Search

Giveaway - Bookcrossing for blogger girls (1)

by - marți, iulie 24, 2012

Acest giveaway e mai aparte decat restul de pana acum si e dedicat doar bloggeritelor :)

Cartea oferita pentru Bookcrossing este :

 E o carte extraordinara, am citit-o si mi-a placut mult :) Initial am vrut ca aceasta carte sa strabata cat mai multe drumuri, insa o ador si cu siguranta o sa vreau la un moment dat sa o recitesc, asadar dupa ce va fi citita de cateva fete aceasta se va intoarce la mine :)

Detalii : 
- Fa o postare pe blogul tau in care sa anunti ca participi la acest bookcrossing
- In cazul in care esti fericita castigatoare, dupa ce o citesti trebuie sa organizezi un giveaway asemanator in care sa oferi cartea unei alte bloggerite
- De asemenea inainte de a da cartea mai departe as aprecia daca te-ai semna pe prima pagina...poti sa scrii ce vrei : numele, un salut, un citat, o urare etc. Sa ramana o amintire de la fiecare :)
- Cand organizezi concursul pe blog trebuie sa mentionezi persoana care ofera cartea (adica eu hahaha) cu link activ catre blog

Va fi o serie de 10 concursuri (acesta este primul concurs). A zecea fata care va citi cartea nu va mai organiza giveaway ci va trimite cartea catre mine. De asemenea cand organizati concursul va rog sa scrieti in titlu numarul concursului ca sa nu ii pierdem numarul. Dupa care probabil voi organiza si alte concursuri asemanatoare insa cu alte carti :)

Si cam atat :) Celei careia ii va veni randul sa organizeze concursul poate stabili ce reguli doreste, insa va rog sa tineti cont de cele prezente mai sus si ma bazez pe seriozitatea voastra.

Dupa ce se termina acest bookcrossing, una dintre cele 10 bloggerite va primi si un premiu surpriza din partea mea. Cele care doresc sa se inscrie si la concursul de final de bookcrossing trebuie sa scrie pe blogul lor o recenzie a cartii. Cea mai frumoasa va fi premiata :)
Ca sa va anuntati participarea, dupa ce scrieti articolul trebuie sa reveniti la aceasta postare si sa imi lasati link catre ea sau sa imi trimiteti un mail :)


Ca sa va anuntati participarea la acest giveaway trebuie sa lasati un comentariu la aceasta postare cu link catre postarea de pe blogul vostru in care va anuntati participarea....si puteti scrie orice altceva doriti :)

Sper sa va incante ideea :)
Va astept inscrierile pana in data de 5 august:) Castigatoarea va fi aleasa prin random.

* concursul e destinat doar bloggeritelor care locuiesc in Romania

Pentru finalizarea concursului trebuie sa fie minim 10 inscrieri :)

UPDATE : Nu s-au inscris 10 bloggerite asa cum era cerinta, deci acest concurs este anulat :)


You May Also Like

0 Comments