Search

O noua comanda pe site-ul Femme Luxe ! Seturi comode si o rochie !

by - joi, aprilie 30, 2020

Am făcut o nouă comandă la Femme Luxe și deși inițial vroiam să cumpăr altceva până la urmă m-am răzgândit și am luat altceva. În categoria T-Shirts , au niște modele noi tare drăguțe și am pus ochii pe câteva, însă am considerat că am prea multe. Nu e ca și cum rochii nu aș avea suficiente, dar slăbiciunile nu se negociază 🤣 . Pentru că mi-au plăcut foarte mult seturile pe care le-am comandat data trecută, am mai luat încă 3. Mă bucur că mărimea corespunde și că ajung repede comenzile, chiar și în această perioadă dificilă. Sper să vă placă și să va inspire articolele alese de mine ! 

https://femmeluxefinery.co.uk/

Încep cu produsul meu preferat din toată comanda, o rochie aleasă din categoria Black Dresses , pentru că o nouă rochie neagră e mereu binevenită. De când cu carantină m-am îngrășat cam 1 kg, deci îmi scuzați burtica din poze ! Rochia are un material extrem de bun, e foarte strech fiind confecționată dintr-un material ușor elastic care se adaptează ușor pe corp. Îmi place la nebunie lungimea ei, însă mi-aș fi dorit să fie puțin mai strâmtă in partea de jos, să aibe un croi mai conic. În rest nu am ce să îi reproșez cu excepția faptul că mi-aș fi dorit să aibe un fermoar pentru că se îmbracă destul de greu. Partea care vine pe gât e foarte strâmta și e imposibil să o dau jos fără să îmi șterg jumătate de machiaj de pe față. Însă sunt detalii, ce mai contează cum se îmbracă rochia, când e atât de frumoasă ?

https://femmeluxefinery.co.uk/

Setul pe crem din categoria Two Piece Sets mi l-am dorit dată trecută, însă nu era pe stoc mărimea mea, însă de dată asta l-am găsit. Culoarea e foarte făină și materialul e bun, setul e bine croit de asemenea. Îmi plac pantalonii pentru că au o talie foarte înalta și buzunare fiind foarte foarte utili. Nefiind transparenți sunt ideali pentru purtat afară, pentru o plimbare sau mers la cumpărături.

https://femmeluxefinery.co.uk/

Tot un set din categoria Casual Wear , mi-a luat ochii pe site în principal datorită culorii. Îmi place pentru că are bluză lungă, nu e crop top. Materialul e ușor elastic, însă din păcate pantalonii sunt cam transparenți, deci nu sunt tocmai de ieșit la plimbare cu ei, dar sunt buni de stat în casă. În poză nu par transparenți, însă în spate se vede destul de tare...se vede inclusiv eticheta prin material.

https://femmeluxefinery.co.uk/

Pe site sunt atât de multe produse , încât e aproape imposibil de ales. Însă am ales setul din imaginea de mai sus, datorită modelului bluzei. Sunt un fan al volanelor, le consider foarte feminine și drăguțe. Din fericire colanții sunt foarte opaci, însă setul e puțin cam gros pentru perioada asta. Materialul seamănă cu lâna, însă se simt ușor pe piele, nu crează mâncărimi. Pentru sezonul rece e un set perfect și cu siguranță îl voi purta foarte mult ! 


Toate articolele pe care le-am cumpărat sunt mărimea S și mi se potrivesc toate. Sunt mulțumită din nou de comanda făcută și cu siguranță o să mai revin la Femme Luxe pentru noi comenzi. Au o gamă diversificată de produse și prețurile sunt foarte mici. Un set de exemplu costă între 14 și 20 de lire, deci e un preț bun din punctul meu de vedere ! 

Voi ați comandat de pe comandat de pe Femme Luxe ? Care e produsul care vă place cel mai mult din comanda mea ?

You May Also Like

15 Comments

  1. frumoase alegeri, rochita imi place cel mai tare, chiar iti vine minunat si este deosebita!

    RăspundețiȘtergere
  2. Am pus și eu comanda zilele trecute și nu mai am stare. De abea aștept să vină. Data trecută mi-am luat 2 tricouri, unul alb, unul negru. Sunt tare faine. Și niște pantaloni negrii mega apreciați de toată lumea :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce făină e rochia neagra! Sa le porți cu placere.

    RăspundețiȘtergere
  4. Toate îmi plac, sunt exact pe gustul meu. :) Aștept și eu un compleu, dar pe negru.

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu am aceeași problema cu pantalonii din set, sunt mult prea transparenți!

    RăspundețiȘtergere
  6. Păcat că sunt transparenți pantalonii din setul grena, chiar e frumos, și ultimul îmi place cum se așază! Să le porți sănătoasă!

    RăspundețiȘtergere
  7. Îmi place mult rochia. Și eu comand des de la ei.

    RăspundețiȘtergere
  8. Pacat ca sunt transparenti pantalonii, chiar sunt foarte frumosi. Urmeaza sa dau si eu o comanda la ei.

    RăspundețiȘtergere
  9. Imi place setul din categoria Casual Wear. Mi se pare foarte frumoasa culoarea, daca materialul este transparent, cu o pereche de boxeri se rezolva treaba :))

    RăspundețiȘtergere
  10. Interesante alegeri ai făcut!
    Mi-ar trebui și mie ceva asemănător cu setul bordeaux.
    Pare confortabil și drăguț în același timp.
    Mulțumesc și să le porți cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  11. Tare faine hainutele tip lounge wear. Numai bune pentru a fi comoda acasa. 😍😍

    RăspundețiȘtergere
  12. Toate sunt tare faine, dar rochia e preferata mea. Deh, slabiciune si la mine.

    RăspundețiȘtergere
  13. Ce alegeri faine ai facut, eu inca astept ultima comanda de la ei.

    RăspundețiȘtergere
  14. Mi-am luat si eu prima rochie si abia astepot sa vad cum arata pe mine. Imi plac alșegerile facute de tine. Toate iti vin frumos

    RăspundețiȘtergere
  15. Ce tare, foarte misto alegerile facute, eu nu prea am curaj sa comand haine.

    RăspundețiȘtergere