Search

Vichy Mineral 89 - booster cu acid hialuronic

by - vineri, mai 22, 2020

În ceea ce mă privește, acidul hialuronic este printre cele mai faine ingrediente descoperite. Primul produs de acest gen pe care l-am încercat este The Ordinary Hialuronic Acid 2%+ B5 . Tot în acel articol v-am scris și mai multe detalii despre acest ingredient.

Produsul de la The Ordinary îmi place și probabil o să îl recumpar, însă am fost foarte curioasă de booster-ul de la Vichy, așa că nu am stat pe gânduri și l-am cumpărat. Pentru că am folosit întâi produsul de la The Ordinary, îmi e dificil să nu fac o comparație între cele două și deși le consider destul de similare sunt și ceva diferențe între ele.

Cei de la Vichy au efectuat și un studiu clinic pe 52 de femei, care au folosit Vichy 89 de 2 ori pe zi, timp de 4 săptămâni. Iar rezultatele testului sunt : 
- 87% au avut senzația unui ten cu aspect mai plin
- 94% au declarat că tenul lor pare mai strălucitor
- 87% au remarcat un aspect mai sănătos al tenului
- 90% au simțit prospețimea imediat, după aplicare



Nu contrazic rezultatele acestui studiu, însă trebuie să avem totuși așteptări realiste, în primul rând pentru că un ser cu acid hialuronic nu are rezultatele unei injecții cu acid hialuronic. În al doilea rând se pot obține rezultate notabile, dacă produsul este introdus într-o rutină corectă de îngrijire. 

IngredienteAQUA / WATER / EAU • PEG/PPG/POLYBUTYLENE GLYCOL-8/5/3 GLYCERIN • GLYCERIN • BUTYLENE GLYCOL • METHYL GLUCETH-20 • CARBOMER • SODIUM HYALURONATE • PHENOXYETHANOL • CAPRYLYL GLYCOL • CITRIC ACID • BIOSACCHARIDE GUM-1. Code F.I.L. : D201455/1

Produsul nu conține alcool, parfum sau uleiuri esențiale. Poate fi folosit pe orice tip de ten. Deși nu cumpăr produse în funcție de ambalaj, trebuie să recunosc că Vichy Mineral 89 are un ambalaj elegant din sticlă foarte frumos. Dozarea e ușoară și se face cu ajutorul pompitei. Este disponibil în varianta de 30 ml, 50 ml sau 75 ml. Eu l-am cumpărat în varianta cea mai mare, deoarece raportul cantitate preț e mult mai bun.

Vichy Mineral 89 - booster cu acid hialuronic



Aplic produsul seara pe tenul umed și foarte rar se întâmplă să îl folosesc și dimineața, însă o fac atunci când îmi simt tenul mai deshidratat. Booster-ul nu înlocuiește crema hidratantă ! 

Textura este una lejeră, nu e deloc lipicioasă. După aplicarea serului cu acid hialuronic de la The Ordinary, aveam aceea senzație de piele care "strânge", însă nu mă deranja pentru că imediat după aplicam o cremă hidratantă. După utilizarea serului de la Vichy, nu am aceea senzație de piele care "ține" , nu îmi simt deloc tenul uscat, însă cu toate astea aplic o crema hidratantă pentru a sigila produsul.

O altă diferență între serul de la The Ordinary și acesta de la Vichy, e faptul că serul de la The Ordinary făcea scame dacă aplicăm mai mult de 3 picături. Nu am reușit să înțeleg de ce se întâmplă asta, însă mai mult de 3 picături nu reușeam să aplic. Din fericire din serul de la Vichy Mineral 89, pot să aplic o cantitate mai mare și nu face deloc scame. Îl pot aplica și în mai multe straturi pentru un plus de hidratare și se absoarbe perfect.

Nivelul de hidratare mă mulțumește, tenul meu se înțelege bine cu produsul și pielea arată bine de când îl folosesc, integrat desigur într-o rutină care e adaptată nevoilor tenului meu.

Și serul cu acid hialuronic de la The Ordinary îmi place, însă îl prefer pe acesta de la Vichy, strict datorită consistenței mai ușoare care se aboarbe mai bine în piele, fără să lase scame sau să dea senzația de piele care "ține". 

Folosirea unui astfel de ser cu acid hialuronic, are și ușoare efecte asupra ridurilor fine, făcându-le mai puțin vizibile, însă așa cum am spus și la început, nu înlocuiește injecțiile cu acid hialuronic. Un alt motiv pentru care iubesc un astfel de produs, e faptul că într-adevăr oferă acel boost tenului, care pare mai plin, mai hidratat.

Serul Vichy Mineral 89 îl găsiți pe notino.ro și site-ul va oferă posibilitatea să comandați împreună cu produsul și un eșantion. În acest fel testați eșantionul și dacă nu va place, puteți returna produsul gratuit. Mi se pare o idee faină și sper să implementeze acest lucru la cât mai multe produse. Momentan, transportul este gratuit ! 

Voi folosiți seruri cu acid hialuronic ? Care e preferatul vostru ?

You May Also Like

14 Comments

  1. Îmi place super mult acest booster, iar tenul meu se împacă bine cu el.

    RăspundețiȘtergere
  2. Super, multumesc pt articolul util si recomandare!

    RăspundețiȘtergere
  3. Pe acesta de la Vichy nu l.am folosit!Eu mi.am cumparat de la magazinul naturist fiole cu acid hialuronic.

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu il folosesc în momentul de fata, imi place textură lui. 😊

    RăspundețiȘtergere
  5. Deocamdată nu folosesc un astfel de ser. Îmi plac tare mult produsele Vichy, în general.

    RăspundețiȘtergere
  6. Folosesc un produs similar de la Revolution Skincare. Dar mor sa îl. Încerc și pe acesta

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu l-am incercat, sunt tare curioasa sa il incerc si eu.

    RăspundețiȘtergere
  8. L-am folosit inca de cand a aparut si la noi si imi place ca are ingrediente ok si totodata este potrivit si tenului sensibil. In plus, formula sa lejera te face sa-l indragesti si mai mult :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Am încercat produsele Vichy acum mult timp și nu au făcut nimic special pentru mine. Apoi am renunțat la brand și din alte motive.

    RăspundețiȘtergere
  10. Il folosesc si eu. Mi se pare un produs bun care nu incarca tenul si il lasa putin mai luminos.

    RăspundețiȘtergere
  11. Am si eu in plan sa incerc acest produs. Eu folosesc acid hialuronic simplu in momentul de fata, dar am si produse care au AH in cantitati mai mici.

    RăspundețiȘtergere
  12. AH de la TO face "scame" când pielea nu este hidratantă corespunzător și aerul din camera în care îți petreci cel mai mult timp este uscat. Eu am problema asta iarna. Este normal ca Serumul de la Vichy să se comporte altfel deoarece el conține și ale ingrediente și de asemenea mai puțin AH dacât produsul de la The Ordinary.

    RăspundețiȘtergere
  13. AH de la TO face "scame" când pielea nu este hidratantă corespunzător și aerul din camera în care îți petreci cel mai mult timp este uscat. Eu am problema asta iarna. Este normal ca Serumul de la Vichy să se comporte altfel deoarece el conține și ale ingrediente și de asemenea mai puțin AH dacât produsul de la The Ordinary.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta nu e adevarat. Imi petrec timpul in aceleasi incaperi, e acelasi aer si e diferenta intre TO si Vichy, cum e diferenta intre TO si alte produse cu AH. Asadar, e o problema de textura la serul The Ordinary.

      Ștergere