Search

Ce imprimeuri se poarta in 2020 ?

by - miercuri, aprilie 08, 2020

În fiecare an, casele de modă ne propun noi stiluri de haine, noi imprimeuri și noi croieli. În mare parte sunt trenduri care au mai existat în trecut, așadar dacă doriți să fiți în rând cu trendurile, trebuie doar să căutați în dressing, deoarece cu siguranță aveți articole de îmbrăcăminte care se potrivesc mănușă cu moda din acest an.
Zilele trecute am căutat pe internet tricouri damă și cămăși pentru că sunt articolele de îmbrăcăminte cele mai purtate vara, fiind lejere și versatile. Însă un tricou sau o cămașă nu trebuie să fie și banale pentru că pe piață există o sumedenie de modele și imprimeuri frumoase. Așadar, am început căutările despre imprimeurile care se poartă în acest an și iata preferințele mele. Am găsit câteva modele frumoase pe site-ul nouamoda.com și vi le prezint și vouă în articolul de astăzi ! 


Bulinele sunt în mare vogă în acest an și chiar dacă nu ar fi fost, tot aș purta haine cu acest imprimeu, deoarece îl ador. Însă din păcate găsesc destul de puține haine cu imprimeu buline care să îmi fie pe plac. Ce e drept nici oferta din magazine nu e prea mare, însă sper ca în această vara să văd cât mai des acest imprimeu. Cămașa din poza de mai sus îmi place atât datorită imprimeului, cât și a volanelor de la piept, care îi conferă delicatele și eleganță.


Cred că imprimeul tie-dye nu vă este străin, deoarece a fost în vogă acum câțiva ani și l-am întâlnit foarte des în special pe tricouri și hanorace. Ei bine, e un trend care revine și e în topuri în 2020. Dacă nu aveți un astfel de tricou in garderobă și aveți îndemânare puteți să va creați unul. Eu nu mă pricep prea bine, așa că merg pe mâna celor care le comercializează.


Imprimeul floral delicat se numără de asemenea printre tendințele acestui an și e de asemenea un imprimeu pe care îl ador și îl port frecvent. De fapt cred că fiecare dintre voi aveți în garderobă articole de îmbrăcăminte florale, fiind un imprimeu preferat de multe femei. Rochiile de primăvară-vară înflorate sunt preferatele mele, însă îmi plac și cămășile delicate.

Câțiva ani a dominat stilul minimalist, însă în acest an trendurile ne îndeamnă să purtăm imprimeuri și multă culoare. Evident e important să țineți cont și de gusturile voastre. Dacă nu îți plac de exemplu cămășile cu flori, nu le purta. Poartă exact ceza ce îți place. Eu nu țin cont neapărat de trenduri și aleg doar ceea ce îmi place din moda acelui an. Nu o să port haine care nu mă reprezintă, chiar dacă sunt la modă. Însă imprimeurile din acest an îmi plac la nebunie și îmbrățișez trendurile ! 

Aveți o preferință în ceea ce privește imprimeurile în vogă din 2020 ? 

You May Also Like

8 Comments

  1. Nu am urmarit niciodata trendurile pentru imprimeuri, dar imi plac bulinele dintotdeauna si evident printurile florale, mai ales pentru articolele din sezonul cald. Camasa neagra cu buline e tare pe gustul meu! :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu prea țin cont eu de ce se poartă, dar mie bulinele mi-au plăcut dintotdeauna! Și chiar dacă am o oarecare vârstă, tot continui să le port, deoarece îmi pare că îmi dau o feminitate aparte.

    RăspundețiȘtergere
  3. Bulinele mă tentează și pe mine de ceva timp, nu zic nu nici la mesaje sau ilustratii finuțe.

    RăspundețiȘtergere
  4. Tot fan buline și eu 😂 Nu prea am in garderobă, deci tb să mă pun pe cumpărat.

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi plac toate imprimeurile prezentate de tine, dar parca cele mai dragi imi sunt cele cu buline.

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu ador bulinele si imprimeurile florale. :d Trebuie sa imi mai iau cateva tricouri si eu, stau cam prost la capitolul asta.

    RăspundețiȘtergere
  7. Imprimerurile florale imi plac tare mult! Am si eu cateva rochite de genu.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ador imprimeurile cu buline. Îmi place și imprimeul tricourilor.

    RăspundețiȘtergere