Search

Castiga un voucher de 50 lei pt. cumparaturi pe site-ul miidemargele.ro

by - marți, ianuarie 14, 2014

Buna fetelor :)

Astazi va invit la un concurs cu o tema foarte frumoasa care sper sa va placa si sa va inscrieti in numar cat mai mare :)

Tema acestui concurs este creativitatea. Cu siguranta fiecare dintre voi aveti o creatie proprie fie ca e vorba despre o bratara, o pereche de cercei, un papion, o brosa, un tablou pictat, o caciula tricotata, un goblen si lista poate continua. Daca detineti o creatie handmade atunci sunteti inscrise in concurs :).

Tot ce trebuie sa faceti e sa pozati creatia voastra si sa trimiteti poza la adresa de mail brilliant_beauty4u@yahoo.com si sa dati share fotografiei de aici pentru ca si prietenii vostri sa afle de acest concurs.

Cu siguranta fiecare creatie are farmecul ei, in fiecare s-a investit timp, rabdare si pasiune si va fi greu sa aleg o creatie, asadar fiecare creatie are o sansa deoarece castigatorul va fi ales prin tragere la sorti :)

Premiul acestui concurs este foarte frumos si este oferit de site-ul miidemargele.ro.
Premiul consta intr-un voucher in valoare de 50 lei pe site-ul miidemargele.ro. Va puteti alege ce produse doriti si beneficiati de transport gratuit prin posta romana.


Pe site gasiti intrumente si accesorii utile creatorilor handmade de la margele si snururi, la unelte pentru margelit, charm-uri, pandative etc. Gama de produse e una larga si aveti de unde alege :)

Puteti sa trimiteti poze cu creatia voastra pana in data de 2 februarie. Dupa incheierea concursului voi face o postare in care voi expune toate creatiile primite pe mail :).

Va pup si va astept mailurile :)


You May Also Like

0 Comments