Search

Cappuccino Minceur pentru slabit

by - sâmbătă, iulie 28, 2012

Astazi nu o sa fac review unui produs cosmetic ci unui produs pentru slabit. Nu am fost niciodata de acord cu pastilele de slabit, dar acestui cappuccino nu i-am spus nu :D Ce e drept, nu am fost pusa niciodata in situatia sa am o greutate mare si sa fiu nevoita sa apelez la pastile. Insa ma zbat sa dau jos cel mult 3-4 kg si sunt ok :)

Cappucino Minceur

Descrierea oficiala a produsului o gasiti aici.

Constitutia este asemanatoare ca a unui cappucino normal din comert si are aproximativ acelasi gust.

Cappucino Minceur

Am baut cate o cana de cappuccino in fiecare zi timp de aproximativ 30 de zile.
In acest timp am reusit sa slabesc 1,5 kg insa pe langa consumarea acestui produs am facut si sport. 

Sunt produse care te "ajuta" sa slabesti mult intr-un timp mult prea scurt, iar acest lucru va lasa urme si vergeturi. Si nici nu e sanatos.
Va propun tuturor sa va stabiliti un prag lunar pe care doriti sa il atingeti. De exemplu la mine pragul a fost de 1 kg si am reusit sa slabesc 1,5 kg, ceea ce ma satisface, deci in 3 luni am scapat de ce vroiam sa dau jos.
Nu va impuneti praguri mari, deoarece veti fi dezamagite daca nu veti reusi sa le atingeti. Incet, cu pasi marunti si va garantez ca va fi mai bine.

1,5 kg am reusit sa il dau jos prin sport si cu ajutorul acestui cappuccino, care a accelerat arderea grasimilor in timp ce imi faceam exercitiile.


Cred ca cel mai mult mi-a placut la produs  ca mi-a reglat digestia...Eu am probleme cu asta si merg destul de rar la toaleta, ceea ce imi creaza stari de nervozitate, de balonare si uneori chiar de depresie. E ca si cum imi e foame...dar sunt deja plina. E o senzatie foarte urata care ma impiedica sa fac si sport...ma simteam grea, sufocata.
De cand am inceput sa folosesc acest produs merg in fiecare dimineata la toaleta imediat ce il consum, lucru care ma bucura enorm de mult.
Din cauza balonarii, cand purtam anumite haine aratam de parca eram gravida. Acum pot sa port orice si ma simt mult mai bine si mai plina de energie...si mai usoara :)))


Deci da....imi place foarte mult acest produs :) Pe langa faptul ca m-a ajutat sa slabesc, mi-a reglat digestia si ma simt mult mai bine :)

Mai am de depasit inca 3 praguri de 1 kg fiecare si ma pot declara multumita :)

Ingrediente : 


Doriti sa savurati si voi o cana? Are o spuma fina si delicata si un gust delicios :)

Cappucino Minceur


Cappucino Minceur

In concluzie va recomand acest produs daca intampinati probleme cu greutatea sau digestia :)
Cutia are 200 gr si mi-a ajuns 30 de zile si un pic :) In momentul de fata, cred ca imi mai ajunge de inca 2 cani si gata :D
Bineinteles depinde cat de concentrat il vreti. Eu adaugam cam 2 lingurite :)

Cappuccino Minceur poate fi achizitionat de aici la pretul de 75 lei cutia.

Voi ce produse slabit ati incercat? Ati fi tentate sa incercati cappuccino Minceur?

You May Also Like

0 Comments