Search

Tendinte in machiaj toamna - iarna 2013

by - luni, septembrie 09, 2013

Cu pasi incezi si siguri intampinam o noua perioada a anului si anume sezonul rece. E momentul sa ne schimbam garderoba si bineinteles sa aruncam o privire la tendintele de machiaj care predomina in acest an pe perioada de toamna - iarna 2013. Insa nu uitati ca nu orice e la moda vi se potriveste. Orice persoana e diferita, deci moda trebuie adaptata in funcetie de stilul fiecaruia. Trebuie doar sa descoperiti acele produse de make-up care vi se potrivesc si cu siguranta nu o sa dati gres. Deci tendintele trebuie adaptate nu copiate :).

Privirile intense cu tonuri de visiniu sunt in trend in sezonul rece. De la tonuri de cupru la fumuriu cu reflexii verzi. Acest gen de machiaj poate fi "personalizat" dupa preferintele fiecaruia. Puteti aplica doar o nuanta pe toata pleoapa, puteti crea un smokey eyes sau crea doar putine umbre pentru a conferi intensitate privirii. 


Sezonul trecut ne-am axat mai mult pe buzele mate, insa in acest sezon rujul a devenit mai "jucaus" sa zic asa. Sunt in mare trend buzele in degrade, de la nuante de visiniu inchis, pana la nuante de roz. Degradeul poate porni atat din interior cat si din interior. Puteti opta atat pentru culori inchise cat si pentru culori deschise, apropiate de natural.

Ochii de pisica...sau cat eyes e in trend si in acest an. E un machiaj simplu si de efect. In cazul in care optati pentru cat eyes trebuie sa lasati amprenta pusa doar pe ochi iar buzele sa fie in tonuri deschise de roz, nude...mai pe scurt cat mai natural.

Glitter eyes se poarta din nou in acest sezon iar aici sunt o multitudine de variante in functie de preferinte si stil. Pentru acest tip de machiaj trebuie sa puneti accent pe machiajul ochilor, care sa fie cat mai sclipicios si sa iasa in evidenta. Optati pentru un ten mat, un blush cat mai natural si buze nude.

De asemenea in acest sezon se pune accent pe conturarea pometilor, astfel incat un machiaj natural va fi asociat cu o imbujorare vizibila a obrajilor. Puteti folosi o pudra bronzanta sau in blush in nuantele dorite, de la piersica la rozaliu.

Buzele rosii sunt in trend de multe sezoane si bineinteles si in acesta. Insa incet, incet rosul capata nuante de visiniu. Se poarta atat rosul clasic cat si buzele visinii sau de nuanta prunei.


Dupa cum puteti observa au fost introduse mici modificari in machiaj fata de sezoanele trecute. Puteti crea diferite machiaje inspirandu-va din trendurile sezonului iar pentru asta nu e nevoie de extrem de multe produse de machiaj. Cu cateva produse si putina indemanare poate iesi ceva frumos.

Si daca tot v-ati schimbat garderoba, poate ar fi timpul sa faceti loc si unor produse noi de machiaj. Sa va oferiti cadou un ruj rosu de exemplu. De ce nu? Nu cred ca exista vreo femeie care sa spuna ca are suficiente haine sau produse de machiaj. Si chiar daca avem din cand in cand ne putem rasfata si noi. Iar pentru asta nu e nevoie sa facem gaura in bugetul nostru. De exemplu pe aoro.ro gasiti mereu promotii cosmetice care sunt actualizate in fiecare saptamana. Pretul redus al produselor e de pana la 70%.

Eu una mi-as face cadou rujul de la Lancome in nuanta 360 Rose Aphrodisia si care poate fi cumparat de pe aoro.ro la pretul de 107 lei.
E o nuanta mata, absolut excelenta care ma fascineaza rau de tot :)). Cu siguranta si calitatea e pe masura. Nu am avut pana acum nici un ruj de la Lancome, dar cred ca e cazul sa am :))).


Va invit si pe voi sa imi spuneti care sunt tendintele preferate de machiaj pe care le adoptati in sezonul rece :)


You May Also Like

0 Comments