Search

Review- Fond de ten fluid pentru piele sensibila by Ivatherm

by - miercuri, iunie 27, 2012

Dupa cum am mentionat aici pe facebook eu impreuna cu prietena mea am fost acceptata in campania "Cate lucruri imparti cu femeia din viata ta" organizata de Trender si Ivatherm. Produsele pe care le-am primit  le puteti vedea aici pe pagina deFacebook.

Primul review il voi face fondului de ten fluid pentru piele sensibila.
Nu mai am tenul atat de gras si acneic ca inainte, asa ca am ales un fond de ten pentru piele sensibila pentru a nu-mi agrava micile probleme. Celalalt produs pe care am ales sa il testez e crema pentru ten gras cu tendinta acneica si sper sa reuseasca sa ma scape si de restul problemelor si sa am un ten normal :D

Vreau sa incep cu un mare minus si anume ca produsul este disponibil in doar 3 variante : 01, 02 , 03.
Mi-a fost destul de greu sa aleg...cu siguranta 01 ar fi fost prea deschis pentru tenul meu iar 03 prea inchis...asa ca am ales 02.
Daca am facut sau nu alegerea buna o sa vedeti in randurile de mai jos :)

fond de ten Ivatherm

Ambalajul imi place tare mult, e mic si usor de transportat. In plus imi plac fondurile de ten sub forma de tub, deoarece ma pot folosi de tot produsul. E clasic si dragut.
Nu are in compozitie parfum, dar miroase a "ceva" :))) insa nu e deloc deranjant si e chiar subtil.

Dozarea e igienica si se face astfel :
Nu e cel mai "elegant" design si dozator dar mie imi place :)

fond de ten Ivatherm

Ingrediente : 

Ingrediente fond de ten Ivatherm

Descrierea oficiala :

Fondul de ten Ivatherm iti poate schimba infatisarea, avand deopotriva excelente calitati cosmetice si proprietati terapeutice pentru ten. El corecteaza toate imperfectiunile generate de acneee, rozacee, cuperoza, cicatrici, etc. Machiajul Ivatherm este de lunga durata. Formula asociaza acoperirea puternica si luminozitatea cu transparenta. 


Parerea mea : 

Descrierea suna destul de bine...dar din pacate nu e asa.
In primul rand textura e extrem de densa, ceea ce il face extrem de greu de blenduit. Ma asteptam sa aiba o formula usoara avand in vedere ca se numeste "fond de ten fluid" .
Am incercat sa il aplic cu pensula insa efectul nu e deloc unul uniform....cu degetele se aplica mult mai bine. 
Indiferent de crema pe care o aplic anterior se blenduieste la fel de greu.

Desi ma gandeam ca nuanta 02 o sa mi se potriveasca...din pacate nu e asa. 01 e prea deschisa, 03 prea inchisa...iar 02 muult prea galbena. Nu imi place deloc cum arata. Insa daca aplic o pudra peste efectul este unul mult mai matifiat si natural. 
Imi place pentru ca nu creaza efectul de masca si se "imbina" perfect cu tenul.

Acoperirea nu este atat de mare, asa cum e mentionat in descriere. Acopera roseata, micile pete de la cosuri, de la soare etc. dar in cazul unui ten cu probleme mai mari nu o sa faca fata. 

Nu este un fond de ten rezistent la transfer !!!

Chiar daca tenul meu nu mai produce atat de mult sebum ca inainte, folosind acest fond de ten, dupa 1-2 ore tenul incepe sa luceasca destul de tare si e nevoie de retusuri.
A rezistat pe ten in jur de 5-6 ore, insa in acest interval am reaplicat pudra cam de 3 ori..

Ca sa vedeti mai bine cum se comporta am facut poze inainte si dupa : 


Cred ca se observa nuanta galbuie si ici colo se mai zaresc zone rosiatice care nu au fost acoperite...


Nici porii nu sunt "mascati" din pacate si se observa ca nu are un finish mat. Ba dimpotriva...dupa ce il aplic tenul meu este mult mai lucios decat fara.

Un plus este faptul care are SPF 15...desi e destul de mic, bine ca e :D Oricum va recomand ca inainte de aplicarea fondului de ten sa folositi o crema cu SPF mai mare.
De asemenea ma incanta ca nu incarca tenul, desi textura este cam densa. Ma simt de parca nici nu am folosit fond de ten :)


In concluzie nu pot sa spun ca sunt prea multumita de acest produs...am vazut ca 01 si 02 nu au tenta galbena...cred ca ar fi fost mai potrivit 03 si daca era prea inchis il amestecam cu o crema :)

Produsul il puteti achizitiona de aici la pretul de 55,80 lei pentru 30 ml.


Ati folosit acest fond de ten?


You May Also Like

0 Comments