Search

Tenul deshidratat are nevoie de Bioderma Hydrabio H2O

by - joi, octombrie 23, 2014

Bioderma continua sa ne surprinda mereu prin lansarea de noi produse care mai de care mai tentante, care ne vin in ajutor pentru a rezolva diverse probleme ale tenului. De cand am facut cunostinta cu produsele acestui brand, le-am ramas fidela si le folosesc cu mare spor. Bioderma a inventat apa micelara care conform studiilor este si cea mai iubita apa micelara. Si are si motive sa fie : nu irita tenul, demachiaza excelent tenul si ochii, este bland cu pielea sensibila si protejeaza tenul. Proprietatile sunt mult mai multe, insa cele enumerate mai sus sunt cele mai importante.

Pe langa acest produs minune gama de produse Bioderma este una larga si cuprinde atat produse de ingrijire cat si produse de machiaj. In trecut am folosit BB cream si mi-a placut foarte mult. Era hidratant si conferea o acoperire mare pentru ten. M-am inteles foarte bine cu el si cu siguranta o sa il recumpar. De-a lungul timpului v-am facut review la toate produsele Bioderma care au trecut prin mainile mele, iar astazi o sa vorbim de un nou produs Bioderma care merita luat in considerare.

Pe piata gasiti apa micelara Bioderma pentru ten sensibil si pentru ten gras. Insa Bioderma nu s-a oprit aici si a creat un produs special pentru tenul deshidratat. Asta e o problema cu care ne confruntam multe dintre noi, fie ca avem un ten gras, sensibil sau mixt. Eu ma incadrez in categoria fetelor cu tenul gras/mixt si de foarte multe ori am avut senzatia de piele care tine, iar acest lucru inseamna ca pielea este deshidratata. Pentru a hidratata pielea e necesar sa consumam cel putin 2L de apa pe zi, insa e nevoie si de un mic ajutor din partea noastra. Mi se intampla sa imi simt uneori tenul extrem de uscat si simt nevoia sa aplic crema hidratanta in exces.  Daca si voi va confruntati cu aceasta problema va invit sa cititi articolul in care veti afla multe detalii despre apa micelara Bioderma, care este destinata tenului deshidratat.


Deshidratarea nu se simte doar ci se si vede. Tenul isi pierde din luminozitate si elasticitate si va parea mereu obosit. Si toate astea din cauza unui deficit de apa, cauzat de incapacitatea pielii de a acumula si transporta o cantitate optima de apa si de o bariera cutanta alterata ce permite pierderea apei.
Hydrabio H2O, datorita brevetului Aquageniuma, reinvata sistemul de hidratare sa functioneze corect si eficient. Stimuleaza sinteza de aquaporine, proteine canal care sustin circulatia apei in piele si reface bariera cutanta cu rol protector pentru a preveni deshidratarea. Nu necesita clatire si asigura o toleranta cutanta si oculara de neegalat.

In primul rand trebuie sa mentionez faptul ca demachiaza tenul excelent. Face fata cu succes si machiajului rezistent la apa si ii acord un mare plus pentru ca e foarte bland cu ochii si nu ii irita. Din aceste motive mereu cand am plecat undeva, apa micelara Bioderma s-a aflat mereu in geanta mea. Pentru ca e un produs multifuntional in demachiere si nu trebuie sa mai iau cu mine, demachiant de fata, demachiant de ochi si eventul demachiant bifazic pentru machiajul rezistent la apa.

Sincer mi-a fost greu sa cred ca o lotiune micelara mi-ar putea hidratata tenul, dar am incredere in Bioderma si am pus-o la teste. Personal ma confrunt cu senzatia de piele care tine de fiecare data cand ma demachiez si abia astept sa imi pun pe fata o tona de crema hidratanta. Pe langa problema deficitului de retinere a apei, tenul se deshidrateaza si din cauza temperaturilor de afara, iar in cazul meu si din cauza mediului unde lucrez. Lucrez ca barman iar tenul meu nu se simte deloc confortabil cu fumul de tigara, de aceea trebuie sa ii acord o ingrijire mai speciala si are nevoie de produse care sa il mentina sanatos, prevenind deshidratarea.



Senzatia de piele care tine nu a disparut complet inca de la prima utilizare a produsului, insa pe parcurs am simtit cum tenul meu incepe sa isi revina. Inainte aplicam crema hidratanta imediat dupa demachiere. Acum mi s-a intamplat chiar sa uit ca am nevoie de crema hidratanta. Intr-o seara, dupa demachiere m-am bagat in pat, am stins becul si la somn. Apoi am realizat ca am uitat de crema hidratanta. Cand mi-am atins tenul am observat cat de fin si de catifelat se simte. Sincer am fost placut impresionata si nu ma asteptam ca o lotiune micelara sa faca acest lucru.
A durat aproximativ 5-6 zile pana am scapat de senzatia de piele care tine iar tenul si-a recapatat luminozitatea si elasticitatea.

E chiar incredibil ce poate sa faca o lotiunea micelara si cred ca e singurul produs care are aceste 2 mari proprietati de demachiere si de hidratare. Insa retineti faptul ca desi Hydrabio H2O ajuta tenul sa se regenereze si previne deshidratarea aveti totusi nevoie de o crema hidratanta care are si ea proprietati benefice tenului.

Pentru a completa rutina de ingrijire in cazul tenului deshidratat va recomand sa folositi acest produs impreuna cu crema si serul Bioderma din aceasi gama, destinate tenului uscat si deshidratat.


Serul l-am folosit si eu si am fost foarte multumita de el. Daca sunteti curioase sa aflati mai multe detalii despre el puteti citi parearea mea despre el aici.

Pana acum am folosit lotiunea micelara pentru piele sensibila, insa in aceasta iarna o sa o inlocuiesc cu cea pentru piele deshidratata. Asa cum spuneam si mai sus, am fost placut surprinsa de efectele pe care le-a avut asupra tenului meu si sa nu uitam de faptul ca demachiaza tenul excelent fara sa il irite sau sa ii provoace reactii adverse. Indiferent de tipul vostru de ten, un astfel de produs e un adevart ajutor pentru a lupta impotriva tenului deshidratat. Insa nu uitati sa beti suficient de multa apa pentru a ajuta si din interior tenul sa isi revina. Eu inca ma lupt aici, pentru ca sunt o mare fana a sucurilor, desi stiu ca nu e bine. Sunt zile cand nu beau deloc apa si optez doar pentru sucuri. Stiu ca e un obicei prost si o sa incerc sa remediez acest lucru.

Sper ca v-a fost de folos acest review si va astept parerile despre acest produs in cazul in care l-ati incercat. Iar daca inca nu l-ati incercat va invit sa imi spuneti daca si voi va confruntati cu tenul deshidratat :)

You May Also Like

0 Comments