Search

Recomandari de cadouri de pe Notino pentru proaspete mamici

by - miercuri, iulie 26, 2023

 Bucuria de a deveni mama este o experienta unica si emotionanta in viata unei femei. In mijlocul acestei aventuri pline de iubire si rasfat, fiecare mama merita sa se simta apreciata. Fie ca esti in cautarea unui cadou special pentru prietena ta proaspata mama, pentru sora tau sau pentru a sarbatori fericitul eveniment al nasterii propriului copil, notino vine in ajutorul tau cu o selectie impresionanta de produse potrivite pentru aceasta ocazie speciala.

Va las mai jos cateva recomandari de cadouri care sunt utile unei proaspete mamici si cu siguranta se va bucura sa le primeasca. Prin aceasta etapa am trecut si eu, deci recomandarile vin chiar din propria mea experienta.


Niciodata nu dai gres cu un cadou daca alegi sa oferi body-uri pentru copii. Sunt cele mai practice articole de imbracaminte in special in primele luni de viata. Alege produse din materiale de calitate, de preferabil bumbac. Pe notino se gasesc o varietate mare de body-uri, care se pot achizitiona fie individual, fie la set cu alte accesorii. De pe notino, preferatele mele sunt cele cu licenta Disney pe care le-am cumparat cand a fost Zyan mic si am primit si cateva cadou. Nu doar ca sunt frumoase, dar sunt si foarte calitative, au rezistat eroic la foarte multe spalari fara sa se deterioreze in vreun fel.


Dupa ce am devenit mama, am descoperit pe notino un nou univers de jucarii pentru copii, de la nastere si pana la varste mai marisoare. Iepurasul din poza de mai sus, il are Zyan de pe notino de pe cand avea cateva luni de viata si in continuare e printre preferatele lui. Calitatea e ireprosabila, l-am spalat chiar si la masina de spalat haine si e ca nou. 

Tot de pe notino, va recomand si suzetele, au o gama foarte variata de modele. Eu am ales mereu Chicco Physio, care sunt realizate din silicon . Se adapteaza formei boltei palatine a copilului, favorizand dezvoltarea corecta a dintilor.

Gasiti de asemenea o gama variata de zornaitori, carti educative si diferite jucarii cu activitati. De curand Zyan a primit cadou o trusa de scule Zopa de care e foarte fascinat. Cu aceasta ocazie am descoperit si brandul Zopa care are produse tare interesante si fara indoiala le vom explora si vom mai cumpara cate ceva. 

Si bineinteles nu in ultimul rand, proaspetele mamici apreciaza foarte mult cadourile care contin si produse de ingrijire a bebelusilor. Astfel de cadouri sunt extrem de folositoare. Marcile preferate pe care le cumpar de pe notino, sunt Dove Baby si Bioderma ABC Derm. La ultima comanda am luat si doua produse de la Mixa despre care o sa va scriu fara indoiala intr-un articol viitor.

In ceea ce priveste cadoul pentru viitoare mamici singurule sfaturi pe care le consider relavante e sa puneti pret pe calitatea produselor oferite si sa oferiti cadouri care sunt utile, nu obiecte de decor pe care ajunge sa se puna praful mai devreme sau mai tarziu.

O sa mai urmeze cateva articole din categoria "Mama si copilul" deoarece am cateva produse despre care vreau sa va scriu deoarece m-au impresionat in mod placut si sper ca experienta mea sa va ajute si pe voi!

You May Also Like

0 Comments