Search

Femeia....

by - sâmbătă, iunie 09, 2012

Femeia...reprezentanta sexului frumos valoareaza atat de mult incat nici nu ne dam seama si ar trebui ca toate femeile sa fie apreciate la adevarata lor valoare...
Ce ar fi lumea fara femei? Ar fi o lume seaca, o lume fara valoare si sens...o lume moarta.


Nu stiu daca v-am spus vreodata....dar ador citatele..ador sa ma delectez citindu-le si am gasit cateva despre femei care mi-au placut la nebunie si mi-ar face mare placere sa le impartasesc cu voi :
Femeia e forta motrice a vietii. Barbatul e doar cheia de contact. 
Ce este femeia? Un inger egoist.
Femeia este rana vindecata, necicatrizata a barbatului.
Femeia este o mancare pentru zei...gatita de diavoli.
Si una mai amuzanta :)))

Femeia este dupa mine,
Cea ma grozava fortareata,
Ce nu cedeaza la oricine,
Dar nu rezista la bani gheata :))

Cand eram mica imi doream sa fi fost baiat...habar nu am de ce. Insa acum nu m-as da pe 1000 de barbati. Chiar daca rolul de femeie e mult mai greu...imi place asa cum e :) Responsabilitatile si greutatile sunt mai multe...suntem iubite, sotii, mamici...nu e un lucru usor si cu siguranta un barbat nu ar rezista in pielea noastra :)
Acum ceva timp am avut si eu un forum dedicat femeilor, dar l-am abandonat din cauza lipsei de timp...acum cateva zile ma batea gandul sa il reiau dar din nou intervine lipsa timpului asa ca ma multumesc sa activez pe alte forumuri de acest gen :) Desi rar comentez, sunt prezenta mereu :D

Ca tot am ajuns la forumuri de femei si mamici as dori sa va prezint un forum pe care l-am gasit de curand si mi se pare tare dragut si poate vreti sa aruncati si voi un ochi. Pentru a accesa forumul click aici .

In incheiere as dori sa va spun ca sunt mandra ca sunt femeie, sunt mandra ca sunt asa cum sunt si sper ca si voi sunteti la fel. Va doresc dragele mele sa aveti parte numai de clipe minunate in viata, sa fiti puternice dar sensibile in acelasi timp :)
 Va las in compania unor fotografii superbe :)








 Sursa pozelor : google.com

You May Also Like

0 Comments