Search

Dupa sarbatori arde caloriile cu Decathlon

by - vineri, ianuarie 14, 2022

La sfarsitul fiecarui an imi setam o lista lunga de obiective pentru noul an. Iar o lista prea lunga pentru mine a insemnat abandon rapid. Asa ca am trecut pe lista schimbarilor cele mai importante obiective. Pe loc fruntas se afla reluarea sportului. In 2021 am devenit mama si in 2022 mi-am propus sa imi recapat silueta. Pe langa o alimentatie echilibrata, sportul tonifiaza corpul. Si desigur ne umple de energie. 



Daca si tu iti doresti sa aduci sportul in viata ta, inceputul anului e momentul ideal sa incepi, dupa ce te-ai rasfatat probabil de sarbatori cu mancaruri care de care mai delicioase. Eu mi-am facut o lista de produse care o sa imi fie de ajutor si sper asa te inspire si pe tine! 


Mi-am propus sa incep sa fac sport acasa pentru ca e mai usor cu bebelusul, asa ca primul lucru de care am nevoie e o saltea fitness. Am facut in trecut sport si fara sa folosesc o saltea si nu a fost deloc placut, asa ca e un accesoriu important. Mereu am considerat ca e nevoie de echipament special si adecvat atunci cand vine vorba de sport.
 


Pentru ca imi doresc sa imi recuperez talia cat mai repede, o sa imi fie de mare ajutor aceasta centura sudatie fitness cardio.  Centura amplifica efectul de transpiratie si reduce senzatia de oboseala dupa efort pentru incalzirea muschilor. O astfel de centura se preteaza mai multor tipuri de sport. Am mai avut si in trecut si mi-a fost de mare ajutor cand am fost la zumba, la alergat si de asemenea si la exercitiile de cardio pe care le faceam acasa.


Mi-am propus sa fac zilnic sport, dar viata cu un bebelus poate fi imprevizibila, asa ca special pentru zilele in care nu pot sa urmez programul de cardio, o sa cumpar un stepper. Seara dupa ce Zyan adoarme, impreuna cu sotul ne uitam la filme sau seriale. Mi-am propus sa folosesc stepper-ul 45 de minute atat cat tine un serial. Se pot viziona seriale si cand se face sport, nu doar de pe canapea. Garantez asta 😀.



Dupa ce am facut putin research, am decis ca vrea sa cumpar si o gantera 6 kg. Am gasit pe YouTube o gramada de exercitii care ajuta la tonifierea corpului cu ajutorul acestei gantere. Nu am lucrat niciodata cu o astfel de gantera, dar am salvat multe exercitii si abia astept sa le pun in practica.



Pe langa accesorii sportive, e necesar sa avem si imbracaminte adecvata. Folosesc mereu colanti fitness atunci cand fac sport. In primul rand pentru ca imi permit sa fac orice miscare in voie. Si in al doilea rand pentru ca sunt foarte comozi. Imbracamintea confortabila in timpul sportului e extrem de importanta. Pe langa colanti e extrem de important sa folositi o bustiera adecvata care sa sustina pieptul. Nu recomand sa folositi sutien atunci cand faceti sport, deoarece nu ofera sustinerea necesara si in plus nu e comod. Foarte important de punctat e sa alegeti imbracaminte exact pe masura voastra. O marime mai mare sau mai mica, poate crea disconfort.


Sper ca v-a inspirat acest articol si incepeti si voi  anul 2022 cu scopul de a face mai mult sport. Indiferent de sportul pe care il practicati, va recomand cu drag sa vizitati magazinul Decathlon, pentru ca au o varietate foarte mare de produse, preturi mici si o calitate ireprosabila. De ani de zile tot de la Decathlon cumpar accesorii si imbracaminte de sport si nu am fost niciodata dezamagita.

You May Also Like

0 Comments