Search

Promotii si reduceri pe aoro.ro

by - marți, mai 14, 2013

Zi de zi navigam pe site-urile cosmetice, fie ca dorim sa cumparam ceva fie ca nu :). Mai vedem ce e nou, mai citim despre un produs etc. Insa in momentul in care apar reducerile si promotiile tentatiile sunt mari trebuie sa recunoasteti si voi.
Se intampla si ca produsul dorit sa depaseasca putin bugetul alocat si ce facem? Asteptam pana e la reducere :).
Despre aoro.ro v-am mai scris, v-am povestit si de comanda lansata la ei si mi-am declarat incantarea iar astazi as dori sa va prezint cateva dintre reducerile si promotiile disponibile pe site. Bineinteles sunt sute, insa o sa ma rezum la cateva iar pe restul va las sa le descoperiti voi :)

In categoria promotii parfumuri gasim cateva exemplare atractive la preturi modice. Iata cateva dintre ele :

Versace Crystal Noir - 146 lei
Dolce & Gabbana The one - 198 lei
Bvlgari Omnia Crystalline - 123 lei
Daca aruncam o privire in sectiunea dedicata promotiilor cosmeticelor, gasim si aici cateva lucruri interesante si captivante :

Vichy NutriExtra crema de maini - 16 lei

Garnier Intensive 7 Days - lotiune de corp pentru piele uscata - 23 lei

In categoriile promotii parfumuri si promotii cosmetice, produsele vor fi actualizate saptamanal, asadar trebuie sa urmariti pana cand produsul sau parfumul dorit de catre voi se afla la promotie.

De asemenea nu uitati sa aruncati un ochi si prin sectiunea de lichidare de stocuri care cuprinde de asemenea parfumuri si cosmetice unde gasiti produse la preturi foarte mici. 


Si daca tot suntem in intampinarea verii va ademenesc cu o oferta tentanta tot de pe aoro.ro. La cumpararea oricarui produs Garnier Ambre Solaire cumparat primiti gratuit un produs pentru copii cu SPF30 la 50 ml. Tentant, nu?
Pentru aceasta gama preturile sunt cuprinse intre 23 si 52 lei.


Pe langa protectia solara, avem nevoie si de un produs care sa ne uniformizeze nunata tenului, sa ne protejeze fata si bineinteles sa o hidrateze. Iar vara e momentul sa renuntam la fondul de ten care incarca prea mult si sa optam pentru un BB Cream. Pentru a va satisface si aceasta nevoie aoro.ro vine in intampinarea noastra cu o reducere la bb cream-uri.


* Produsele prezentate in acest articol fac parte din gama de produse de pe site-ul aoro.ro si pot fi achizitionate de pe site


Daca ati gasit si voi alte oferte tentante nu ezitati sa imi lasati mesaj :). Voi cam ce produse asteptati sa fie reduse ca sa le cumparati? :)

V-am pupat :*

You May Also Like

0 Comments