Search

Review - Fruit pigmented Brightening Concealer

by - miercuri, iunie 13, 2012

Ma bucur foarte mult ca nu am mari probleme cu cearcanele...desi sunt destul de putin vizibile folosesc mereu anticearcan pentru a le masca. Bineinteles am si eu zilele mele proaste si noptile mele albe iar cearcanele sunt mult mai vizibile :)

Astazi doresc sa va prezint un corector iluminator cu pigmenti din fructe :)


Ambalajul este simpatic si compact si poate fi purtat cu usurinta in geanta pentru mici retusuri.


Aplic produsul cu ajutorul pensulei dupa care il intind cu degetele. Foarte rar folosesc o pensula pentru a intinde corectorul sau fondul de ten. Pentru ambele mi se pare ca ma descurc cel mai bine cu degetele si obtin finish-ul dorit.

Descrierea oficiala : 

100% Natural, 100% Vegetarian, Fără gluten

Corector 100% natural, produs din ceai şi cafea verde, având un conţinut bogat în cafeină, numeroase vitamine cu agent puternic anti-îmbătrânire, antioxidanţi şi ulei hrnăitor de măceşe. Nuanţa este obţinută cu pigmenţi din fructe şi legume. Nu conţine substanţe chimice sintetice, arome artificiale sau alte toxine. Cu adevărat 100% pur.


Ingrediente : 

ceai organic verde, hidrosol de trandafir organic (1), cafea verde organică (2), pudră de orez organic (3), poate conţine toţi sau anumiţi pigmenţi din fructe din: piersică organică (4), caisă organică (4), morcov organic (3), rodie organică (4), boabă de cacao organică (3), boabe goji organice (3) şi roşie organică (3), aloe vera, lavandă organică (3), muşeţel organic (1), ulei de măceşe organice (1), ceară candelilla, vitamina W(a-tocoferol), vitamina C (ascorbil palmitat), extracte de rozmarin organic (3), oregano organic (3), cimbru organic 3, sămânţă de grapefruit organic (3) şi genţiană organică (5)

Parerea mea : 

Este un produs pe care l-am indragit inca de la prima aplicare si de atunci il folosesc mereu. Are o consistenta foarte usoara, se intinde bine si rezista timp indelungat, fara sa se stranga sau sa dispara.
Acoperirea e una medie si un mare plus e faptul ca are si protectie solara si anume SPF 20.
Zona ochilor e foarte sensibila asadar e neaparat nevoie sa folositi protectie solara in special in timpul verii.
Si ce ma bucura cel mai mult e faptul ca e 100% natural :)

Pentru a vedea mai bine cum se descurca am facut si swatch : 


Pentru mine este un produs excelent si isi face treaba foarte bine.

Il gasiti disponibil in 5 nuante : 

Eu am nunata peach bisque :)

Nu i-am gasit nici un minus cu exceptia pretului care e destul de ridicat : 65 lei

Produsul poate fi achizitionat de aici

Voi ce anticearcane folositi ? 


You May Also Like

0 Comments