Search

Crema de noapte cu ulei de argan

by - luni, aprilie 15, 2013

De cateva saptamani am introdus in rutina zilnica a tenului meu o noua crema de fata, special conceputa pentru a asigura hidratarea tenului pe perioada noptii. Am folosit-o seara de seara, asa incat acum imi pot spune impresia pe care mi-a lasat-o :).

Este vorba despre crema de noapte cu ulei de argan :

Crema de noapte cu ulei de argan

De ce am ales aceasta crema pentru a-mi rasfata tenul cu ea pe timpul noptii? Ei bine principala atractie a fost uleiul de argan din compozitie, care are proprietati extrem de hidratante.

Am folosit-o dupa ce mi-am demachiat, spalat etc. tenul in fiecare seara. Inainte cand ma gandeam la o crema de noapte, ma gandeam la o crema extrem de grasa care patrunde greu in piele si abia se absoarbe. De fapt nu doar ma gandeam la astfel de creme...ci chiar am avut cateva exemplare. Si va spun din proprie experienta ca nu e tocmai placut sa iti simti tenul incarcat toata noaptea.

De aceea prima data am fost foarte curioasa sa vad care e consistenta acestei creme. Si am fost placut surprinsa sa descopar ca desi e o crema de noapte, are o consistenta usoara, se absoarbe rapid in piele iar dimineata tenul se simte hidratat si arata mult mai fresh si hidratat.....si bineinteles catifelat :).

Crema de noapte cu ulei de argan

Are un miros placut, subtil, deloc deranjant, ceea ce e din nou un mare plus pentru mine :).

Referitor la hidratare trebuie sa marturisesc ca sunt foarte multumita. I-a conferit tenului meu hidratarea de care are nevoie si nu mi-au iesit cosuri sau alte minunatii pe fata. Deci fara reactii adverse :D.

Ingrediente 
Apa, ulei de argan, cetearyl alcohol si ceteareth 20,  polysorbate 20, sorbitane stearate, butyrospermum parkii, stearic acid, glicerina, cyclomethicone, miere acacia, aloe  barbadensis, dehydroacetic acid,  benzyl alchol, caprylic/caprictrigycerides, sodium acrylates copolymer si mineral oil and ppg-1 trideceth-6, potassium sorbate, sodium benzoate, allantoin, d-panthenol, disodium, EDTA, Citrus Auranthium oil, Citrus limonum oil, lactic acid.
Produsul nu conține parabeni!


In concluzie ma declar multumita de acest produs si sunt incantata sa il folosesc. De asemenea vi-l recomand si voua cu mare drag.

Crema este produsa si ambalata in maroc si o puteti achizitiona de aici la pretul de 39 lei.
Pe site-ul arganic.ro, gasiti mai multe produse destinate ingrijirii tenului pentru diverse afectiuni si nevoi. Preturile sunt mici iar produsele sunt foarte bune :).

Ati folosit produse destinate tenului cu ulei de argan?

You May Also Like

0 Comments