Search

Bijuterii si cadouri inedite de la Roxanne´s

by - duminică, februarie 23, 2020

Într-o lume în care goana după chilipiruri pare să fie alegerea comercianților de astăzi, Roxanne´s îndrăznește să fie un boutique diferit care reunește produse de cea mai înaltă calitate și originalitate, certificate de brand-urile ale căror nume le poartă. Roxanne´s s-a impus pe piațaromânească de bijuterii fashion prin intermediul designerilor celebri la nivel mondial. Bijuteriile sunt inspiraționale ajutând clienții să iasă din anonimat prin accesorizarea cu produse unice, cu personalitate și de calitate premium. În prezent colecția de bijuterii cuprinde o selecție de peste 4000 de produse.

Bijuteriile sunt realizate manual, nu conțin nichel, cadmiu și plumb, fiind supuse unor tratamente galvanice hipoalergenice și non-toxice, în deplină conformitate cu legile în vigoare.
Îmi place să descopăr astfel de boutique-uri care se remarcă din mulțime și ne aduc în atenție piese deosebite și unice. Fiecare bijuterie are o poveste unică iar astăzi vreau să va prezint și vouă câteva dintre produsele care mi-au atras atenția.

Categoria de cadouri inedite online și cadouri pentru casă mi-a atras atenția și mi-au rămas ochii la câteva bijuterii deosebite. Ideale pentru a fi făcute cadou cuiva drag, sau un cadou pentru noi înșine ! 

Colier Nightfall placat cu argint 925 


Colierul este lucrat manual în Israel, este placat cu argint 925, iar mixul de cristale Swarovski Black Diamond, Indicolite, Aquamarine, Montana Blue, Light Turqoiuse și Crystal Clear îi oferă o distincție și o strălucire sofisticată. E o bijuterie care atrage atenția, exprimă rafinament și eleganță iar cea care îl va purta cu siguranță nu va trece neobservată. Uneori o astfel de bijuterie deosebită e suficientă pentru a contura perfect o ținută.

Cercei Cotton Candy placati cu aur 24K 


Cerceii tip candelabru sunt bijuterii care nu se vor demoda niciodată și se mențin mereu in tentinte. Cerceii candelabru se impun prin dimensiune, atrag atenția, așadar modelul trebuie să fie cu adevărat deosebit. Cotton Candy ar face fericită orice femeie, fiind o bijuterie statement iar combinația de culori dulci dau un rafinament deosebit și cu siguranță vor atrage toate privirile.

Colier Spring Flowers placat cu aur 24K 




Că să încheiem într-o cromatică specifică primăverii, vă prezint și bijuteria mea preferată de pe site. Colierul cu cristale prețioase în culori atât de delicate și frumoase poate reprezenta piesă de rezistență atât a unei ținute de zi cât și a unei ținute de seară ! E o bijuterie cu adevărat deosebită și sunt sigură că ar face fericită orice femeie ! 

Am pierdut noțiunea timpului și am navigat pe site minute în șir și mă bucur că am descoperit un astfel de magazin online care ne aduce în atenție bijuterii deosebite care scot din anonimat orice ținută. Sunt bijuterii cu adevărat speciale, bijuterii pe care nu le vezi peste tot iar asta mi se pare un lucru perfect ! Trebuie să ne diferențiem prin unicitate iar o bijuterie are puterea să facă asta ! 

De ce să alegi bijuteriile Roxanne´s ? 
- Livrarea este gratuită în toată țara, pentru orice comandă. În maxim 2 zile lucrătoare de la înregistrarea comenzii, va puteți bucura de bijuterii ! 
- Bijuteriile sunt livrate și în străînătate și pentru a primi o ofertă personalizată de livrare, trebuie să contactați magazinul
- Dacă dintr-un motiv anume, nu vă este pe plac bijuteria comandată, o puteți returna în termen de 30 de zile
- Lansează mereu colecții noi și există combinații nelimitate de monturi și modele sofisticate.
- Bijuteriile din colecția Mariana Jewellery beneficiază de garanție pe viață.
- Fotografiile sunt profesionale, prezintă în detaliu bijuteria, astfel clienții au garanția că primesc exact produsele prezentate pe site.
- Roxanne´s are excusivitate astfel încât bijuteriile sunt importate și distribuite în România doar de acest boutique.
- Prețuri foarte competitive în raport cu calitatea oferită și adaptate pieței românești. 
- Puteți opta pentru ambalarea cadou a bijuteriei alese, fără costuri suplimentare

Dacă vă doriți să vedeți bijuteriile, Roxanne`s va întâmpină în Shopping City Băneasa. Magazinul este situat la etajul 1 al centrului comercial în intervalul orar 10.00 - 22.00 ! În showroom puteți cunoaște poveștile din spatele colecțiilor, iar un consultant bine pregătit va întâmpină pentru a va sfătui să luați cea mai bună decizie în alegerea bijuteriei potrivite.

Ce părere ai despre bijuteriile Roxanne´s ? Îți plac bijuteriile deosebite în derimetrul chilipirurilor ?

You May Also Like

11 Comments

  1. eu m-am indragostit de perechea aceea de cercei. ❤❤❤❤

    RăspundețiȘtergere
  2. Superbe bijuterii.

    RăspundețiȘtergere
  3. Frumoase și unice bijuteriile acestea lucrate manual pe care ni le-ai prezentat. Nu știam de acest brand Roxanne's. Mi-a plăcut primul colier.
    Mulțumesc pentru recomandare!

    RăspundețiȘtergere
  4. Da, îmi bijuteriile deosebite. Nu știam de acestea.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cerceii cu pietre mov, placați cu aur, sunt tare, tare frumoși.
    Eu am investit mereu în bijuterii, îmi plac tare mult și și port destul de multe, tot timpul.

    RăspundețiȘtergere
  6. Superbi cerceii! Chiar sunt un cadou deosebit!

    RăspundețiȘtergere
  7. M-am uitat pe site și îmi plac mult unele bijuterii.
    Tare drăguțe! Cele cu pietre foarte mari merg oferite cadou persoanelor mai bătrâne sau extravagante.

    RăspundețiȘtergere
  8. Chiar interesante si inedite sunt. Mi-ar placea asa un Martisor. :D

    RăspundețiȘtergere
  9. Ce bijuterii minunate! Mi-as dori un colier frumos pe albastru sau verde.... Minunate modele la Roxanne's!

    RăspundețiȘtergere
  10. Iubesc bijuteriile, iar genul asta de bijuterii chiar mi se par foarte dragute si elegante. Cred ca a trecut ceva timp de cand n-am mai investit intr-o bijuterie atat de pretioasa

    RăspundețiȘtergere
  11. Cerceii sunt superbi! Veseli, colorati! Perfecti pentru primavara!

    RăspundețiȘtergere