Search

Recomandari geci si paltoane de iarna !

by - duminică, decembrie 08, 2019


În articolul precedent, v-am prezentat câteva modele de rochii pentru sezonul rece, iar astăzi vreau să va arăt câteva modele de geci și paltoane care mi se par tare drăguțe. Înainte de orice, haina de iarnă e primordială, pentru că fără ea nu se poate, nu ? Și evident trebuie să avem mai multe modele care să se preteze la diferite situații și evenimente.

Recomandările mele din acest articol, vin tot de pe site-ul neer, site unde găsim o gama variată de îmbrăcăminte ieftină de damă și nu numai.


Nu sunt fan geci cu două fețe, însă modelul de sus mi se pare tare drăguț și practic. Îmi place tare mult partea aceea cu desenele care o face mai deosebită. În plus e lungă, călduroasă iar modelul e foarte versatil. Pentru zi de zi, o astfel de geacă mi se pare potrivită.


Eu sunt fan al hainelor de blugi, deci o geacă de blugi, căptușită și lungă mi se pare potrivită pentru sezonul rece. Îmi place și pentru că are glugă decorată cu blăniță. E o geacă casual care merge cam la orice ținută de zi.


Un poncho călduros și simpatic îmi doresc și eu de ceva timp. Am câteva modele mai subțiri, care merg de minune primăvara, dar vreau și unul călduros de iarnă. Modelul de mai sus e tare simpatic, în principal datoria imprimeului drăguț ! 


Pentru ocaziile în care ținuta trebuie să fie mai elegantă, e necesar să avem în dulap și un palton pe măsură. Modelul de mai sus îmi place datorită croielii iar culoarea roșie e tare frumoasă ! 


Și blănitele sunt foarte în trend în perioada asta. Sunt călduroase și chic și se pretează atât la o ținută casual cât și la una mai elegantă. Personal le prefer pe cele lungi, deoarece sunt mai călduroase și mai simpatice din punctul meu de vedere.

Cam acestea sunt cele cinci recomandări ale mele în ceea ce privește hainele de iarnă. Evident lista ar putea fi mult mai lungă, dar m-am rezumat la articolele pe care eu le consider de bază.

Vouă ce modele de haine de iarnă va plac?

You May Also Like

8 Comments

  1. Eu port un cojocel din piele si imblanit, e preferatul meu, iar pentru zilele mai friguroase, optez pentru o geaca mai lunga, mai ales daca am si de umblat mult pe jos.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si mie imi plac cojocelele de bana, cum spune Mihaela, dar in prezent nu am niciunul. Ma uit in schimb dupa o geaca foarte groasa, care sa reziste la minus multe grade pentru a putea petrece mai mult timp afara. Cu siguranta nu va fi una prea fashion din pacate... :P

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce frumos e paltonasul rosu! Imi plac genul asta de paltoane asa feminine.

    RăspundețiȘtergere
  4. Am pus si eu ochii pe cateva produse de pe Neer, au hainute frumoase.

    RăspundețiȘtergere
  5. Chiar eram în căutarea unui palton pentru acest sezon, mersi de recomandări :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Frumoase modelele alese. Am si eu un palton minunat crem.

    RăspundețiȘtergere
  7. Sa fie calduroase, altfel, nu am cine stie ce preferinte. Daca-mi permiti, fii atenta cu sponsorul asta... pe mine m-au tras in piept dupa ce am scris mai multe articole pt acest site...

    RăspundețiȘtergere
  8. Mie imi pleace geaca neagra lunga. Mi se pare ca arata foarte bine. Am s-o caut si eu pe site

    RăspundețiȘtergere