Search

Cele mai vandute produse de pe aoro.ro = Top 10

by - joi, ianuarie 09, 2014

Despre site-ul aoro.ro v-am mai scris si deja stiti cat de mult imi place datorita variatiei de produse si a preturilor mici. Insa ca pe oricare site pe care intru mereu accesez sectiunea cele mai vandute cosmetice din curiozitate initial, insa mereu in lista de produse am gasit si cateva pe care le-am adaugat in cos :). In aceasta sectiune se regasesc produsele cosmetice pe care le cauta multa lume si pe care le comanda multi. Analizand oferta de produse, bineinteles ca am gasit si preferate...atat pe care le folosesc cat si pe care mi le doresc si in aceasta postare o sa fac un top 10 al produselor din punctul meu de vedere :) Ordinea e aleatorie.

1. Bioderma H2O apa micelara

Apa micelara de Bioderma  stiti deja cat de mult o ador. Din punctul meu de vedere e cel mai potrivit produs pentru curatarea pielii. Este un produs bland cu pielea si foarte eficace in demachierea tenului.

2. Gillette Mach3 Spare Bladers

Poate vi se pare ciudat sa vedeti acest produs in topul meu...insa nu doar barbatii au nevoie de astfel de produse, nu? Pe mine personal aparatele de ras pentru femei nu m-au incantat deloc. Gillette Mach3 il folosesc atat eu cat si iubitul meu. Este un aparat de ras foarte bun, eficace si nu imi provoaca deloc iritatii. Asta pe langa faptul ca poate fi folosit o perioada indelungata de timp, deci e grijuliu si pentru buzunare :).

3. Bioderma Sensibio Eye gel

Se pare ca in categoria celor mai vandute produse de pe aoro brandul Bioderma predomina destul de mult....si nu degeaba ci pentru ca produsele sunt chiar foarte bune.
Acest produs in detin si eu si o sa urmeze curand si un review. Hidrateaza zona ochilor si ajuta la diminuarea cearcanelor si altor urme de oboseala.


4. Vichy Purete Thermale - spuma de curatat

Nici Vichy nu se lasa mai prejos si asta pentru ca si aici vorbim de produse de calitate.
Spuma de curatat am avut-o si eu...am terminat-o cam de 1 saptamana si am suferit cand a fost gata si intentionez sa o recumpar. O foloseam dimineata pentru a-mi curata tenul si uneori si seara dupa demachiere. Spuma e usor parfumata si curata tenul cu blandete lasandu-l curat si mai luminos. Poate fi folosita si pentru demachierea tenului.
Confera o senzatie de prospetime foarte placuta.

5. Vichy Aqualia Thermal Rich

Daca tot am ajuns la Vichy, nu am putut sa nu introduc in acest top crema Aqualia Thermal crema calmanta si hidratanta pentru tenul uscat. Este o crema foarte buna pe care o recomand tuturor care au probleme cu uscarea tenului, mai ales in perioada rece a anului. Printre alte ingrediente hidratante, produsul contine si apa termala Vichy care hidrateaza pielea in profunzime si ajuta la evitarea deshidratarii.

6. Avene - apa termala

Despre apa termala cu siguranta ati auzit si voi. Pe parcurs v-am spus si eu cat de mult imi place.
Desi exista pe piata mai multe branduri multa lumea o foloseste si o recomanda pe cea de la Avene.
De cand am descoperit apa termala nu am reusit sa ma mai despart de ea. O folosesc pe ten si uneori si dupa epilare pentru a evita iritatiile. E foarte utila sa o aplicati si pe rani sau zgarieturi...de aceea e bine sa o aveti mereu in geanta.
Calmeaza iritatiile si roseata pielii si ajuta la uscarea cosurilor. De asemenea o puteti aplica si dupa ce v-ati machiat. Cateva pufuri vor fi utile pentru ca machiajul sa dureze mai mult timp.

7. Vichy Idealia Life Ser 

Tot din gama Vichy regasim printre cele mai vandute produse si serul Vichy Idealia. Am avut varianta crema a acestui produs, mi-a placut si fara indoiala serul se ridica la nivelul asteptarilor.
Este un produs care confera tenului hidratare, ajuta la uniformizarea tenului si confera un aspect fresh si odihnit. Este indicata folosirea lui pentru orice tip de ten, chiar si pentru pielea sensibila, deoarece nu contine parabeni si este testat dermatologic

8. L'oreal Paris Gentle- demachiant pentru ochi si buze

In ceea ce priveste demachierea ochilor, e recomandat sa folositi produse speciale pentru aceasta zona pentru ca e mult mai sensibila. O alternativa de produs este demachiantul bifazic de la L'oreal. Cele 2 parti se agita pana cand se amesteca si apoi poate fi folosit. Demachiantele bifazice au in compozitie si uleiuri pentru a hidrata zona ochilor si a buzelor.

9. La Roche-Posay Hydreane BB cream

Aparitia BB cream-urilor a fost un adevarat succes....multa lume le foloseste si a renuntat la fond de ten in favoarea lor. Printre cele mai iubite creme BB se numara cel de la brandul La Roche Posay care pe langa faptul ca hidrateaza pielea in profunzime, confera tenului un aspect luminos, si acopera semnele de roseata si alte imperfectiuni.


10.L'oreal Paris Men Expert Hydra Energetic 

Am inclus in acest top si o crema pentru barbati care promite sa diminueze semnele de oboseala. Cremele de fata pentru barbati nu se gasesc la prea multe firme insa se pare ca aceasta de la L'oreal este iubita si cumparata, ceea ce ma face sa cred ca este buna :). O adaug in whislist pentru urmatoarea comanda :)


Cam acesta este topul meu :). Bineinteles ca mi-au tras cu ochiul si mai multe produse dar am incercat sa ma limitez la 10 pe care le prefer :)
Pe majoritatea le-am folosit si deja stiu de ce sunt printre cele mai folosite produse iar altele ma tenteaza si le-am pus pe lista :).
Pe voi ce produse va tenteaza? Sau pe care le-ati folosit si le recomandati?


You May Also Like

0 Comments