Search

Review - BB cream Babaria

by - vineri, iulie 27, 2012


Nu stiu cum sunteti voi...dar eu vara optez pentru cat mai putin machiaj. Cand temperaturile urca, nu e deloc placut sa imi simt fata incarcata de fond de ten. Si am gasit solutia : bb cream :)

Bb cream-ul despre care o sa scriu astazi este Babaria bb cream. E singurul produse de acest gen pe care l-am incercat, asadar nu pot sa il compar...nu stiu daca e mai bun decat cel de la Garnier de exemplu sau mai prost.

 Babaria bb cream

Ambalajul e dragut si un mare plus il ofer faptului ca este dozat cu o pompita care permite o aplicare precisa si este mult mai igienic.
Insa din pacate produsul este disponibil intr-o singura nuanta, care este destul de inchisa pentru un ten deschis sau chiar mediu. Intr-adevar se "imbina" cu tenul, insa nu suficient cat sa se completeze.

 Babaria bb cream

Daca aveti un ten deschis sau mediu il puteti folosi doar daca peste aplicati o pudra mai deschisa sau il amestecati cu un fond de ten deschis sau chiar cu o crema.

Produsul are 50 ml, deci o cantitate mai generoasa decat la unele fonduri de ten.
L-am folosit si singur si ca baza de fond de ten si imi place tare mult. Are un miros subtil de aloe vera si o formula foarte cremoasa, ceea ce permite o aplicare usoara. Nu incarca deloc tenul si se simte foarte "aerisit".
In principal rolul unui bb cream e de a hidrata si uniformiza tenul...adica fond de ten + crema in acelasi produs.
Insa datorita faptului ca are doar SPF 15 , inainte sa il aplic folosesc o crema cu protectie solara SPF 30.

Sa va arat si cum sta la partea acoperire :

Ten curat


BB cream Babaria
Dupa cum puteti observa din poza, nu confera un aspect mat tenului, acesta e destul de lucios dupa aplicare in special daca aveti tenul gras. Dupa aproximativ 2-3 ore trebuie fixat din nou cu pudra, deoarece excesul de sebum isi face de cap...in special in zona T.
Are o acoperire destul de buna, mi se pare chiar perfecta pentru un bb cream. Ascunde micile imperfectiuni si uniformizeaza nuanta tenului.
Insa daca aplicati si pudra peste, obtineti un rezultat mult mai bun : 

BB cream Babaria + pudra
Se observa diferenta, nu?  A mai acoperit si pudra putin iar tenul are un aspect matifiat.

Ma bucur tare mult ca am avut ocazia sa testez un bb cream. E un produs bun, dar nu mi se pare o inventie in cosmetica. La urma urmei daca amestec crema de fata cu fond de ten obtin acelasi produs :) 

Ingrediente

Produsul poate fi cumparat de aici la pretul de 31 lei.

Voi ce bb cream folositi?

You May Also Like

0 Comments