priveste am aplicat lotiunea in fiecare seara si tenul meu s-a simtit excelent. Daca aveti o piele mai sensibila, puteti folosi produsul de 2-3 ori pe saptamana la inceput si apoi sa cresteti aplicarile in functie de toleranta pielii.

E un produs de care m-am indragostit imediat deoarece e o lotiune exfolianta, dar si hidratanta in acelasi timp. Astfel incat dupa aplicarea produsului, nu e nevoie si de un toner sau ser hidratant. Lotiunea tonica Eladerm hidrateaza tenul, in timp ce il lasa catifelat si moale. E un produs foarte bland cu tenul si extrem de eficient. Are o textura lejera, apoasa, nu lasa pelicula grasa sau uleioasa pe ten. Se integreaza foarte usor in orice rutina, daca folositi mai multe straturi de produse. O rutina simpla in care se poate integra lotiune e demachiere, spalare, lotiunea Eladerm cu acid salicilic si crema hidratanta.



Are un ambalaj foarte practic, se inchide si se deschide prin simpla rotire a capacului. In ceea ce priveste eficienta sunt extrem de multumita. Porii au un aspect placut iar lotiunea mentine acest aspect, iar tenul e catifelat, in timp ce cosurile se vindeca mai repede. E un produs foarte bun pe care il recomand cu drag. Nu am reusit sa ii gasesc aspecte negative si il folosesc cu mare placere. Pretul mi se pare de asemenea foarte accesibil, iar cantitatea de 250 ml e foarte generoasa. Au facut o treaba buna si pe partea de ambalaj, deci doar de bine am de zis.

Daca comandati de pe site-ul Eladerm si adaugati codul "diana5" in cosul de cumparaturi beneficiati si de o mica reducere la orice comanda. Va indemn cu drag sa incercati produsele Eladerm, pe mine m-au impresionat placut si cu siguranta o sa mai revin cu recenzii.

You May Also Like

0 Comments