Search

Modele de masti textile reutilizabile online !

by - sâmbătă, mai 09, 2020

Cine s-ar fi gândit că anul 2020 ne va da viață peste cap ? Și acum când mai e puțin până la vară, în loc să cumpărăm haine pentru concediul visat, vom cumpără măști de protecție? Mda, nimeni...astfel de lucruri pur și simplu vin. Deja toată povestea cu pandemia devine un stil de viață și până va trece trebuie să ne adaptăm și cel mai important să ne protejăm. La începutul pandemiei lipseau cu desăvârșire echipamentele de protecție iar măștile din farmacii s-au cumpărat că pâinea caldă. Așa că in timp ce unii și-au făcut stoc, alții au rămas fără. Însă astăzi producția de măști a crescut și se găsesc peste tot.

Modele de masti textile reutilizabile online 


De la mastile simple chirurgicale, s-a ajuns la masti de protectie reutilizabile fashion si magazinele s-au intrecut sa ne ofere imprimeuri dragute, amuzante si chiar originale. Pentru ca daca tot trebuie sa ne acoperim jumatate din fata, nu trebuie sa trecem si neobservate, nu ? Asadar am adunat in acest articol cele mai frumoase masti pe care le-am gasit online ! 


*** Vezi toate modelele de masti de protectie pe starshiners.ro ***

Starshiners e un magazin de haine foarte desebit din punctul meu de vedere. Au mereu colectii frumoase si originale ! Nici mastile nu se lasa mai prejos si dispun de un stoc de masti reutilizabile cu imprimeuri superbe ! De la flori si la fluturi pana la tot felul de mesaje amuzante. Sunt masti realizate de ei, deci fabricate in Romania. Au si modele simple in culori uni si gasiti la ei si masti chirurgicale ! 


*** Vezi toate modelele de masti de protectie pe inpuff.ro ***

Cum sunt un fan al imprimeurilor cu buline, m-am bucurat sa gasesc si masti cu acest imprimeu. Sunt sigura ca o sa fie lansat o moda in care vom asorta mastile cu tinuta. Moda inspirata din regina Angliei care e cunoscuta pentru stilul ei distinct si tinutele ireprosabile. De fiecare data regina si-a asortat masca cu tinuta si probabil o vom face si noi curand.


*** Vezi toate modelele de masti de protectie pe ro.promask.eu ***

Daca m-am plans mereu ca nu gasesc suficient de multe haine cu buline in magazine, observ ca masti de protectie reutilizabile se gasesc la discretie. Cei de la ProMask, ne aduc in atentie masti fabricate din bumbac 100% . Mastile sunt sterilizate cu ioni de argint si tot la ei gasiti si filtre pentru masti. Au de asemenea si modele foarte variate cu fel si fel de imprimeuri.


*** Vezi toate modelele de masti de protectie pe esteto.ro *** 

Daca totusi nu va plac modelele prea colorate, esteto ne pune la dispozitie masti de protectie reutilizabile in culori uni. Au preturi foarte mici si se gasesc atat de la bucata cat si la reducere in set de 5 . Mai au si ceva masti cu imprimeu foarte dragut si le vad potrivite pentru copii. Preturile sunt mici, in jur de 7 lei. Gasiti de asemenea la ei si masti de protectie chirurgicale si alte accesorii de protectie.


*** Vezi toate modelele de masti de protectie pe hainedevis.ro ***

Site-ul hainedevis, are de asemenea cateva masti de protectie de vanzare cu preturi incepand de la 6 lei, insa daca vreti sa comandati ceva produse de pe site, o sa primiti impreuna cu comanda si o masca de protectie cu filtru cadou, indiferent de suma comenzii. Ma bucur ca exista si astfel de initiative ! 


Piata a explodat deja de modele de masti de protectie reutilizabile si cu siguranta vor mai aparea si altele pe parcurs. Si asta e bine pentru ca avem de unde alege. Am urmarit si site-ul Meli Melo, pentru ca ei au mereu accesorii deosebite si ma asteptam sa comercializeze si modele de masti de protectie reutilizabile si sa ne surprinsa cu imprimeuri deosebite, dar la ei gasim doar masti de protectie chirurgicale.

Daca totusi considerati ca nu va reprezinta mastile de protectie cu imprimeuri, e plin internetul si de masti chirurgicale si ma bucur sa vad ca au scazut preturile foarte mult fata de acum doua saptamani. Cel mai mic pret la masti chirurgicale l-am gasit pe emag.ro si gasiti pe site si masti de protectie FFP2 si alte modele de masti cu filtru.




Voi preferati masti de protectie reutilizabile sau chirurgicale ?

You May Also Like

6 Comments

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Totusi, sunt scumpe mastile chirurgicale. Inainte le gaseam la 0,8 lei....
      Eu ma pricep la cusut si mi-am confectionat singura masti.
      Mai nou, fiindca n-am ce face, sunt in concediu tehnic, mi-am facut set;rochie + masca din aceelasi material

      Ștergere
  2. Vai cât sunt de frumoase!!
    Eu le prefer pe cele chirurgicale, dar sunt bune oricare. Cata vreme nu mi se respira direct în nas, nu contează. Poate fi și o eșarfă

    RăspundețiȘtergere
  3. Cat de dragute sunt modelele, am vazut cateva care mi au atras atentia.

    RăspundețiȘtergere
  4. Pe cât de necesare în vremurile acestea, pe atât de drăguțe sunt măștile mai nou.

    RăspundețiȘtergere
  5. Trebuie sa recunosc ca mastile astea arata chiar...fashion. Daca tot trebuie sa port masca, de ce nu as lua un astfel de model cu imprimeu vesel. Acasa clarnclar reusesc sa confectionez eu asa ceva.

    RăspundețiȘtergere