Search

50 de lucruri despre mine

by - marți, ianuarie 21, 2014

Acest tip de postare a tot circulat prin blogosfera o perioada si pentru ca nu am avut timp sa il fac la momentul respectiv, am decis sa il fac acum :)
Sper ca o sa vi se para interesant sa aflati mai multe lucruri despre mine :)


1. Sunt zodia Gemeni....insa nu cred in horoscop si foarte rar il citesc...si atunci din intamplare.
2. Imi place foarte mult sa ascult muzica. Am o gramada de melodii preferate.
3. Sunt o plangacioasa...plang din orice : de tristete, fericire, mila, la filme...sau de nervi. Insa dupa o tura zdravana de plans ma simt mai fresh :D
4. Iubesc animalele, am un pisoi pe nume kyky si daca as avea posibilitate as mai adopta vreo 10...sau mai mult.
5. Nu am carnet de conducere si nici nu ma tenteaza. Mi-ar fi teama sa ma urc la volan
6. Am fobie de caini
7. Imi e frica de inaltime
8. Ador dulciurile...nu exista zi fara sa mananc ceva dulce. Prefer prajiturile.
9. Am o slabiciune pentru Pepsi...desi nu e sanatos imi e greu sa ma las de el.
10. Imi plac la nebunie ochelarii de soare si esarfele. 
11. Imi plac desenele animate si uneori petrec ore intregi vizionandu-le, ceea ce ma relaxeaza foarte mult.
12. Inca de cand eram la scoala am o mare probleme cu trezitul dimineata. Chiar daca dorm de la 9 seara, dimineata la 7 cand merg la lucru abia ma ridic din pat.
13. La polul opus am o problema si cu culcatul seara. Nu de putine ori mai prinde chiar si 2-3 dimineata fie la pc fie la tv. Nu am mai adormit la 22-23 seara de nici nu mai stiu cand.
14. Imi plac cluburile...imi place sa dansez pana nu imi mai simt picioarele :)))
15. Sunt dependenta de internet...nu cred ca as putea trai fara el
16. Inafara de inot nu imi place nici un sport. Doar tenisul...dar prea putin. Cand am vrut sa slabesc 2-3 kg abia si abia m-am tinut 3 luni de sala si alte 3 luni de alergat. Dupa am renuntat si acum trebuie sa ma apuc iar :)).
17. Sunt pupacioasa....pupacioasa rau :))). De la pisic, la iubit, parinti si prieteni :)). Bineinteles imi place sa fiu pupata si alintata cat mai mult.
18. Sunt incapatanata. Cand mi se pune pata pe o chestie...aia e si e bine cum spun eu :)). Insa nu imi place sa ma contrazic prea mult, dar le stiu eu pe-ale mele :D.
19. De asemenea sunt si impulsiva si uneori fac/spun lucruri fara sa gandesc si uneori se intampla sa imi para rau de perlele spuse.
20. Ma supar repede....dar imi trece la fel de repede.
21. Fumez de la varsta de 16 ani si imi pare rau ca m-am apucat, insa nu am suficienta ambitie pentru a ma lasa de tigari. Pe de o parte nici nu vreau.....nu mi-as putea imagina o dimineata fara o cafea si o tigara, o pauza la servici fara tigara etc. Nu ma astept ca nefumatorii sa ma inteleaga :D
22. Imi e frica de intuneric...nu as pot sa dorm singura fara sa las TV-ul pornit, un bec, o lampa...orice
23. Sunt cam zapacita si uneori copilaroasa....insa imi place :D
24. Rad mult...uneori prea mult, alteori din orice sau chiar degeaba. Mi s-a intamplat sa izucnesc in hohote de ras chiar si in cadrul unei discutii serioase, uneori din chestii banale dar mie mi se par amuzante. Am si un simt al umorului dezvoltat :)
25. Nu imi place sa gatesc desi uneori o mai fac. Prefer sa mananc o pizza, mezeluri sau orice altceva decat sa stau la cratita :D
26. Imi place sa fac curatenie, desi la polul opus sunt destul de dezordonata si dupa o ora de curatenie incepe sa se faca din nou dezastru :)))
27. Imi e frica sa ma uit la filme de groaza....desi imi plac si ma atrag dupa vizionare visez urat iar noaptea imi e frica chiar si sa merg la baie.
28. Imi place la nebunie berea Ciuc Radler si Redd's cu merisoare.
29. Desi scriu frumos de mana, cand scriu cu litere de tipar scriu groaznic...niciodata nu reusesc sa fac literele la fel si imi iasa cam handicapate :))).
30. Nu stiu sa calc...cel putin nu camasi :))
31. In trecut imi placea foarte mult sa citesc romane si diverse povestiri...acum prefer sa urmaresc un serial
32. Nu imi place sa spal vase
33. Sunt nehotarata mereu cand e nevoie sa aleg intre ceva si ceva. Fie ca e vorba de haine, machiaj sau a merge acolo sau acolo.
34. Niciodata nu stiu cu ce sa ma imbrac...ma trezesc des stand in fata dulapului incercand sa imi imaginez tinute :))). 
35. Am mereu grija de produsele cosmetice...urasc sa vad ambalaje invechite, murdare sau rupte
36. Imi e greu sa renunt la anumite lucruri chiar daca nu le mai folosesc. La fiecare curatenie generala arunc cate ceva, insa pana la urmatoarea se aduna iar. 
37. Pana la varsta de 19 ani am fost foart slabuta si eram complexata rau de chestia asta. De cele mai multe ori purtam chiar si vara blugi lungi si nu suportam fustele sau pantalonii scurti....nu stiu de ce credeam ca in blugi arat mai plinuta :)))
38. Sunt nehotarata...fie ca e vorba de haine, de machiaj, de o decizie etc. Cand sunt pusa sa aleg intre X si Y uneori devine o povara si imi trebuie ceva timp pretios sa reusesc sa ma decid :D
39. Imi place sa imi organizez timpul iar pentru ca am un program destul de incarcat chiar e nevoie de asta....dar din pacate de multe ori ma abat de la program si ma trezesc intr-un haos :))
40. In realitate nu sunt o fire prea sociabila si accept greu anumiti oameni in jurul meu. Mereu am ales sa am prieteni putini dar buni. De amici si cunostinte e plina caruta...dar sa imi fii prieten/a e cale mai lunga.
41. Visez cu ochii deschisi ca la un moment dat o sa detin o afacere si mi-ar placea tare mult un magazin frumusel cu bijuterii handmade realizate de mine.
42. Nu stiu sa ma pensez....deloc. Am mai avut tentative sa ma pensez singura si a iesit un dezastru. 
43. Vreau sa imi tatuez sprancenele...insa imi e teama ca nu o sa imi placa cum iasa si nu mai pot da inapoi.
44. Ca tot suntem in zona tatuaje, marturisesc ca inca de prin liceu imi doresc un tatuaj insa nu am avut niciodata curaj sa o fac. Imi e frica ca o sa ma plictisesc vreodata de el si o sa imi para rau ca l-am facut. Pana nu o sa fiu sigura 100% ca vreau nu ma bag :))).
45. Ador sa ma uit la seriale si intentionez sa fac o postare si sa vi le prezint pe cele care mi-au placut cel mai mult.
46. Imi plac fructele zemoase...in special perele
47. Nu ma pricep prea bine sa mint. Oricat m-as controla ma inrosesc la fata si ma balbai :))
48. Imi plac accesoriile si am o slabiciune pentru cercei
49. Sunt iesit din comun de miloasa
50. Imi place sa calatoresc cu trenul :)

Va invit si pe voi sa imi spuneti cateva lucruri despre voi si sa subliniati lucrurile pe care le avem in comun :)

You May Also Like

0 Comments