Search

Review gel spumant Bioderma Sensibio

by - miercuri, august 09, 2023

Daca imi urmariti blogul de ceva timp, cred ca stiti deja ca Bioderma se numara printre brandurile mele preferate. Daca sunteti pentru prima data aici, va informez ca Bioderma face parte din rutina de ingrijire a tenului meu de mai bine de 4 ani si nu am intalnit nici un produs care sa nu imi placa. Asadar de fiecare data cand lanseaza cate un nou produs, abia astept sa il incerc. Cu ceva timp in urma a fost lansat un nou gel de curatare din gama Sensibio, despre care o sa va scriu in acest articol.


O sa incep cu inceputul si va spun ca prima data cand am vazut produsul mi s-a parut adorabil din cauza ambalajului. In primul rand produsele cu pompita sunt preferatele mele deoarece sunt igienice si usor de dozat iar in al doilea rand pentru ca e roz. E un ambalaj foarte frumos, care atrage ochii. Pompita functioneaza foarte bine, dozeaza cu exactitate cantitatea de produs de care am nevoie si are si un sistem de blocare, in cazul in care plec undeva si iau produsul cu mine, sa nu curga.

Gelul de curatare Bioderma Sensibio are la baza complexul exclusiv DAF care este o combinatie de ingrediente active care cresc pragul de intoleranta al pielii sensibile. De asemenea este imbogatit cu Coco Glucoside/Gliceril Oleate, ingrediente active biomimetice, avand proprietati relipidante si hidratante. 

Produsul nu contine sapun, parfum, parabeni si coloranti. Este hipoalergenic si non comedogenic.
Are 100% toleranta cutanta si oculara, calmeaza, hidrateaza si reda confortul pielii iritate. Confera tenului cu 77% hidratare, in timp ce curata bland si indeparteaza machiajul tenului si al ochilor.

Acum ca v-am spus beneficiile produsului, haideti sa trecem la partea a doua a articolului si sa va spun si parerea mea.


In primul rand vreau sa mentionez ca e un produs foarte spornic, deoarece il folosesc zilnic de ceva timp si mai am putin mai mult de jumatate. L-am folosit atat direct pe ten cat si cu o perie electrica de curatat tenul cand am simtit nevoia de putina exfoliere.

Faptul ca nu are parfum in compozitie ii aduce din partea mea o bila alba. Imi place ca produsele pentru ten sa nu contina artificii care sa ii confere miros si culoare, deoarece nu face bine tenului si nu ma intereseaza in mod special sa imi miroase bine tenul. Nu-i vad sensul.


Cantitatea din poza de mai sus imi e suficienta pentru o utilizare, produsul face multa spuma. O spuma fina care curata delicat tenul.
Un astfel de gel de curatare aduce un plus ingrijirii tenului si acest lucru chiar se observa. De cand il folosesc pielea mea arata mult mai bine, micile iritatii au disparut si in mod surprinzator curata si machiajul.
Nu ma refer la un machiaj complex, pentru ca nu l-am incercat in acest sens, insa in zilele in care am folosit putin BB Cream si pudra peste, gelul de curatare a trecut testul cu bio si mi-a indepartat perfect machiajul. Dupa ce l-am folosit, am trecut peste piele cu o discheta imbibata in lotiune micelara si am fost surprinsa sa vad ca nu mai era nici un strop de machiaj pe tenul meu.

Este un gel de curatare extrem de bland, insa in acelasi timp eficient. Este un produs bun de folosit in orice anotimp, insa pentru iarna il consider ideal, deoarece in sezonul rece tenul tinde sa se usuce, sa dezvolte mici iritatii si sa o ia razna. Cam asta am patit si eu anul trecut cand mi s-a uscat pielea in ultimul hal si sper ca anul acesta sa nu mai am probleme.

In concluzie daca aveti probleme cu tenul, sau pur si simplu doriti sa preveniti anumite probleme, va recomand cu drag acest gel de curatare. 

Avand in vedere beneficiile pe care le aduce tenului acest produs, pretul mi se pare mic, mai ales ca fiind un produs spornic, va puteti bucura de el cateva luni.

Ingrediente : 
AQUA/WATER/EAU, SODIUM COCOAMPHOACETATE, PROPANEDIOL, SODIUM LAUROYL SARCOSINATE, CITRIC ACID, COCO-GLUCOSIDE, GLYCERYL OLEATE, SODIUM CITRATE, PEG-90 GLYCERYL ISOSTEARATE, MANNITOL, XYLITOL, LAURETH-2, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, TOCOPHEROL, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE, LECITHIN, ASCORBYL PALMITATE.

Ati incercat acest produs?
Ce alte produse Bioderma va plac?

You May Also Like

4 Comments

  1. Am scris si eu de el saptamana trecuta si imi place mult! Este mult mai misto asta decat cel albastru, daca ar fi sa aleg! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu il prefer pe acesta. Si cel albastru e bun, dar imi place mai mult varianta asta roz. Mi se pare o formula mai blanda.

      Ștergere
  2. Produsele pentru ingrijirea tenului Bioderma sunt preferatele mele. Sunt cam scumpe dar isi merita banii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si din punctul meu de vedere produsele Bioderma merita fiecare banut !!!

      Ștergere