Search

Idei de cadouri de Craciun pentru barbati

by - marți, decembrie 14, 2021


 

Printre pregatirile de Craciun si momente de bebeluseala cu Zyan, mi-am dedicat timp astazi sa fac poze si sa scriu acest articol in care sa va ofer cateva idei de cadouri barbati. Nu stiu cum sunteti voi, insa mie personal imi e tare greu uneori sa fac cadou unui barbat. Insa cumva am reusit mereu sa fac alegeri inspirate si scriu acest articol in speranta sa va inspire si pe voi. Sunt cadouri ideale pentru Craciun, dar nu numai. 


Una dintre cele mai bune idei de cadouri a fost parfumul. Sotul meu adora parfumurile si orice noua sticluta e motiv de bucurie pentru el. Nu conteaza ca are prea multe, asta e rasfatul lui nevinovat. Daca vreti sa faceti un astfel de cadou, dar nu stiti ce sa alegeti, pe Notino gasiti top 10 parfumuri pentru barbati care va poate usura cautarea. In poza de mai sus sunt cele 3 parfumuri pe care sotul meu le adora si a fost o bucurie sa le primeasca. Armani Emporio Stronger With You Intensely e un parfum usor picant, condiment si denota o eleganta aparte a barbatului modern. Are arome foarte faine si o rezistenta de nota 10. Diesel Bad Intense e un parfum cu arome fresh, usor florale care se combina perfect cu tonuri lemnoase. E unul dintre parfumurile preferate ale sotului de multi ani si e ideal in special pentru zi. Ultimul parfum pe care i l-am oferit cadou a fost Nasamatto Dupo care e de fapt extract de parfum. E un parfum extrem de condimentat cu puternice note lemnoase. Un barbat iubitor de parfumuri va ramane cu siguranta impresionat de un astfel de cadou.


Produsele de barbierit sunt de asemenea o idee foarte buna de cadou si bineinteles sunt extrem de utile. Gillette e un clasic al produselor destinate barbieritului si pe buna dreptate...dupa ani si ani si-au pastrat calitatea si pretul accesibil. Si-au marit foarte mult gama de produse, cu siguranta gasiti ceva ideal pentru a fi pus sub brad. Proraso e de asemenea un brand foarte bun si are atat produse de barbierit in gama, cat si produse pentru ingrijirea barbii. A mai avut sotul de la ei si un balsam dupa barbierit si tare mult i-a placut, trebuie sa il recumpar.


Cred ca ati observat si voi ca in ultimii ani coafurile barbatilor au devenit din ce in ce mai sofisticate. Asta a dus la o crestere destul de mare a produselor pentru aranjarea parului. Din experienta sotului, cele mai apreciate produse in acest sens sunt cele de la Taft. Asadar nu ezita sa adaugi la cadou si un produs de aranjare a parului, daca sotul tau, fratele sau tatal sunt preocupati de acest aspect. Gama de produse e extrem de varianta si mai sus sunt variantele preferate de sotul meu.


Din categoria de cadouri utile, fac parte si diferite ustensile. O masina de tuns a fost un cadou foarte apreciat si util. Chiar daca se tunde la salon, uneori e nevoie de mici ajustari asa ca e bine de avut in casa. Sunt multe modele, cu multe functii...asadar in functie de necesitati si preferinte gasiti o gama larga de produse de unde puteti alege. Pe lista de cadouri am bifat si un trimmer Babyliss, un accesoriu care s-a dovedit a fi extrem de util.

Sper sa va fie de ajutor acest articol si sa va ofere o idee sau un reper pentru cel mai reusit cadou. Nu e timpul pierdut sa faceti comenzi online, pe Notino orice comanda facuta pana in 21 decembrie este livrata pana la Craciun.


You May Also Like

0 Comments