Search

Recomandari cadouri de Craciun pentru cei dragi :)

by - joi, decembrie 04, 2014

Niciodata nu mi-a placut iarna dintr-un singur motiv : sunt foarte friguroasa si urasc sa ma infofolesc. Dar in luna Decembrie parca senzatia asta paleste in fata frumusetilor acestei luni. Si ce face toata lumea in Decembrie? Se pregateste de Craciun. E o luna aglomerata in care pregatirile sunt in toi. Pe lista de pregatiri de Craciun notam si cadourile pe care vrem sa le facem celor dragi, sau chiar noua. Mie personal imi place sa imi fac cadouri si singura :)). Insa mereu a fost o provocare cand a trebuit sa aleg un cadou pentru cineva si niciodata nu am stiut ce sa cumpar, asa ca de cele mai multe ori m-am orientat catre seturi de produse, care au reprezentat un cadou cu care nu am dat gres. In primul tand au un design frumos si sunt utile.  Aoro.ro, este unul dintre site-urile mele de suflet de pe care am comandat de foarte multe ori si am fost incantata atat de produse cat si de livrarea coletelor. Asa ca m-am gandit sa va pregatesc un articol in care sa va scriu despre seturile de produse care pot fi oferite cadou celor dragi cu ocazia sarbatorilor.
Gama de produse e una extrem de larga, insa am incercat sa ma limitez doar la cateva recomandari, atat pentru barbati cat si pentru femei.


O sa incep intai cu seturile cadou pentru femei si iata care sunt propunerile mele :)
Seturile de parfumuri s-au dovedit a fi preferate in randul femeilor, asa ca e bine sa le luam in considerare pentru cadoul de Craciun. In acest sens am doua recomandari pentru voi in functie de buget.

Unul din seturile cu care nu veti da gres este Lady Gaga Fame. Setul contine apa de parfum 100 ml, mini roller ball 10 ml si lotiune de corp 200 ml.
Parfumul Lady Gaga este unul controversat care are ceva special fata de restul apelor de parfum : culoarea. Nu, nu sticla e neagra ci culoarea parfumului e neagra. Atunci cand apa de parfum este vaporizata in aer devine incolora. Este un cadou ideal de Craciun pentru o persoana special si nonconformista chiar. In plus pretul intregului set este de doar 115.

Daca aveti un buget mai mare va puteti orienta catre un set mai luxos precum Paco Rabanne Lady Million. Setul este compus din apa de parfum 80 ml si lotiune de corp 100ml.
Designul elegant si sofisticat al setului va garanteaza ca nu veti da gres in alegerea acestui cadou. Pretul setului este de 283 lei,

Recomandarea mea este ca atunci cand alegeti sa cumparati un parfum pentru a-l oferi cadou, sa tineti cont de preferintele persoanei respective. 
Nu trebuie sa uitam nici de seturile de cosmetice care sunt foarte recomandate in cazul femeilor. Cine nu se bucura sa primeasca cosmetice? :D

Persoanele pasionate de manichiura cu siguranta vor aprecia un set de oje, iar in acest sens recomandarea mea este un set de oje OPI.

Ojele Opi sunt cunoscute pentru calitatea lor si cu siguranta veti impresiona cu un set care contine 6 nuante de oje in culori superbe. O oja OPI este destul de scumpa, dar setul il gasiti pe aoro la pretul de doar 97 lei.
Pentru un cadou mai sofisticat puteti alege cu incredere brandul Lancome, brand cunoscut la nivel mondial pentru calitatea produselor. Setul din poza de mai sus cuprinde : crema de fata 15 ml, demachiant bifazic pentru ochi 50 ml, ser concentrat 8 ml, ruj, rimel, blush si o trusa eleganta de machiaj. Pretul setului este de 153 de lei si din punctul meu de vedere e un pret corect avand in vede ca trusa cuprinde destul de multe produse.

Acum sa vedem ce seturi de cosmetice putem sa le oferim barbatilor din viata noastra cu ocazia Craciunului. In ceea ce ii priveste mereu am ales seturile de cosmetice pentru cadou pentru ca mi se par cele mai potrivite. La urma urmei ei nu prea primesc produse cosmetice in timpul anului...macar de Craciun sa ii rasfatam :p.

Setul Paco Rabanne Invictus mi se pare un cadou foarte sofisticat pentru a fi daruit unui barbat. Are un design foarte placut si cu siguranta reprezinta un cadou ideal. Setul contine apa de toaleta 100 ml si gel de dus 100 ml iar pretul este de 273 lei.

Puteti opta si pentru set care sa contina produse pentru ingrijirea tenului iau un exemplu in acest sens este setul de cosmetice de la L'Oreal care contine after shave si crema de fata. Produsele sunt destinate barbatilor cu tenul sensibil. Pretul setului este de 66 lei. Cu alta ocazie am optat si eu pentru un set de produse L'Oreal ca si cadou pentru sotul meu, care s-a declarat incantat de calitatea produselor iar in acest an cred ca o sa iau din in considerare acest set.

Pe langa seturile cadou pe aoro.ro gasiti cateva oferte si cadouri foarte apetisante de care puteti profita pentru cadourile de Craciun. 
Spre exemplu la achizitia oricarui aparat de coafat BabyLiss primiti gratuit un aparat de tuns multifunctional. E o oferta foarte buna si daca va decideti sa profitati de ea pentru cadourile de Craciun va recomand sa va grabiti pentru oferta este disponibila in limita stocului.


Lumanarile parfumate si decoratiunile de Craciun le consider de asemenea cadouri excelente pentru cei dragi si aoro vine in intampinarea noastra cu alta oferta ademenitoare. La achizitionarea oricarei lumanari parfumate Glade primiti cadou un set de decoratiuni de Craciun.


De aceasta oferta o sa profit si eu pentru ca imi plac foarte mult lumarile parfumate, in special in aceasta perioada iar pe cele de la Glade nu le-am incercat. Insa sunt foarte atractive, avand un design frumos si in plus au o cantitate destul de mare iar pretul este de doar 22 lei. 

Dupa ce ati ales cadoul pentru cei dragi nu uitati de importanta ambalajului. Eu nu ma pricep foarte bine la ambalat cadouri si de cele mai multe ori am optat pentru o plasuta de cadouri cu tematica sarbatorilor de iarna.

Sper ca v-au fost utile recomandarile mele de cadouri :). Gama de seturi de produse e foarte mare pe site-ul aoro.ro asa ca aveti de unde alege. In cazul in care nu va puteti decide asupra produselor pe care sa le daruiti puteti opta sa ii faceti cadou persoanei dragi un voucher cadou aoro cu valoare de 100, 200 sau 300 lei si isi poate alege cadoul de pe site :).

Ce spuneti de recomandarile mele? 

You May Also Like

0 Comments