Search

Review parfum - Mad Potion by Katy Perry

by - sâmbătă, ianuarie 14, 2017

Parfumurile au reprezentat mereu o slabiciune pentru mine si chiar am o colectie destul de mare. Nu stiu de ce am vorbit atat de putin despre acest subiect pe blog, insa acest lucru se va schimba si periodic o sa scriu despre parfumurile pe care le folosesc, care imi plac sau care nu.
Parfumul are o semnificatie puternica asupra personalitatii noastre, ne invaluie in mister si ne contureaza trasaturile, poate chiar fara sa ne dam seama.


In articolul de astazi, vreau sa va scriu despre un parfum foarte drag mie, care vine ambalat intr-o sticuluta foarte frumoasa si feminina. Ma incanta atat forma sticlei, cat si culoarea si capacul roz plic cu sclipici. Este primul meu parfum de la Katy Perry pe care il incerc, insa evident mai vreau. Dupa cum probabil v-ati dat seama deja din poze, e vorba despre parfumul Mad Potion.

Notele de varf ale parfumului sunt orhidee vanilata, bujor si mar. Notele de mijloc sunt vanilie de Bourbon, iasomie si mosc iar notele de baza sunt ambra, vanilie si mosc. Asadar dupa cum puteti observa aromele care predomina cel mai mult in parfum sunt vanilia si moscul. Aceste doua ingrediente mi se par foarte potrivite pentru sezonul de toamna-iarna, prin urmare e o placere sa folosesc parfumul. 

Il consider un parfum care se adapteaza oricarei tinute si oricarui moment. Se poate purta atat seara cat si ziua. Atat la o rochita cat si la o pereche de blugi. In oricare dintre cazuri se integreaza perfect in peisaj.


Este apa de parfum prin urmare mirosul este destul de puternic. In ceea ce priveste rezistenta, dupa cum stiti difera de la persoana la persoana in functie de PH-ul pielii, iar in ceea ce ma priveste, parfumul rezista aproximativ 8-9 ore, ceea ce mi se pare ok. In timp isi pierde din persistenta, nu ma pot astepta ca dupa 9 ore sa se simta la fel de puternic ca si atunci cand l-am aplicat.

E printre putinele parfumuri pe care le-am avut in care se simte atat de puternic vanilia si moscul, ceea ce il face sa se afle printre preferatele mele. Nu e un miros innecacios sau gretos si nu mi-a provocat migrene. Da, din pacate unele parfumuri imi provoaca migrene si oricat de mult mi-ar placea aroma, nu il pot purta, dar nu e cazul.

As mentiona totusi ca parca nu i se potriveste numele "Mad Potion". Numele asta ma duce la un parfum dur, extravagant in timp ce parfumul e unul feminin si dulce. Cred ca ar fi mers mai bine "Sweet Potion". 

Vestea buna este ca parfumul are si un pret mic : 35 lei ( 30 ml) , 53 lei (50 ml) si 80 lei ( 100 ml ). Ca de obicei varianta cea mai accesibila din punct de vedere pret-cantitate e ceea de 100 ml. 

Daca v-am facut curioase parfumul il gasiti aici

Ati incercat acest parfum?
Care e parfumul vostru preferat?

You May Also Like

14 Comments

  1. Nu am.auzit de el si nici nu l-am vazut pe undeva pana acum. Pretul mi se pare mult prea mic. Chiar as fi curioasa sa vad cum miroase.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca iti place mirosul de vanilie, o sa iti placa si acest parfum. Poate il gasesti undeva prin parfumerii sa il mirosi .

      Ștergere
  2. Este tare draguta si sticluta, daca este si atat de bun si persista atat de mult este foarte OK. Si pretul este accesibil.

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte dragut si pretul este super ok.

    RăspundețiȘtergere
  4. N-am incercat acest parfum. :)
    Parfumul meu preferat in acest moment este Narciso Rodriguez for Her.
    Sa ai o duminica frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am avut o mostra parca de Narciso Rodriguez...dar nu mai tin minte bine cum miroase :D
      O zi frumoasa :*

      Ștergere
  5. Drept sa-ti spun nu auzit de aceste parfum care are un pret formidabil.Mi-ar placea sa-l incerc si chiar sa-l fac cadou surorii mele care are o adevarata colectie de parfumuri. Eu ma multumesc cu parfumelul meu Fragonard.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E bine ca te multumesti cu un singur parfum :D. Eu nu pot sa fac asta si mereu trebuie sa diversific.

      Ștergere
  6. Am avut un deodorant Mad Potion, l-am primit la Gala SuperBlog 2015.
    Mi-a placut atat de mult, l-am folosit seara dupa baie, pentru ca avea o aroma dulce, jucausa, ce indemna la bucurie. Persistenta era buna chiar si pentru un spray.
    Atat de mult mi-a placut, ca am luat apoi si fratiorul lui cel mic, Mad Love. E si mai dulce!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ahhh...si eu vreau Mad Love !!! Daca e si mai dulce, atunci sigur imi place :D

      Ștergere
  7. Cred ca miroase divin ,imi place cum arata sticluta!

    RăspundețiȘtergere