Search

Tag - Beauty Blogger Resolution

by - luni, ianuarie 13, 2014

De ceva timp nu am facut nici un tag...ba nu m-au incantat, ba n-am avut timp sau chef etc. Motive ar fi :D. Insa acesta care circula de ceva timp m-a incantat si nu am vrut sa il trec cu vederea. O retrospectiva a anului 2013 am facut aici iar in acest tag o sa raspund la cateva intrebari legate de blogging.

1. Care e postarea de care sunt cea mai mandra in 2013?
Ar fi mai multe postari...insa cea pe care o indragesc cel mai mult e aceasta in care am punctat deosebiri intre un parfum fake si unul original. Este o postare utila, care a avut numeroase accesari si are in continuare. Consider ca am punctat aspecte importante pentru a deosebi un parfum original de unul contrafacut.

2. Care este postarea de care sunt mai putin mai putin mandra in 2013?
La intrebarea asta chiar m-am gandit si am rascolit prin blog....si chiar nu stiu spre ce postare sa ma indrept. Nu toate postarile sunt perfecte...nu au toate poze reusite etc., insa nici nu ma pot declara dezamagita de o postare anume. Daca nu imi place cum iasa o postare nu o public, o modific etc. In nici un caz nu o fac publica daca nu imi place :).

3. Cum pot deveni un blogger de beauty mai bun?
Asta tine de mai multe aspecte, insa nu mereu ma incadrez in standarde. Insa imi doresc sa postez cat mai des...si as putea face asta daca as fi putin mai organizata insa timpul si uneori cheful nu sunt de partea mea. Daca nu am chef sa scriu o postare prefer sa o aman decat sa o scriu aiurea. Asadar uneori lipsele de pe blog sunt pentru binele blogului :))). Insa nu cred ca exista un standard de beauty blogger stabilit....fiecare e bun in felul lui.

4. Unde simt ca nu pot avansa?
Cred ca la fotografierea machiajelor...am cochetat inainte cu asta, am postat cateva machiaje de care acum nu ma declar incantata insa sa stiti ca am avansat mult :)). Insa oricat de reusit e un machiaj nu prea reusesc sa il surprind la fel de frumos in poze...fac si 100 de poze si uneori nu imi place niciuna asa ca am renuntat. Insa cu mai multa munca si un aparat mai profesional as putea avansa si aici :).

5. Cata pasiunea pun in blogul meu?
Foarte multe....daca nu ar fi pasiune pentru blog si pentru scris nu as mai scrie. Postarile in care nu se simte implicare si pasiune le consider degeaba. Pun pasiunea atat in scrierea articolelor cat si in raspunerea la comentarii sau la aspectul blogului.
De cand am blogul am trecut si prin momente mai putin placute, au fost zile cand efectiv nu aveam timp nici sa respir...insa indiferent de ce s-a intamplat m-am reintors cat am putut de repede si din pasiunea pentru el nu am reusit sa renunt...si nici nu imi doresc asta.

6. Ce lectii am invatat din blogging?
Din blogging am invatat sa nu ma mai las ranita de rautatea celor din jur. Au fost momente cand primeam si comentarii rautacioase pe blog, care la momentul respectiv ma afectau...insa acum nu imi mai pasa. Consider ca astfel de persoane sunt doar frustrate si nu are rost sa imi mananc nervii aiurea. Acelasi lucru il aplic si in viata de zi cu zi...

7. Cand am fost cea mai creativa/inspirata?
Aici nu stiu ce sa spun....inspirata sunt mereu altfel nu as mai scrie, insa de o inspiratie miraculoasa nu am avut parte :))).

8. Ce proiecte am dus la final?
La proiecte colective nu am luat parte deoarece nu ma incanta, iar alte proiecte nu am dus la final pana acum :). Desi am vrut sa incep un proiect care sa cuprinda mai multe articole despre ingrijirea tenului...insa din lipsa de timp l-am abandonat. Insa vreau sa incep un proiect cu articole legate de nunta :)

9. Cum/De ce am procrastinat?
Pai in primul rand din cauza timpului...iar alteori din cauza lenei. Mi s-a intamplat des sa vreau sa public o postare intr-o zi anume, pe care sa o aman pe a doua zi si sa ajunga sa fie publicata peste o saptamana. De asemenea mi se intampla si sa ma pun la scris, sa stiu despre ce vreau sa scriu dar uneori lipsa de inspiratie se instaureaza si mi se amesteca toate ideile si abia leg o fraza....si mai bine o las pe maine :).

10. Cum pot sa imi restructurez timpul?
Solutii ar fi...insa uneori lipseste initiativa. Insa incerc sa fac pozele cu ceva timp inainte de a scrie postarea, le editez si le pastrez in foldere pana cand public articolul. De asemenea uneori scriu 2-3 postari odata cand am inspiratie din plin pe care le programez pentru postare in zilele in care nu am timp sa le scriu sau pentru zilele cand nu am chef de scris.

11. Am permis fricii de esec sa ia controlul asupra actiunilor mele?
Nu...categoric nu !

12. Care sunt obiceiurile la care trebuie sa renunt?
La amanarea unor lucruri pe care ar trebui sa le fac la timpul lor gen raspunsul la comentarii sau emailuri. Daca nu o fac atunci cand primesc emailul mi se intampla des sa uit si sa raspund dupa ceva timp.

13. Care sunt obiceiurile pe care trebuie sa incerc sa le practic?
Pai ar trebui sa imi fac un obicei in a fi mai organizata. Mi-am facut chiar si o agenda in care sa imi notez idei si date pentru postari, dar si in ea uit sa scriu :))).


Sper ca v-a placut tag-ul si daca aveti sfaturi sau critici la adresa mea in calitate de bloggerita va invit sa le scrieti in comentarii.

De asemenea invit toate bloggeritele sa preia acest tag :*

You May Also Like

0 Comments